Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Palasio ne mozhe da bide polosh od mene i bene.

Ajde da ja igrame igrava, "Palasio ne e polosh od [vmetni ime na nekoj chovek koj nema 2 vrski od fudbal, i po mozhnost da bide hendikepiran]"

Ne e rabotava da bide podobar od nekoj, tuku dosta shto ne e polosh od X igrachi.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Palasio ne mozhe da bide polosh od mene i bene.

Ajde da ja igrame igrava, "Palasio ne e polosh od [vmetni ime na nekoj chovek koj nema 2 vrski od fudbal, i po mozhnost da bide hendikepiran]"

Ne e rabotava da bide podobar od nekoj, tuku dosta shto ne e polosh od X igrachi.
Јас прв

Palasio ne e polosh od Kharja

Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.213
Интервју со Станковиќ :)
Станковиќ: „Останувам во Интер, уште 2години сигурно..“​
Ќе дошле 2-3 добри играчи, тоа го знаел.​
А знае и дека ќе игра во прв тим. Па сеа ти види колку добри играчи ќе дојдат во Интер.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
^ Добар бил со Страма :facepalm: Добро бе, ќе помогнел колку што можел (одмогнел) :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
А знае и дека ќе игра во прв тим. Па сеа ти види колку добри играчи ќе дојдат во Интер.
За тој дел е во право. Ќе дојдат подобри играчи од него, нема веќе слободни полоши...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.996
Поени од реакции
45.411
Незнам што е крив Дејо, го држат, кој играч сам си иде од екипа каде добива плата 30 пати поголема од онаа која ќе ја добива во неговата следна дестинација. Дејо не треба да се пцуе, договорот му е потпишан одамна и тоа е тоа, они од тие од кои можат да се ослободат ќе се ослободат и ќе заштедат над 20 м евра само од нивните плати и плус за некои од нив ќе им платат над 10м сигурно ( Пацини, освен ако не биде вклучен во трампа за Лавеци зашто и тоа е една од опциите ).

Сите што ќе дојдат ќе имаат помали плати, освен Лавеци ( ако се донесе ).

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
По мечот со Новара имавме средба со Паласио, на која што тој соопшти дека сака да си замине. Излеговме во пресрет на тоа негово барање и уште сега можам да ги потврдам информациите дека Аргентинецот својата кариера ќе ја продолжи во Интер. Станува збор за позајмица на две години за која што ние ќе добиеме извесна сума пари, додека Паласио ќе добие двојно зголемување на платата. Сметаме дека сите се задоволни од ваквиот договор“ - изјави Пречиози.

Jap Mak Sun

Регент
Член од
19 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
45
По мечот со Новара имавме средба со Паласио, на која што тој соопшти дека сака да си замине. Излеговме во пресрет на тоа негово барање и уште сега можам да ги потврдам информациите дека Аргентинецот својата кариера ќе ја продолжи во Интер. Станува збор за позајмица на две години за која што ние ќе добиеме извесна сума пари, додека Паласио ќе добие двојно зголемување на платата. Сметаме дека сите се задоволни од ваквиот договор“ - изјави Пречиози.
Ова објаснува многу работи, ако е вистина на крајот сите ќе бидат задоволни !

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432

?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.574
Спасов, од кај ти е преводов жифти се?

Kajgana Shop

На врв Bottom