аллександар
Вечно ненаспан
- Член од
- 5 мај 2006
- Мислења
- 7.381
- Поени од реакции
- 2.523
и не ебаа (ова како екстра нешто му доаѓа)Не ограбија..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и не ебаа (ова како екстра нешто му доаѓа)Не ограбија..
Само? Доста повеке золуми направиха. Ако беше само до парите - да им ги дадете па да се кротнат.Не ограбија..
И допрва ќе не дерат, само трпаат непотребни глупости и не инвестираат во ништо од кое може народот да има корист. А ќе ги плаќаме овие глупости НИЕ со години. Ќе си поскапува струја, ќе си поскапуваат даноци, ќе си ќутиме, ќе си се задолжуваат, а некој ќе блее и ќе се гордее со поставување на глупости.и не ебаа (ова како екстра нешто му доаѓа)
Сеа чув дека ќе се градел споменик и на Олимпија. Како ли ќе ја крстат?
Мајка-жена на воин?![]()
Е јбг, мора цела фамилија и поблиско опкружење да се испоштува.Сеа чув дека ќе се градел споменик и на Олимпија. Како ли ќе ја крстат?
Мајка-жена на воин?![]()
Ако е таа Олимпија, тогаш ќе биде на некоја од другите фонтани до Филип.![]()
Kaсно слушаш![]()
Бидејќи нашиве политичари се колективни пички мислам дека сосема заслужно е да ни го сменат името па барем да се бутнеме под некое „непознато“ име и во нато и во европска унија... вака само у гз може да се ебеме ништо повеќе !!!!
А од кај на куров ти како татар знаеш нас што ни "направиле"?Само? Доста повеке золуми направиха. Ако беше само до парите - да им ги дадете па да се кротнат.
Само? Доста повеке золуми направиха. Ако беше само до парите - да им ги дадете па да се кротнат.
Не знам на овој дали ќе пишува но на споменикот на Филип Втори Македонски откриен лани во Автокоманда убаво си пишува кој е и што е