Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.612
Дај не изигравај дворска будала...:pehar:
Иначе дечки со среќа новиот играч...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај не изигравај дворска будала...:pehar:
Не сум сигурен дека даф е за вас.Вас ви треба брз играч да ви отвори игра.Кајт игра десно крило нема брзина,пробивност или она шо би рекле англичаните pace.е сега другото крило ке мора да е спротивно од кајт со брзина пробивност,центаршут.Имате преспори играчи мислам дека тука е проблемот на ливерпул баш јованович вашето ново засилување е одлична аквизиција баш играч каков што му е потребен на ливерпул,со срека да ви е со јованович
Нема никаква шанса да остани КПБ.Нашиот администратор даде наредба секој играч во наредната сезона мора да зема најмногу 10.000 фунти неделна плата а боатенг зема 40,50 значи мора да си оди.Доколку не бевме во ваква криза тој сигурно ке вредеше 8,9мил а вака 4 најмногу посебно сега кога сите знаат дека тој мора да си оди од ФПДа е до мене би ви дал 15 за него.......инаку и јас го сакам во тимот ама што да се прави....не сум јас менаџер.....но мислам дека и тоа како би ви помогнал да се вратите во ПЛ ако остане .....ама ќе видиме....сигурно ќе има заинтересирани за него после светсково
--- надополнето ---
Би бил добра зделка за нас........ако го шитнеме Маскерано за 30 а го земеме овој за 7-8 милиони( ќе му се крени цената) би ни останале добри пари за други засилувања......инаку ги видов овие копуците што се поврзуваат со нас.......Брајан Руиз,Стефан Кислинг и Џервињо....искрено Руиз и Кислинг не се ништо посебно......само чекаат на готово и постигнуваат голови.....не видов ништо друго од нив освен тоа да седат пред гол и да чекаат и само да ја поттурнат топката......за во Холандија,Германија се добри....а и во Италија би се снашле.....ама во Англија онака.....нема шанса.....мора трчање ваму и борење за секоја топка.....мора напаѓачот да знае и сам да си создаде шанса а не само на готово да чека....во тој поглед ми се допадна само Џервињо....ама има некоја ѓупска фаца и затоа не ми се допаѓа........гледам играл во Лил.....не знам зошто не го забележав кога игравме со нив....или тој не играше не знам.....ама би бил добар....ако веќе мора некој да се земе нека е тој пред овие двајца погоре споменати.....ама сепак мислам дека нема потреба за напаѓачи.....само едно класично крило како Туран или Јанг.....Џервињо може и крило и напаѓач ама кога би го зеле повеќе би го користеле како напаѓач за што сметам нема потреба....а кога веќе би се користел како крило подобро некое класично крило да земеме веќе реков
Нема никаква шанса да остани КПБ.Нашиот администратор даде наредба секој играч во наредната сезона мора да зема најмногу 10.000 фунти неделна плата а боатенг зема 40,50 значи мора да си оди.Доколку не бевме во ваква криза тој сигурно ке вредеше 8,9мил а вака 4 најмногу посебно сега кога сите знаат дека тој мора да си оди од ФП
Сепак не е спремен да оди до то нивоАбе да се заинтересираат Сити за него т.е брат му да лобира за него има да го преплатат........
ne e so do MLADO! kako moze eden mancester cel zivot da igra so GIGS SKOLS NEVIL ? tie maldi se .... nas vo momentot ni trebat iskusni igraci za eftini pari ..... dodeka ne dobieme nov gazda
Челзи со понуда од 30м за Ел Нино сеа колку е точно не се знае али за 30м ноу веј ман :helou: бтњ еве линк http://www.dailystar.co.uk/football/view/143612/Chelsea-offer-Liverpool-30m-for-Fernando-Torres/
Абе кој и да донесе од овие а да не шитне од Ливерпул нишо во плус сме пошо и така неаме нешо мн мн пари.Бил кој од овие наведениве ко шо се ВНВ,Ешли,Милнер,Џервињо,Кол,Шон В.Ф. или Крауч да донесе ке бидам задоволен особено со ВНВ и Џо Кол