Врска во тајност

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Тешки глупости се ова, се е само врска не.
Еден вид мување, па и секс

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Готово одлучив..ставам крај..на типов не му е доволна една ваљда..ааа и за момент ми дојде ова..шо ако сум му единствена? шо ако најпрво сака тајно па послее повеке? и знам дека сеа ве замарам али тоа е..не сум созреана ајдееее знам за тоа-заљубена сум :)
--- надополнето: 25 мај 2012 во 01:44 ---

Извини а што глупост треснав на форумов? Можеш да надополниш..еве кажи ми и ке бришам тема ако треба .. :) едноставно мислев дека има поискусни овде затоа и се зачленив па и си кажував мое мислење :)
Шо ако си му единствена? Шо ако сака најпрво тајно? Заљубена си? omg.:eek:
Мало, ни си заљубена, ни па тој е заљубен во тебе или ти си му единствена. Затрескана си некако во него или во некоја слика што си ја имаш создадено за него или за вас двајца. Тоа е чиста физика веројатно, која верувај брзо ќе ти помине. Не е љубов да сакаш некого што не го познаваш. Љубовта е потешко нешто. Можеш да се заљубиш во некој што ќе те привлече поради многу други карактерни особини, а не само затоа што е убав. Можеш да се заљубиш во некој што те сака, што е добар, што те прави да се чувствуваш убаво кога си покрај него, а не во некој што те шутира како сака, па уште и те крие од другите.
Ова е најпролазно нешто и навистина нема потреба од толкаво внимание. Знам дека не ти е лесно како мене, бидејќи ти си лично засегната, а јас само те читам, но верувај дека сама ќе се смееш на муабетов за многу брзо време.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Sto gi lazete deka ima ljubov, potesko nesto au?
Kao demek, vie posle 25 se zaljubivte jako i ja doziveavte ljubovta :D

Mislam, ljubovta so nejzinata tezina.

M

Moon Child

Гостин
Искрено..во право сте сите..прифаќам секакви критики..и решена сум,стварно не сакам некој да си игра со мене..немам некое големо искуство,но знам како е да си сакана,имам осетено и е далеко поразлично од ова сеа шо е.. :) така даа..кога и да ми рече ке одбивам,во јавност едноставно нема ни да го погледнам(иако знам дека нема да го можам тоа,но ке покушам) можеби ке свати шо изгубил :) Ви благодарам луѓе..добра ноќ :* :):):sleep:
Се лажеш.
Нема да ставиш крај, доволно е само два убави зборови да ти каже, еднаш да те погали и еден комплимент да ти даде, за да летнеш во облаци:)
Девојче, ај терај си со тајната врска, мој совет. Кога ќе ти се изгори газенцето, сама ќе бидеш свесна и друг пат нема така лесно да потпаѓаш. Сега уживај. Џабе е ние до утре овде да ти кажуваме, нема да не послушаш. Вака уживај додека можеш и прај си филмови. (y)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Kazi i na majka ti za situacijava and see what she'll say. Kazi i "Abe mamo, ja se zaljubiv u eden decko, ama 5 godini postar e od mene. I ne me saka ic. I sega resivme da se fatime, ama on saka da imame tajna vrska. Sto mislis ti? Treba da se fatam so nego ili ne?".
Ili toa, ili ako nemas hrabrost da i ja kazes the whole truth in tha face, fati se so nego, iskustvo plus kje ti bide I kje naucis kako treba :D
Ofc, ako si glupa, nema da naucis :D

S

Shaman

Гостин
Се лажеш.
Нема да ставиш крај, доволно е само два убави зборови да ти каже, еднаш да те погали и еден комплимент да ти даде, за да летнеш во облаци:)
Девојче, ај терај си со тајната врска, мој совет. Кога ќе ти се изгори газенцето, сама ќе бидеш свесна и друг пат нема така лесно да потпаѓаш. Сега уживај. Џабе е ние до утре овде да ти кажуваме, нема да не послушаш. Вака уживај додека можеш и прај си филмови. (y)
Kazi i na majka ti za situacijava and see what she'll say. Kazi i "Abe mamo, ja se zaljubiv u eden decko, ama 5 godini postar e od mene. I ne me saka ic. I sega resivme da se fatime, ama on saka da imame tajna vrska. Sto mislis ti? Treba da se fatam so nego ili ne?".
Ili toa, ili ako nemas hrabrost da i ja kazes the whole truth in tha face, fati se so nego, iskustvo plus kje ti bide I kje naucis kako treba :D
Ofc, ako si glupa, nema da naucis :D
Не ги слушај. Стегни заби, сврти се и оди си.
Не си гази по достоинството.
Ако имаш 16 години, некои работи остануваат за цел живот.
Типот тебе не те заслужува и точка.

Член од
16 април 2012
Мислења
333
Поени од реакции
217
Е шо, на 16 ли може да се доживее вистинска љубов?
Каква е таа "вистинска" љубов?
Секоја љубов е вистинска, тоа се само хормони кои предизвикуваат емоција, ништо магично или необично...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
башка типов е 5 години поголем од мене
ете шо е фората.
не се будали фати некој твое годиште, суша им е на мушките у тој период, ќе те чува ко кралица

M

Moon Child

Гостин
Не ги слушај. Стегни заби, сврти се и оди си.
Не си гази по достоинството.
Ако имаш 16 години, некои работи остануваат за цел живот.
Типот тебе не те заслужува и точка.
Нема да те послуша. Ти гарантирам за ова. И да не се врати и да каже овде на форумов, јас ти гарантирам дека тоа ќе се случи. Со два збора ќе ја сврти и она ќе се надева дека некогаш од тајна ќе премине во јавна врска. И ќе си чека, се додека не дознае дека уствари типот мува/ебе други. Тогаш ќе и стане јасно. И да го прочита ова што сега го пишав, пак нема да ме послуша. Треба на својата кожа да си осети. Се додека не осети ќе го смета него за исклучок и ќе се надева.
Џабе се советиве. :)

S

Shaman

Гостин
ете шо е фората.
не се будали фати некој твое годиште, суша им е на мушките у тој период, ќе те чува ко кралица
EEeeeeeeeeee ко ќо ми текне на 16 години како берв затрескан во една девојка од Свети Николе.
Баш ко кралица ќе ја чував.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Мене многу ми одговараат тајните врски. Па човече кога ке размислам 80% од врските ми беа тајни. У мојот град ако ме некој има видено девојка за рака да шетам нека ме пљука. За такви работи ама ич ич не ме бива. :confused:

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Се согласувам, но таа е далеку од ова што и се случува на девојкава.
Isto tolku dramaticno go osekja, isto kako ljubov da e :D
Toa i e ljubov na nea, taka kje si ja pamti :)
Kako I ja do pred nekolku meseci "Sakam da se fatam so tip sto misli deka sum 'zakrzlavena' I e naduvan 70% od vremeto" :D
Toa mi e mene prvata ljubov. Godina I pol mi traese, and we never dated :D

Kajgana Shop

На врв Bottom