Препораки за игри

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Дајте некоја добра со коли, само да не биде од NFS франшизата, и возењето да биде реално како на MostWanted & Carbon, нејќам игри со едно кликање на стрелка да фаќа цела кривина.
Ако сакаш вистинско рели без Кен Блок да ти кажува колку е кул да чадиш гуми околу трактор земи WRC 2011 или поновата WRC 2 the game :) BTW за компјутер праиме муабет или за конзола? И Most Wanted далеку е од симулација. Ако сакаш вистинска симулација, игра кај што треба цел Rally School да завршиш пред да почнеш да се тркаш тогаш побарај ја Richard's Burns Rally. Дефинитивно најдобра рели симулација, ни CMcrae ни WRC ни ништо друго не доаѓа блиску до ова.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Alan Wake јака е , убаво е вака додека го чекаме официјалниот втор дел да се занимаваме со ова. Порепорачано сите да си ја пробаат бидејчи и е мала околу 2 гига па можете сите да ја пробате.

H

HoT IcE

Гостин
Ако сакаш вистинско рели без Кен Блок да ти кажува колку е кул да чадиш гуми околу трактор земи WRC 2011 или поновата WRC 2 the game :) BTW за компјутер праиме муабет или за конзола? И Most Wanted далеку е од симулација. Ако сакаш вистинска симулација, игра кај што треба цел Rally School да завршиш пред да почнеш да се тркаш тогаш побарај ја Richard's Burns Rally. Дефинитивно најдобра рели симулација, ни CMcrae ни WRC ни ништо друго не доаѓа блиску до ова.
За компјутер зборувам, но играм на џојстик.
Првпат слушам за тој Кен Блок..:icon_lol: али како и да е, ќе ги имам на ум игриве, се решив за Дирт3 да ја свртам прво, па после овие.

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
За компјутер зборувам, но играм на џојстик.
Првпат слушам за тој Кен Блок..:icon_lol: али како и да е, ќе ги имам на ум игриве, се решив за Дирт3 да ја свртам прво, па после овие.
Тој ти е главниот лик/ментор/бренд во Dirt серијалот, како што беше Colin Mcrae на времето

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

ОК, ова изгледа интересно интересно за играње.

Член од
16 мај 2010
Мислења
6.342
Поени од реакции
5.723
Си зависи од вкусот на жанрови како што ми изгледа Шоудаунов ми е тапа мене за разлика од обичната..си зимаш автиче и си шибаш и не ти чуе .!. ... Зависи какви игри те привлекуваат еве мене игри од типот на Дота можат да добијат 20ка не 10ка па нема да ми се допаѓаат а некоја умрена на пример текен да излезе нова верзија и да е тапа ама да ме зарази играта ке ми е супер иако може да добие 3ка ..пак ке се повторам се е разлика во вкусови ..

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Не е лоша за аркадна забава, некој ако преферира симулација нема да му се допадне. У секој случај оценки од ревјуа не се гледаат, посебно не од гејмспот игн и остали што зимаат пари за да даваат деветки и десетки. Изиграв околу 2 саати вчера, ок е играта.

http://www.vg247.com/2012/05/24/dirt-showdown-reviews-up-looking-positive/

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Colin Mcrae (RIP) се знае која беше најдобра, двојката...а ова Showdown вака според гејмплејов што глеам на Јутуб, убаво коментираше некој дека e како DLC за DIrt 3...Oва за оцениве, IGN се тие што даваат 9,10 а Gamespot пореални оцени, затоа ме изненадија баајги различниве што ги дадоа. :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Oва за оцениве, IGN се тие што даваат 9,10 а Gamespot пореални оцени, затоа ме изненадија баајги различниве што ги дадоа. :)
Неможеш да ја сведеш една цела игра на една обична константна бројка. Тоа е неизводливо.

Бројките воопшто не треба да се земаат здраво за готово. А рецензиите сепак имаат помалку текст кој треба да се прочита.

Kajgana Shop

На врв Bottom