Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
и веднаш шпекулации за нови играчи
Roy Hodgson is believed to be targeting Brede Hangeland, Danny Murphy, Gilberto Silva & Rafael van der Vaart, once he is appointed as Liverpool's new manager.

само не знам со кои пари ке ги доведе овие играчи :kesa:
Искрено освен ВДВ ја другиве и безпари не би ги зел..

Дени Марфи?Силва бе?

--- надополнето ---

и веднаш шпекулации за нови играчи
Roy Hodgson is believed to be targeting Brede Hangeland, Danny Murphy, Gilberto Silva & Rafael van der Vaart, once he is appointed as Liverpool's new manager.

само не знам со кои пари ке ги доведе овие играчи :kesa:

Ја безпари овие играчи не би ги зел,освен ВДВ.

Марфи и Силва бе?хаха

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Искрено освен ВДВ ја другиве и безпари не би ги зел..

Дени Марфи?Силва бе?

--- надополнето ---

Ја безпари овие играчи не би ги зел,освен ВДВ.

Марфи и Силва бе?хаха
Нема блага веза. Човекот уште не ги видел својте играчи веќе почнаа да го врзуваат со други.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Навреме добивме тренер, сега е време да се подготви политиката на клубот и неговите цели. Јас сум задоволен со кое било место во првите 4 во Пл, се друго би било разочарување зашто не сакам пак да не го гледам Ливерпул во ЛШ. Мора да се донесат барем 3/4 борци за остварување на оваа цел. Немало пари? Па и Реал нема пари, ама се зајмува по банките. 500 милиони должат а сепак купуваат скапи играчи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Навреме добивме тренер, сега е време да се подготви политиката на клубот и неговите цели. Јас сум задоволен со кое било место во првите 4 во Пл, се друго би било разочарување зашто не сакам пак да не го гледам Ливерпул во ЛШ. Мора да се донесат барем 3/4 борци за остварување на оваа цел. Немало пари? Па и Реал нема пари, ама се зајмува по банките. 500 милиони должат а сепак купуваат скапи играчи.
До кога со ваков менталитет бе деца......се освен титула во ПЛ ќе биде неуспех....знам дека барам многу ама тоа е тоа.....пласман во топ 4 ќе биде само утеха

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23

До кога со ваков менталитет бе деца......се освен титула во ПЛ ќе биде неуспех....знам дека барам многу ама тоа е тоа.....пласман во топ 4 ќе биде само утеха
Епа многу нереален сон имаш тогаш! Секој од нас сака Ливерпул да биде шампион, но потајно знае дека тоа во овие услови е скоро невозможно. Во некои други услови би имал надеж, но сега истите се многу мали.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Хаха а ти мислиш туку така се зема титула ?

Член од
5 март 2010
Мислења
214
Поени од реакции
1
zosto taka zboruvate ... oti da nemame sansi PL ? zar eden macester e tolku pojak od nas ? ajde prvi sporedba oni go imat runi a nie tores ... vo napadot. vo sredniot red oni koj go imat flecer a nie dzerard ? dr. sporedbi sakas ? ne se nisto poveke od nas tuku lani bese problemot vo benitez. Liverpoool ima kvalitetna ekipa samo treba nekoj da gi ukluci site igraci a ne da se kara i za inat da ne gi pusta vo igra....

ovaa godina sme sampioni!!!!!!!!!!!!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
со мало закаснување... честито за новиот тренер, мислам дека е одлично решение, можи и поарен од бенитез... е сега ако е ходџсон паметен да ги донеси кончески, демпси и марфи, имате добар тим.

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Епа и ја би сакал да бидеме шампиони и тоа е можно но треба нови играчи под хитно сепак и сега нов тренер нови тактики нова постава може дури се навикнат играчите ке треба малку време за тоа велам:smir:

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
После подолго време се ставам пак на форумов, со закаснување нек ни е честито новиот тренер, со Рој се надевам идеме на тронот, го поштувам како тренер и дај Боже да иаме успех. Него читам сеа една вест, официјално Бенајун потпишал за Челзи, нек му е со среќа.:toe: http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/yossi-joins-chelsea

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
YOSSI BENAYOUN SIGNS
Posted on: Fri 02 Jul 2010
Chelsea Football Club is delighted to announce the signing of Yossi Benayoun from Liverpool.
The 30-year-old will link up with his new team-mates at Cobham for the beginning of pre-season on Monday (July 5).
'I am very excited to come to a club like Chelsea, it is a big club and I think it is a dream for every player. Hopefully we will be successful,' said the Israeli international, who has signed a three-year contract.
Manager Carlo Ancelotti added: 'We are happy to have this new player. Yossi has a lot of quality in midfield and can play in lots of positions. I like his behaviour on the pitch and he will do a great job for us next season.'
Benayoun spent three seasons at Liverpool having first moved to the Premier League in 2005 when he joined West Ham from Spanish club Racing Santander.
The 5ft 8in midfielder captains his national team, and is comfortable either on the wing or behind the forward line.
The first chance to see Benayoun in a Chelsea shirt could come at Crystal Palace on July 17, in our first pre-season friendly of the summer.
Според првични информации добиваме оштета некаде помеѓу 5 и 6 милиони фунти што за мене е повеќе од очекувањата.

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
Chelsea have signed Israeli winger Yossi Benayoun (30) from Liverpool for £ 5.5 m.
нека му е со срека во новиот клуб YNWA

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Нека му е со среќа на Benny и му благодарам за сите убави моменти што ни ги пружи како голот протв R.Madrid на Bernabe, асистенцијата за голот на Torres претходната сезона на Anfield, 3-те гола против Besiktas во рекордната победа во CL (8-0) итн.

YNWA Yossi Benayoun

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Нема да речам нека му е со среќа бидејќи е кај директен ривал .......а за титулата....оти да немаме шанси????? Тимот е тој што беше кога освоивме 2ро место.....само подобрен.....и со мали засилувања(3 според мене) ќе бидеме и тоа како конкурентни.....и дајте заличете на навивачи на Ливерпул.....само плачите и цвичите.....има да се бориме до крај и ТОЧКА (.) Што сакате вие???? Засилувања од 100 милиони??? Преплатени ѕвезди???? Тимот си е добар.....
А за Даглиш стигна демант...сеуште нема да си оди

--- надополнето ---

П.С за титула имаме шанси ако и само ако останат овие играчи(без некои копуци се разбира) ...и ако дојдат 2-3 добри засилувања.....но ако си одат поважните играчи а дојдат трупови како Силва,Марфи,Хангеланд,Ван дер Варт(добро овој не е труп но е непотребен) е тогаш ќе немаме шанси за титула.....а како тргнале работите(сега засега шпекулаии) мислам дека Хогсон ќе си оди уште непочнат со работа...ако продолжат да не поврзуваат со вакви кретени се разбира....и дали има некој надлежен за трансферите во Ливерпул по ѓаволите????? Ех да беше Рик Пери тука.....со него немаше вака...вистина направи грешки но барем носеше добри играчи......или Бенитез да беше тука....Хогсон е добар но друг да ги прави трансферите

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom