Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.879
Поени од реакции
21.807
Happy Birthday Eric Cantona, 46 today!(y)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Sky Sports News денеска известуваат дека Хазрд дефинитивно решил дека ќе игра за Јунајтед и покрај побогатите понуди од Сити и Челси. Јунајтед е изборот "на неговото срце" и тој сака да игра под водство на Сер Алекс Фергусон.

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Абе само копирате нешто од ФБ :confused:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Ами од каде, да ми простат членовиве овде, од газот да ги копираме? :icon_lol:
А да не копирате ништо барем еден ден, да одмориме од глупостите шо се пишуваат низ нет?

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Добро.. добро. Ќе ме истепате одма :D
Извињавам се :rolleyes:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Sky Sports News денеска известуваат дека Хазрд дефинитивно решил дека ќе игра за Јунајтед и покрај побогатите понуди од Сити и Челси. Јунајтед е изборот "на неговото срце" и тој сака да игра под водство на Сер Алекс Фергусон.
Ако е ова вистина паметен избор на Хазард :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
А да не копирате ништо барем еден ден, да одмориме од глупостите шо се пишуваат низ нет?
А да ја ставиме и под клуч темава, и да не се цитираме,да не пишуваме ништо,да не јадеме, да не пијаме, да нема музика, да не шета никој по улици,да не врни,да нема сонце,да нема облаци,да нема воздух итн...што би било со светот?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
А да ја ставиме и под клуч темава, и да не се цитираме,да не пишуваме ништо,да не јадеме, да не пијаме, да нема музика, да не шета никој по улици,да не врни,да нема сонце,да нема облаци,да нема воздух итн...што би било со светот?
Океј, продоложете со глупостите.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Точно е ова од SSN, го имам каналот и прееска помина оваа вест, наводно се согласил на 5 годишен договор за помала плата од Сити и Челзи што не ми е баш верно ама ај, може да има некоја вистина во ова. А и да е вистина копуков сто пати ќе се премисли така да до негде се согласувам со GavolRulz илузорно е да се зборува за трансфери, барем до 1, 2 јуни.

Kajgana Shop

На врв Bottom