Шо ако си му единствена? Шо ако сака најпрво тајно? Заљубена си? omg.Готово одлучив..ставам крај..на типов не му е доволна една ваљда..ааа и за момент ми дојде ова..шо ако сум му единствена? шо ако најпрво сака тајно па послее повеке? и знам дека сеа ве замарам али тоа е..не сум созреана ајдееее знам за тоа-заљубена сум
--- надополнето: 25 мај 2012 во 01:44 ---
Извини а што глупост треснав на форумов? Можеш да надополниш..еве кажи ми и ке бришам тема ако треба .. едноставно мислев дека има поискусни овде затоа и се зачленив па и си кажував мое мислење
Се лажеш.Искрено..во право сте сите..прифаќам секакви критики..и решена сум,стварно не сакам некој да си игра со мене..немам некое големо искуство,но знам како е да си сакана,имам осетено и е далеко поразлично од ова сеа шо е.. така даа..кога и да ми рече ке одбивам,во јавност едноставно нема ни да го погледнам(иако знам дека нема да го можам тоа,но ке покушам) можеби ке свати шо изгубил Ви благодарам луѓе..добра ноќ :*
Се лажеш.
Нема да ставиш крај, доволно е само два убави зборови да ти каже, еднаш да те погали и еден комплимент да ти даде, за да летнеш во облаци
Девојче, ај терај си со тајната врска, мој совет. Кога ќе ти се изгори газенцето, сама ќе бидеш свесна и друг пат нема така лесно да потпаѓаш. Сега уживај. Џабе е ние до утре овде да ти кажуваме, нема да не послушаш. Вака уживај додека можеш и прај си филмови.
Не ги слушај. Стегни заби, сврти се и оди си.Kazi i na majka ti za situacijava and see what she'll say. Kazi i "Abe mamo, ja se zaljubiv u eden decko, ama 5 godini postar e od mene. I ne me saka ic. I sega resivme da se fatime, ama on saka da imame tajna vrska. Sto mislis ti? Treba da se fatam so nego ili ne?".
Ili toa, ili ako nemas hrabrost da i ja kazes the whole truth in tha face, fati se so nego, iskustvo plus kje ti bide I kje naucis kako treba
Ofc, ako si glupa, nema da naucis
Е шо, на 16 ли може да се доживее вистинска љубов?Sto gi lazete deka ima ljubov, potesko nesto au?
Kao demek, vie posle 25 se zaljubivte jako i ja doziveavte ljubovta
Mislam, ljubovta so nejzinata tezina.
Каква е таа "вистинска" љубов?Е шо, на 16 ли може да се доживее вистинска љубов?
ете шо е фората.башка типов е 5 години поголем од мене
Нема да те послуша. Ти гарантирам за ова. И да не се врати и да каже овде на форумов, јас ти гарантирам дека тоа ќе се случи. Со два збора ќе ја сврти и она ќе се надева дека некогаш од тајна ќе премине во јавна врска. И ќе си чека, се додека не дознае дека уствари типот мува/ебе други. Тогаш ќе и стане јасно. И да го прочита ова што сега го пишав, пак нема да ме послуша. Треба на својата кожа да си осети. Се додека не осети ќе го смета него за исклучок и ќе се надева.Не ги слушај. Стегни заби, сврти се и оди си.
Не си гази по достоинството.
Ако имаш 16 години, некои работи остануваат за цел живот.
Типот тебе не те заслужува и точка.
EEeeeeeeeeee ко ќо ми текне на 16 години како берв затрескан во една девојка од Свети Николе.ете шо е фората.
не се будали фати некој твое годиште, суша им е на мушките у тој период, ќе те чува ко кралица
Ja mislam deka ko sto se dozivuva prvata "ljubov" ne se dozivuva niedna druga )Е шо, на 16 ли може да се доживее вистинска љубов?
Се согласувам, но таа е далеку од ова што и се случува на девојкава.Ja mislam deka ko sto se dozivuva prvata "ljubov" ne se dozivuva niedna druga )
Ne se soglasuvas?
Isto tolku dramaticno go osekja, isto kako ljubov da eСе согласувам, но таа е далеку од ова што и се случува на девојкава.