Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Среќен роденден Ерик Кантона
We`ll drink a drink a drink
To Eric the King the King the King
He`s the leader of our football team
He`s the greatest
Centre forward
That the world has ever seen
398247_368348309881002_251413551574479_986868_1820174179_n.jpg

Sky Sports News денеска известуваат дека Хазрд дефинитивно решил дека ќе игра за Јунајтед и покрај побогатите понуди од Сити и Челси. Јунајтед е изборот "на неговото срце" и тој сака да игра под водство на Сер Алекс Фергусон.

Абе само копирате нешто од ФБ :confused:

Ами од каде, да ми простат членовиве овде, од газот да ги копираме? :icon_lol:
А да не копирате ништо барем еден ден, да одмориме од глупостите шо се пишуваат низ нет?

Добро.. добро. Ќе ме истепате одма :D
Извињавам се :rolleyes:

Sky Sports News денеска известуваат дека Хазрд дефинитивно решил дека ќе игра за Јунајтед и покрај побогатите понуди од Сити и Челси. Јунајтед е изборот "на неговото срце" и тој сака да игра под водство на Сер Алекс Фергусон.
Ако е ова вистина паметен избор на Хазард :)

А да не копирате ништо барем еден ден, да одмориме од глупостите шо се пишуваат низ нет?

А да ја ставиме и под клуч темава, и да не се цитираме,да не пишуваме ништо,да не јадеме, да не пијаме, да нема музика, да не шета никој по улици,да не врни,да нема сонце,да нема облаци,да нема воздух итн...што би било со светот?

А да ја ставиме и под клуч темава, и да не се цитираме,да не пишуваме ништо,да не јадеме, да не пијаме, да нема музика, да не шета никој по улици,да не врни,да нема сонце,да нема облаци,да нема воздух итн...што би било со светот?
Океј, продоложете со глупостите.

Точно е ова од SSN, го имам каналот и прееска помина оваа вест, наводно се согласил на 5 годишен договор за помала плата од Сити и Челзи што не ми е баш верно ама ај, може да има некоја вистина во ова. А и да е вистина копуков сто пати ќе се премисли така да до негде се согласувам со GavolRulz илузорно е да се зборува за трансфери, барем до 1, 2 јуни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom