Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ја мислам дека ќе си оди, а сеа и Интер нема да пропуштат прилика да го соберат...него ако си иде кој ќе дојде како замена!?
Миленикот на Јенките...... Јирген Клинсман!:toe:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
е дури тогаш, барем според мене ливерпул е готов!!! клинсман е (пот)просечен тренер.
Истото го мислам и јас.....сега за сега, но сепак не може да се оцени со оглед на тоа на кратката авантура со Баерн!
Има време да се докажува но сепак не сакам да бидеме ние тој клуб каде ке го прави тоа!

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
Истото го мислам и јас.....сега за сега, но сепак не може да се оцени со оглед на тоа на кратката авантура со Баерн!
Има време да се докажува но сепак не сакам да бидеме ние тој клуб каде ке го прави тоа!
докажан лузер е! со баерн имаше тим појак за 3 класи од сите останати, па освои одвај 2 место милам (не сум сигурен). наментан некои свои брутални методи на дисциплина и тренинг, стави статуа од буда во соблекувалната и таму нешто... па ако останат жерард и торес ќе бидат први кои ќе се кренат против тоа... а и плус, човеков нема работено, колку, 2 години?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
докажан лузер е! со баерн имаше тим појак за 3 класи од сите останати, па освои одвај 2 место милам (не сум сигурен). наментан некои свои брутални методи на дисциплина и тренинг, стави статуа од буда во соблекувалната и таму нешто... па ако останат жерард и торес ќе бидат први кои ќе се кренат против тоа... а и плус, човеков нема работено, колку, 2 години?
Баерн освои второ место..Да..но не Клинсман
...не успеа да ја заври сезоната...не му се даде шанса ...и не го заборавајте 3то место со Германија....мада Германија и сега е јака без него...во секој случај нема да се снајде во Англија..подобро да остане Бенитез....Единствено Хидинк е подобар од него од можните наследници...Мартин Онил нема искуство со голема екипа....Хогсон исто ...одамна нема работено со голема екипа...Клинсман никако...најдобро е да остане Бенитез...барем да ги донесе Туран и Банега...и после ако не оди работата нека го шутнат новите газди...а не овие идиоти

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
...не успеа да ја заври сезоната...не му се даде шанса ...и не го заборавајте 3то место со Германија....мада Германија и сега е јака без него...во секој случај нема да се снајде во Англија..подобро да остане Бенитез....Единствено Хидинк е подобар од него од можните наследници...Мартин Онил нема искуство со голема екипа....Хогсон исто ...одамна нема работено со голема екипа...Клинсман никако...најдобро е да остане Бенитез...барем да ги донесе Туран и Банега...и после ако не оди работата нека го шутнат новите газди...а не овие идиоти
Може нема искуство со голема екипа, ама ја знае премиер лигата, а како што не играме наредна година во ЛШ нема да биде лошо конечно да се освои ПЛ (колку и да звучи нереално тоа во моментов)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Може нема искуство со голема екипа, ама ја знае премиер лигата, а како што не играме наредна година во ЛШ нема да биде лошо конечно да се освои ПЛ (колку и да звучи нереално тоа во моментов)
Сакам во тимот да се донесе Арда Туран...Бенитез е единствениот што може да го стори тоа....потоа ако сака слободно нека си оди...иако мое мислење е дека освен Хидинк моментално нема подобар тренер од Бенитез кој би можел да го замени....И за отпуштање треба да си одлучат новите газди.....да сум јас како Бенитез нема да прифатам да си одам....

--- надополнето ---

Чекам мислење од Atanase.....И дали некој друг освен мене има забележано дека имаме добра сезона после мундијалите и европските првенства???? За жал тоа нема да биде случај и оваа сезона

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Ако ти текнува ни Гвардиола немаше искуство па 6 титули освои... :)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ако ти текнува ни Гвардиола немаше искуство па 6 титули освои... :)
Гвардиола имаше тим....а ние имаме куп копуци.....плус на Гвардиола не му беа газди Хикс и Џилет....така да нема да се повтори тоа со Гвардиола во Ливерпул...

M

Mario Gómez

Гостин
Клинсман? Од кај сега ова?

Шо ви треба најглупиот тренер во историјата, нема никаков успех он, тој е само мотиватор и одличен у фитнес, има јаки луѓе шо идат со него од америка, оти таму живее. Инаку тактички е катастрофа, третото место 2006 е заслуга само на Јоги, Клинси само држеше говори и ги мотвираше играчите максимум. Пропаст е, елементарна непогода.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Проблемот е што газдата на А.Villa уште пред еден месец рече дека Martin O'Neal не оди никаде, а и не гледам зошто би си заминал A.Villa се солиден тим и финансиски добро стојат. Avram Grant беше друга опција ама еве West Ham не претекнаа. Незнам, друга опција сега за сега не гледам, барем јас.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Проблемот е што газдата на А.Villa уште пред еден месец рече дека Martin O'Neal не оди никаде, а и не гледам зошто би си заминал A.Villa се солиден тим и финансиски добро стојат. Avram Grant беше друга опција ама еве West Ham не претекнаа. Незнам, друга опција сега за сега не гледам, барем јас.
аврам грант не е тренер за големи клубови, нема капацитет да го води ливерпул во борба на сите фронта, пак ќе се борите за ЛШ :toe:

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
аврам грант не е тренер за големи клубови, нема капацитет да го води ливерпул во борба на сите фронта, пак ќе се борите за ЛШ :toe:

Грешка си овде брате,Грант успеа додека беше тренер на Челзи да биде во чекор со Манчестер Јунајтед во трка за титулата и првиот тренер ако не се лажам што го доведе Челзи до финалето од ЛШ.:)
Конечно се ослободивте од Бенитез а,е сега ке биде интерено,ако биде некој врвен тренер на кормилото нa Ливерпул може конечно да се вмеша во трката за титулата до самиот крај ко пред една сезона:)

F

fantomX

Гостин
Грешка си овде брате,Грант успеа додека беше тренер на Челзи да биде во чекор со Манчестер Јунајтед во трка за титулата и првиот тренер ако не се лажам што го доведе Челзи до финалето од ЛШ.:)
.....и верувам дека не сум единствен шо не разбра, шо е тука успех?
Бенитез е цар за Аврам.

На talksport на големо се коментира дека Кени Даглиш е замена за Бенитез.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom