Што мислите за новата фонтана во Прилеп?

• Креатор на темата Креатор на темата NelTu
  • Време на започнување Време на започнување

Што мислите за новата фонтана во прилеп?

• Вкупно гласачи
    85
Баш е поинтересно дека е отворена, да не е се шаблонски цело време.Го видов видеото, сега можам и да гласам.А шо се деси со подземната кај Марко Цепенков?
работат нешто ама појма немам до кај се, ако се е според планот пред пивофест ќе биди пуштена во употреба :)

Баш е поинтересно дека е отворена, да не е се шаблонски цело време.Го видов видеото, сега можам и да гласам.А шо се деси со подземната кај Марко Цепенков?
И јас тоа реков за оградата али ајде, бтв паркингот пред подземниот е готов и пуштен во употреба, доколку подземниот е затворен сеа и не се работи на него. Валда би требало да го сработа пред пиво фест. Внатре е се напраено само уште да го средат валда, осветлување ова она. Али сеа е затворен со врата поради дрогираши, еб*нки и така натаму

Супер е :) Мене барем ќеиф ми прави :) Малце исто ми делува ,,ретка,, но морам прво ,,во живо,, да ја видам :)

И јас тоа реков за оградата али ајде, бтв паркингот пред подземниот е готов и пуштен во употреба, доколку подземниот е затворен сеа и не се работи на него. Валда би требало да го сработа пред пиво фест. Внатре е се напраено само уште да го средат валда, осветлување ова она. Али сеа е затворен со врата поради дрогираши, еб*нки и така натаму

Абе нека ги остат децата после затворање на Вип тука е блиску, можда гужва им е по дома :pos:

ова значи дека нема да гледаме некој глуп штанд за пивофест тука лупнат, туку ќе може да се движи гужвата натаму :)
освен ако не ги исклучат тогаш

Интересна е , некни ја видов и снимав денски со телефонот. Движењето на водата е интересно ,,програмирано" разноврсно, во ритам со ламбичките.

Абе нека ги остат децата после затворање на Вип тука е блиску, можда гужва им е по дома :pos:
А и брз развиток на теконвиот настанот меѓу цурата и дечкото и негубење не емотивните чуства би придонела многу таа гаража доколку би била отворена :D

Еве ја :)
п.с. гледајте цело не е истото цело време

0:20 - 0:25
Снимано е море чоек... (ако ти ја дам една) :pos::pos::pos:

А иначе фонтанава е гром. (y) Нешто слично ко онаа во Дубаи, само во помала верзија.

0:20 - 0:25
Снимано е море чоек... (ако ти ја дам една) :pos::pos::pos:

А иначе фонтанава е гром. (y) Нешто слично ко онаа во Дубаи, само во помала верзија.

Ако не фата' џандари.... че не поеба' :ROFLMAO:

Вака на прв поглед ме бендисва :)

Јебига го најдов ,не е мое
Ме мрзеше да го цензурирам :D

грдо е тоа што не е заградена, иначе ок е :)

Не сум од Прилеп али од сликиве што видов дека фонтава не е заградена баш ми се напраи мерак, си реков конечно и кај нас нешто вакво, баш за разладување кога ќе бидат летните горештини.

Нешто слично сум видел во Сибиу во Романија, на плоштадот во центарот на градот има ваква „фонтана“. Како се разладивме, не само ние и локалните жители и остали туристи кои беа присутни, а жештини пукаа +35 степени. Така да прилепчани не туку пцујте ја фонтава, баш е кул, би сакал и во Скопје вакво нешто. :)

Еве ја таа од Сибиу:
296158_10150277606469831_661794830_7366892_1876674_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom