Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Поред Кикер сте дале прва понуда за Кагава но не достигнала посакуваната сума на 17м Евра кој Дортмунд минимално ги бара. Понудата е одбиена. Иначе Интер исто даде понуда за Кагава ама беше одбиен пошто Кагава сака да игра Англија. Има и шпекулации дека Реал се заинтересирал но и тука проблемот што Кагава сака да игра во Англија.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
Незнам колку се заинтересирани Интер и Реал али сеа Вацке ќе кажува нарамно дека сите го бараат за да извлече што повеќе пари од Утд. 17 милиони мислам се на се на крај ќе биде реално и ќе одговара и за 2те страни

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
А со мајмунчево мало гледам дека на википедија корегирале. Не пишува сега нигде Ман Јунајтед.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сакаш јас да поправам дека игра во Дупница ФК? Кој сака може да лупа глупости на википедиа ама админите на крај поправаат.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ја по мое вака мислам дека стојат работите.. Гаитан мислам дека е пазарен и дека сигурно доаѓа кај нас, пошто само он е левак од тие што ги бараме, а левак и те како ни е потребен во тимот, а за околу Кагава и Хазард мислам дека се чека прво одлуката на Хазард околу својата кариера, па послето ќе одлучи стариот кој од нив двајца ќе дојде..

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Многу бе пари за Кагава, уште година дена договор има.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Сакаш јас да поправам дека игра во Дупница ФК? Кој сака може да лупа глупости на википедиа ама админите на крај поправаат.
Да. Меѓутоа мора прво админ да го прегледа, па да се ажурира :)
Иначе секој што ќе стигне ако менува, што ке стане со Вики :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Поред Кикер сте дале прва понуда за Кагава но не достигнала посакуваната сума на 17м Евра кој Дортмунд минимално ги бара. Понудата е одбиена. Иначе Интер исто даде понуда за Кагава ама беше одбиен пошто Кагава сака да игра Англија. Има и шпекулации дека Реал се заинтересирал но и тука проблемот што Кагава сака да игра во Англија.
Браво за Кагава изгледа е решен или кај нас или во Дортмунд да си остане уште 1 сезона па потоа како слобеден играч да дојде кај нас. Искрено да иде у Реал или Интер ќе му биде голема грешка . Во Реал ќе им грее клупа на Озил и Кака, а во како прво Интер нема да настапува во ЛШ и плус имаат играчи на оваа позиција (Снајдер, Алварез и Кутињо) па нема да му е загарантирано местото во прв состав така да најдобро му е кај нас да дојде ако веќе ја напушта Борусија. Ама 80 % сум сигурен дека ќе дојде кај нас само малку се ценкаме за цената да намалиме некое милионче :)
--- надополнето: 24 мај 2012 во 15:31 ---
Ја по мое вака мислам дека стојат работите.. Гаитан мислам дека е пазарен и дека сигурно доаѓа кај нас, пошто само он е левак од тие што ги бараме, а левак и те како ни е потребен во тимот, а за околу Кагава и Хазард мислам дека се чека прво одлуката на Хазард околу својата кариера, па послето ќе одлучи стариот кој од нив двајца ќе дојде..
Јас пак мислам дека Кагава е договорен и дека се чека на одлуката Хазард и ако тој дојде нема да дојде Гаитан ,а ако не дојде Хазард ќе дојде Гаитан .Кој е во право времето ќе покаже .:)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.178
Браво за Кагава изгледа е решен или кај нас или во Дортмунд да си остане уште 1 сезона па потоа како слобеден играч да дојде кај нас. Искрено да иде у Реал или Интер ќе му биде голема грешка . Во Реал ќе им грее клупа на Озил и Кака, а во како прво Интер нема да настапува во ЛШ и плус имаат играчи на оваа позиција (Снајдер, Алварез и Кутињо) па нема да му е загарантирано местото во прв состав така да најдобро му е кај нас да дојде ако веќе ја напушта Борусија. Ама 80 % сум сигурен дека ќе дојде кај нас само малку се ценкаме за сумата да намелиме некој милион :)
--- надополнето: 24 мај 2012 во 15:31 ---

Ја пак мислам дека Кагава е договорен и дека се чека на одлуката Хазард и ако тој дојде нема да дојде Гаитан ,а ако не дојде Хазард ќе дојде Гаитан .Кој е во право времето ќе покаже .:)
Кагава е одличен играч и во такви тимови мора да очекува конкуренција. Ако си има квалитет и ќе успее. И во Дортмунд ќе има конкуренција сега ко ќе дојде Ројс и не му е загарантирано метото иако ако продолжи како досега би требало да игра. Иначе Дортмунд кажа колку бара за помалце и не им се исплаќа да го дадат пошто наредна година можно е иста приказна со Левандовски да испадне. Затоа сум убеден дека Дортмунд ќе биде цврст за Кагава па и Манчестер ако е убеден во квалитетот на Кагава ќе даде 2-3м Евра плус и брзо ќе се заврши трансферот.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Кагава е одличен играч и во такви тимови мора да очекува конкуренција. Ако си има квалитет и ќе успее. И во Дортмунд ќе има конкуренција сега ко ќе дојде Ројс и не му е загарантирано метото иако ако продолжи како досега би требало да игра. Иначе Дортмунд кажа колку бара за помалце и не им се исплаќа да го дадат пошто наредна година можно е иста приказна со Левандовски да испадне. Затоа сум убеден дека Дортмунд ќе биде цврст за Кагава па и Манчестер ако е убеден во квалитетот на Кагава ќе даде 2-3м Евра плус и брзо ќе се заврши трансферот.
Да ама во Реал видовме Мурињо колку му даде шанса на Сахин да се докаже кој беше најдобар играч на Борусија Дортмунд во сезоната 2010/11 ,а и Интер не ги следам многу ама мислам дека и таму би имал епизодна улога во тимот

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Само што ја изгледав емисијата од MUTV за 25 години за Сер Алекс Фергусон, ми се стопли срцево искрено, многу ми е мило што имаме менаџер ко Фергусон, Јунајтед не би бил ни пола од тоа ако не беше овој човек. Се надевам дека ќе продолжи уште долго време да не води и ќе славиме заедно успеси со него. Најдоброто нешто што некогаш му се случило на Јунајтед, Сер Алекс Фергусон.

Kajgana Shop

На врв Bottom