- Член од
- 24 мај 2012
- Мислења
- 30
- Поени од реакции
- 5
како да го сватам ова ?
како да го сватам ова ?
Ај девојче, молимте оди на спиење.ме навреди со ова со рече дека лажам,едноставно си го кажав она што го имав и за шо барав совет,а сеа ако мислиш дека лажам или нешо..пошо мене ми е тешко и не ме свакате..и не..не отворив тема за да ми се смеат,отворив тема да слушнам т.е. прочитам најразлични мислења ... и како тоа мислиш Го молам кога сум со него ? а за колата..нишо не му дадов ни да фаќа а не па за нешо повееќе..ии да го сакам,и не е за колата..ни за шо е поголем..незнам зоштоо го засакаввввв..шо ми е убав ваљда...леле де ве молам некој на моја страна нека застаниииии..нека ме свати..не сакам да го избугам но не сакам ни да му бидам Опција на некој додека тој ми е приоритет..
Грешиш...ме навреди со ова со рече дека лажам,едноставно си го кажав она што го имав и за шо барав совет,а сеа ако мислиш дека лажам или нешо..пошо мене ми е тешко и не ме свакате..и не..не отворив тема за да ми се смеат,отворив тема да слушнам т.е. прочитам најразлични мислења ... и како тоа мислиш Го молам кога сум со него ? а за колата..нишо не му дадов ни да фаќа а не па за нешо повееќе..ии да го сакам,и не е за колата..ни за шо е поголем..незнам зоштоо го засакаввввв..шо ми е убав ваљда...леле де ве молам некој на моја страна нека застаниииии..нека ме свати..не сакам да го избугам но не сакам ни да му бидам Опција на некој додека тој ми е приоритет..
Извини а што глупост треснав на форумов? Можеш да надополниш..еве кажи ми и ке бришам тема ако треба .. едноставно мислев дека има поискусни овде затоа и се зачленив па и си кажував мое мислењеГрешиш...
Јас сам се навредив што ја отворив темава и продолжувам да ја читам, али ајде, мое последно отварање. Сакаш различни мислења? Еве едно од мене набрзинка што ми текнува а не се повторуваат со оние претходно искуцани.
Опција 1, срам му е да го видат со тебе. Причина за ова може да бидат различни ствари... Не надминуваш некој општо прифатен праг на убавина, годините, или нешто слично на тоа.
Опција 2, срам му е да не треснеш некоја зелена (патем, ко што тоа го правиш на форумов) пред неговото друштво
Опција 3, и двете.
Биди ми поздравена и од се срце се надевам ќе научиш некои работи во годинкиве што ти следат.
Напи се кафе декако да го сватам ова ?
Затоа псотои нешто што се вика решителност.Готово одлучив..ставам крај..на типов не му е доволна една ваљда..ааа и за момент ми дојде ова..шо ако сум му единствена? шо ако најпрво сака тајно па послее повеке? и знам дека сеа ве замарам али тоа е..не сум созреана ајдееее знам за тоа-заљубена сум
--- надополнето: 25 мај 2012 во 01:44 ---
Извини а што глупост треснав на форумов? Можеш да надополниш..еве кажи ми и ке бришам тема ако треба .. едноставно мислев дека има поискусни овде затоа и се зачленив па и си кажував мое мислење
Со оглед дека не ради семејни забрани, би ти рекла дека дечкото се заебава со тебе. Поточно, не си му доволно важна за во ,,јавност,,. И во ,,јавноста,, и понатаму е слободен.Па..партнерот да ти рече дека не сака да дознаат другите за тоа.. незнам дали има друга,дали другарите нешо му зборат или се срами :/
I am not sure, if this is Kajgana or Glamstik.16 сум..а и искрено не ја знам причината зошто саака да е тајна,и не,не му верувам,на ниеден збор,но многу ми прија неговото присуство...типот од километар се гледа дека не е заљубен во мене...а јас од вселената да ме погледнатке видат дека сум -.- па ако не сака зошто тогаш ме вика да се видиме..? ооф како да го решам ова?нешо да му речам следниот пат коа ке го видам?? или порака ке помогне..ама па да му кажувам дека сум заљубена во него,само ке му го дигнам егото па уште толку ке се филма..И вака сеа ...си губам самодоверба....Може не сум му убаваа ((((((((((((((((((
Готово одлучив..ставам крај..на типов не му е доволна една ваљда..ааа и за момент ми дојде ова..шо ако сум му единствена? шо ако најпрво сака тајно па послее повеке? и знам дека сеа ве замарам али тоа е..не сум созреана ајдееее знам за тоа-заљубена сум
--- надополнето: 25 мај 2012 во 01:44 ---
Извини а што глупост треснав на форумов? Можеш да надополниш..еве кажи ми и ке бришам тема ако треба .. едноставно мислев дека има поискусни овде затоа и се зачленив па и си кажував мое мислење
Присутен!Со оглед дека не ради семејни забрани, би ти рекла дека дечкото се заебава со тебе. Поточно, не си му доволно важна за во ,,јавност,,. И во ,,јавноста,, и понатаму е слободен.
--- надополнето: 25 мај 2012 во 02:56 ---
I am not sure, if this is Kajgana or Glamstik.
Saint Moderator, please help...
--- надополнето: 25 мај 2012 во 03:00 ---
Срце, животот не е Три метри над небото.
Иако јас на 21 плачев на филмот.
Поинаку се одвиваат работите, во реалниот живот.
А моментот ,,не знам зашто го засакав, ваљда зашто ми е убав,, е моментот ради кој заљубеноста ќе ти помине за 2 недели. Има и други доста убави дечковци, на кои не им е проблем да бидат со тебе во јавност.