O
onlya
Гостин
Абе ајде претеруваат па во краен случај ние треба да штрајкуваме ние сме оштетените не тие.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Eве кој е организаторот, Шп'тим Положани (12.02.1950).Изгледа малку му било 12 години во Идризово, уште му се сакат!Инаку, чисто информативно типов е брат на Азис Положани, бивши министер за образование (кој бараше албанска паралелка во Охрид за 2 ученици) и кадар на ДУИ.Двајцата се пратени години од ДБК и соработувале со ШИК првенствено, а и со други служби во нивни интереси.Ништо ново...
![]()
a cekaj malku neli ovie se vo vlada protiv kogo ce protestiraat protiv samite sebe ???
kolku sto znam poslednite protesti bea protiv dui .
А шо се чудите што извикуваат УЧК, заборавате дека нивните УЧК "ослободители" зимаат пензија?
Moжда местат струја во металниот дел за 7-ми ЈуниЏабе ја поправаат автобуската постојка пред владата кога хордава ќе ја скрши пак.
проблемот е шо во Србија, Косово беше покраина и можеа да се отцепат од државата како посебна држава...А бе и вака се силеа србите, дека кур ќе им го земат Косово, ама ете си го земаа и Косово, така да треба малку да се замислиме колку сме силни ние во Западна Македонија, ќе си ја присвојат западна македонија и око нема да им трепне