Фан Клуб: Челзи

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Шо се запнавте со Дрогба толку бе? Остајте простор Арсенал да слават :cool:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Важно се збогува со нас во најважниот момент , со освојување на ЛШ каде што и самиот ја играше главната улога . Жива легенда . Неговото заминување го круниса со титула во ЛШ а остави голем подарок за нас како и за тимот :)

Ајде да ги оставеме Арсенал да слават сега :D . Koга не можеа на титула еве им повод сега :D

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~2785645,00.html
Are you finished with English football?
I won't play for another English club. I am too attached to Chelsea. My blood is blue and it won't change.
This season has been like a movie, who would play you?
I don't know, because Jupp Heynckes said I am a good actor, so maybe me!
да се надоврзам ;)
"I would love to help Chelsea in any way, even if they tell me to come and cut the grass. I will do it," he said.
"It's impossible to forget this moment. Leaving Chelsea in any case would be difficult, but now even more. It is impossible, Chelsea is in my heart. My blood is blue and my heart even more so."

http://www1.skysports.com/football/news/11661/7772534/Drogba-Torres-is-the-future

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
НЕОФИЦИЈАЛНО
Според англиските медиуми Хулк и Моура се во Лондон и треба да ги поминат сите процеси и да стават потпис на договор.
Ромелу Лукаку се поизвесно ќе отиде на позајмица во Вест Хем.

Овој Моура не го знам ама ако стварно сакаат да дадат 40м :tapp::tapp::tapp:
Хулк е добар играч ама незнам како ќе се снајде во Челзи.

L

Löwe

Гостин
НЕОФИЦИЈАЛНО
Според англиските медиуми Хулк и Моура се во Лондон и треба да ги поминат сите процеси и да стават потпис на договор.
Ромелу Лукаку се поизвесно ќе отиде на позајмица во Вест Хем.
Овој Моура не го знам ама ако стварно сакаат да дадат 40м :tapp::tapp::tapp:
Хулк е добар играч ама незнам како ќе се снајде во Челзи.
Моура е најѕвер бе, ѕвер ѕверосан, одлично ќе се вклопи со Рамирес. А за Хулк, молимте не треси глупости. Има да се снајде ОДЛИЧНО во Челзи. Како по каталог е граден за во Премиер Лигата. Снажен, брз, налик на Дрогба, со силен шут, добар изведувач на слободни удари... Роден е за во Челзи, РОДЕН!!

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Реално гледано Хулк е од оние играчи што можат да заиграат секаде . Е сега Дрогба го нема :( - леле мислам дека тоа вчера шала беше и мислам дека сеуште е со нас :( , па време е за Торес. Хулк е добар во тоа да влече па и да го хране со топки , ќе зависи од тоа колку нашиот сакан Ел Нињо ќе биде способен да постигне гол. Би бил страшен напад тоа со Хулк и Торес . Е сега само Торес и Лукаку ни се класични напаѓачи мора уште еден да се доведе под хитно . А за овај Моура , чекај ќе се префрлам на википедија да зирнам нешто :)

Така да ако се остваре ова со Хулк ќе ми се исполне сонот. Најголема желба ми беше да заигра тој за Челзи , дај боже да се случе тоа. Мислам дека ќе се вклопе добро во Премиер Лигата , па дури и во Челзи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom