O
onlya
Гостин
Абе ајде претеруваат па во краен случај ние треба да штрајкуваме ние сме оштетените не тие.
Eве кој е организаторот, Шп'тим Положани (12.02.1950).Изгледа малку му било 12 години во Идризово, уште му се сакат!Инаку, чисто информативно типов е брат на Азис Положани, бивши министер за образование (кој бараше албанска паралелка во Охрид за 2 ученици) и кадар на ДУИ.Двајцата се пратени години од ДБК и соработувале со ШИК првенствено, а и со други служби во нивни интереси.Ништо ново...
a cekaj malku neli ovie se vo vlada protiv kogo ce protestiraat protiv samite sebe ???
kolku sto znam poslednite protesti bea protiv dui .
Ааааљљљљљљоооооооооооо Учка-Пумаваљи, касно е веќе легни си во кревет маљечко си !А шо се чудите што извикуваат УЧК, заборавате дека нивните УЧК "ослободители" зимаат пензија?
Moжда местат струја во металниот дел за 7-ми ЈуниЏабе ја поправаат автобуската постојка пред владата кога хордава ќе ја скрши пак.
проблемот е шо во Србија, Косово беше покраина и можеа да се отцепат од државата како посебна држава...А бе и вака се силеа србите, дека кур ќе им го земат Косово, ама ете си го земаа и Косово, така да треба малку да се замислиме колку сме силни ние во Западна Македонија, ќе си ја присвојат западна македонија и око нема да им трепне