Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
За Џовинко ко прочитав сеа, многу се израдував. Партали прај детево.
Ако не успееме да го земиме Лавеци, мора да го земиме Џовинко.
Според мене сто пати попаметно е да дајме пари за Џовинко одколку за некој си Лукас, шо освен на јутуб, нигде го немам видено.

Да го средат нападов, одбрана да се купи, и тамам сме за в година.
А за ова со Паласио шо го направија :facepalm:\__ (ova repceto e :D )

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Каков Џовинко, дечкото ќе си остане просечен играч за екипи како Парма.... Дајте друго дете...

Лавеци е може преценет, но реално ние до ништо друго не можеме да припариме, барем така ни е кажано. И очекувам да добиеме попуст за Лавеци, некоја поволност, зашто да им го дадеш Пандев за ништо пари, да им дозволиш да го земат Варгас кога официјални лица на клубот викаат дека нема да ја повторат грешката со Санчез, и на крај да остане Морати со прстот во уста, ќе биде епик фејл(не дека до сега не се).

Јас сакам Пандев да се врати во Интер и да не си оди, знам дека ќе биде тешко, али дечкото знае да намести гол, да загради, па и да даде гол кога игра како централен напаѓач.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Пандев??..не ме ебај бе..како што беше искаран со 80% од играчите кога си замина..му се пожали како мало дете на Морати да си оди..плус навивачите не го поднесваа и повеќе од 50 минути неможеше да издржи на теренот уште тој да се врати и seria B here we come...не гледам никаква логика сеуште од трансферот на Паласио..па подобро Форлан да го остават иако беше лош ама барем подокажан е од репот и да ен фрлаат 10 милиони во бунар за џабе.....како прво за да се надеваме да озбезбедиме 3 место догодина ќе ни треба одбранбени фудбалери и бекој бидејќи без одбрана го свиткавме..како второ ни треба средни играчи на местото на Камбиасо,Станкович,Занети бидејќи со овие ни Пелистер нема да можиме да го победиме..како трето Морати и Бранка да престанат да се глупираат со изјавите и со понудите и ако немаат пари нека се изјаснат а не вака да коментираат (Ќе гледаме силен Интер,,големи засилувања бла бла бла бла)..и да..Киву нека се гони што е можно побрзо бидејќи кога го гледам уште во дресот цревата ми се превртуваат..

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Пандев??..не ме ебај бе..како што беше искаран со 80% од играчите кога си замина..му се пожали како мало дете на Морати да си оди..плус навивачите не го поднесваа и повеќе од 50 минути неможеше да издржи на теренот уште тој да се врати и seria B here we come...не гледам никаква логика сеуште од трансферот на Паласио..па подобро Форлан да го остават иако беше лош ама барем подокажан е од репот и да ен фрлаат 10 милиони во бунар за џабе.....како прво за да се надеваме да озбезбедиме 3 место догодина ќе ни треба одбранбени фудбалери и бекој бидејќи без одбрана го свиткавме..како второ ни треба средни играчи на местото на Камбиасо,Станкович,Занети бидејќи со овие ни Пелистер нема да можиме да го победиме..како трето Морати и Бранка да престанат да се глупираат со изјавите и со понудите и ако немаат пари нека се изјаснат а не вака да коментираат (Ќе гледаме силен Интер,,големи засилувања бла бла бла бла)..и да..Киву нека се гони што е можно побрзо бидејќи кога го гледам уште во дресот цревата ми се превртуваат..
Од кај да почнам...

Изгледа од најголемиот мит, не можел 50 минути да издржи. Не знам како издржуваше цели утакмици за Наполи сезонава, сигурно со коњски стероиди го пумпаат.

Пандев не се пожалил во ниеден момент на Морати да си оди, Морати го поклони на Лаурентис по само еден позив откако ја излекоа групата за ЛШ. Значи беше избркан, иако претходно го шиткаа по Џенова во замена за Паласио, али овој не сакаше да си замине. Не знам од кај ги вадиш информациите.

Не ме интересираат тие навивачи таму кој сакаат, тие никого не сакаат, освен неколкумина, меѓу кој и Станковиќ, да го оставиме и него ако не. Кога еден тим победува, сите ги сакаат, кога Интер губеше, тогаш ги свиреа одредени играчи. Маикон за кого се развика против Јуве, не ми текнува кој играч беше.

Пандев не бил искаран со ниеден играч, и ова не знам од кај го ископа.

Сега за неговите квалитетите како фудбалер може да си дебатираме до задутре, но искрено покрај вакви игри сосема е непотребно да се става на тапет Пандев.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Од кај да почнам...

Изгледа од најголемиот мит, не можел 50 минути да издржи. Не знам како издржуваше цели утакмици за Наполи сезонава, сигурно со коњски стероиди го пумпаат.

Пандев не се пожалил во ниеден момент на Морати да си оди, Морати го поклони на Лаурентис по само еден позив откако ја излекоа групата за ЛШ. Значи беше избркан, иако претходно го шиткаа по Џенова во замена за Паласио, али овој не сакаше да си замине. Не знам од кај ги вадиш информациите.

Не ме интересираат тие навивачи таму кој сакаат, тие никого не сакаат, освен неколкумина, меѓу кој и Станковиќ, да го оставиме и него ако не. Кога еден тим победува, сите ги сакаат, кога Интер губеше, тогаш ги свиреа одредени играчи. Маикон за кого се развика против Јуве, не ми текнува кој играч беше.

Пандев не бил искаран со ниеден играч, и ова не знам од кај го ископа.

Сега за неговите квалитетите како фудбалер може да си дебатираме до задутре, но искрено покрај вакви игри сосема е непотребно да се става на тапет Пандев.
Милито го свиреа и тоа после 2 или три утакмици ... само не се сеќавам против кој тим игравме. ова зборам за сезоната на триплетето. тогаш се развика мајкон

Член од
23 август 2010
Мислења
39.972
Поени од реакции
116.618
Јонзе му еба матер на Лавеци со споредбиве, го напраи од Мазнов подоле... Се сложувам дека можеби е преценет, али и многу други фудбалери се преценети. Санчез 40 милиони? WTF? И да не набројувам и други такви фудбалери ги има многу. Далеку од тоа дека Џемаили, Пандев, Хамшик, Маџо и останатите се подобри од него, едино со Кавани се тука негде али Лавеци ти е машина тоа да знаеш само, у нашиов тим би легнал како мелем на рана.

Kajgana Shop

На врв Bottom