Евровизија 2012

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Ам кај е монолог, нека биде цела драма. Смени си и ти, што да не. Барем неколку дена добро е сите исто што мислиме и посакуваме:vozbud:
Не сум до толку хајпуван за евровизија.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Divorced myself !!! XD

Абе Калиопи, да си ми жива и здрава!

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Песната од Калиопи не ме бендиса, мислам дека има премногу клишеа, премалку варијација во мелодијата а и мислам дека не и одговара ваква мешавина на стилови. Високите тонови и крикови што и се типични (во позитивна смисла) овојпат не требаше да ги користи, немаше потреба. Изведбата инаку беше добра, не ни очекував нешто друго.
Се согласувам со твојот пост, само за ова да прокоментирам. Тие крикови не се крикови, туку посебни ноти кои спаѓаат во таканаречениот whistle register. Ретко која пејачка може да ги достигне овие тонови, па затоа ептен ми е мило што нашава искористи да покаже што може, бидејќи тоа ја прави поуникатна од сите пејачи и пејачки кои настапуваа. Како велат Американците: If you've got it, flaunt it.:)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Се согласувам со твојот пост, само за ова да прокоментирам. Тие крикови не се крикови, туку посебни ноти кои спаѓаат во таканаречениот whistle register. Ретко која пејачка може да ги достигне овие тонови, па затоа ептен ми е мило што нашава искористи да покаже што може, бидејќи тоа ја прави поуникатна од сите пејачи и пејачки кои настапуваа. Како велат Американците: If you've got it, flaunt it.:)
the bold says it all :D

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Леле ако влезе у првите 3 во финалето......лелелеле......ќе треба да исклучам и тв и интернет на неопределено време.

А у меѓувреме ќе го проверувам и фрижидерот,за да не ми се појави и од таму.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Твитер каналот на Бекстејџ...

https://twitter.com/#!/Backstage3

Мачорка PurplePuma `V` Ligeia

here you go, my ladies... :icon_lol:

секако и другите можете да спамирате.... :ROFLMAO:
Патем лејдис, хаштаг #бекстејџ од утре. Да го истуриме гневот врз простоќиве неизживеани.
Ееее ја каа ви викаше не плукајте по Калиопи :icon_lol: ѕвер е жената.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Не мислиш дека кога цитираш некој и нешто, прво треба да разбереш што цитираш, а?:)
I jas mozam dvete noze da si gi stavam pozadi vrat, pa dodeka igram ne go praam toa.
Get it, get it? :D

Kajgana Shop

На врв Bottom