Фан Клуб: Вардар

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.114
Поени од реакции
75.008
So da kazam za vcerasniot den neznam iskreno, samo znam pamtam koa vlegov na stadion vidov puna trbina i neznaev so da praam :D i daj ne piete mnogu ke vi ibam toa pijanicite :D
Ти ебам пијандурата коолку пола трибина заедно имаше испиено :pos:
Битно вечерта на школка дозна дека сме тепале :pos:

Се чекаат видео матријали од вчера, не ме задоволуваат слики :icon_mrgr:

Член од
14 септември 2010
Мислења
222
Поени од реакции
254
значи главната трибина беше полна, малата беше исто, како и од страните на трбините имаше тон луѓе а и позади головите, јас проценувам повеќе од 3000 луѓе сигурно

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.114
Поени од реакции
75.008
Во кафана имаше уште 200 души, стоеа и по масите :D
На кровот на соблекувалните имаше уште 50-тина...
Тврдам дека имаше над 2 000 навивачи па што сака нека биде :icon_mrgr:

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Во кафана имаше уште 200 души, стоеа и по масите :D
На кровот на соблекувалните имаше уште 50-тина...
Тврдам дека имаше над 2 000 навивачи па што сака нека биде :icon_mrgr:
Да те надополнам, дека и редарите 90% беа наши членови;)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Иначе ја ко шо глеам по сликиве нигде го нема Огбона, што е работата некој да не знае ? Да не го ногирале нашиве ?

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Иначе ја ко шо глеам по сликиве нигде го нема Огбона, што е работата некој да не знае ? Да не го ногирале нашиве ?
Одработувал на патарина, за рампата која ја искрши:D

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Честито титула Комити!
Навивач сум на друга екипа,али имам симпатии и кон Вардар:)
Ми се наполни срцето денес кога ве видов колку сте среќни:)На трибина бевте одлични...бројката ви беше околу 1500,навивањето перфектно(седев на спротивната трибина,па можев да видам се што ме интересира)НО се поставува прашањето дали Вардар има обични симпатизери популарно наречени семкари?Мислам дека е срамота за клуб кој се декларира како бренд на Скопје,па и на Македонија да има на прослава на титула само 2000 публика...без разлика што денес врнеше и беше работен ден,па Вардар конечно се издигна од пепелта...стана шампион и сигурно заслужува многу повече:)
Исто така бев на школка и таму иста приказна,само вие...1000 души преку сила,другарите мои од Тетово останаја зачудени...очигледно мора многу да поработите на маркетингот...мора да ги вратите Македонците на трибина.:)
Брат а го виде ли стадиончето какво е толку собира дури од што немаше место на трибини стоеа луќе позади едниот гол,обична публика имаше 5-600 пошо беше пуна малата трибина ,тоа е да се играше на Градски ќе беше може полна јужната трибина не утепа Ѓорче

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
А што сакате вие во Ѓорче, 10.000 луѓе? Таму и Барса да дојде, нема да има толку. Крај света е, затоа последниве 2-3 утакмици го пропуштив зашто не можев да стигнам...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.352
Поени од реакции
47.069
Нов инцидент на Комитите

http://a1on.mk/wordpress/archives/2330#.T74lFclaw0U.facebook
Све да им ебам ццц клошари бе само ќутек за овакви
ц ц ц ц, ја читам оваа бламаторска статија од неколку реченици и си викам колку човек треба да е глуп и неинформиран за да го напише ова ...
Па и на Сити навивачите влетаа на терен, и на Јуве, како треба да се прославуваат титула на која се чекало долго време ? Дај нека го отпуштат тој што им го пишал ова, срамота е.

Kajgana Shop

На врв Bottom