AHHHHHHHHH UBAVO POSTIRAS DVA LINKA......TOP...USTE DA ME NAPRAVIS SPOREDBA KOLKU MECA IZIGRA LANI SKRTEL I OVAA SEZONA....ZA DA VIDAM I DA SE UVERAM DEKA STVARNO NE GI PRATAM LIVERPOOL......TOP TI SE DVATA LINKA ZA LUCAS I NGOG.....LUCAS NADEZEN A???? 24 GODINI???? ZNAES TI SO BESE GERRARD NA 24 GODINI 2005 GODINA TI TEKNUVA???? I BAS TI E NAMESTO LINKOT....34 MECA VO SEOZNATA BEZ POSTIGNAT GOL.....I SAMO 1- 2 ASISTENCII...TOA E DOBRO ZA EDEN VEZNJAK.....???? DAJ VIDI ZA MASKERANO LINK....KO E USTE POGOLEM DESTRUKTIVEC ZA NEGO PA KE SVATIS KOLKU I DALI VREDI LUCAS......A NGOG....I ZA NEGO TOP TI ELNIKOT.....SO TOA SO OVOJ PA E POMLAD.....AMA GABE I ON E DUDUK 5 POSTIGNATI GOLA NA TOLKU MECEVI ZA EDEN SPIC???? pa Aqulian so igrase 10 pati pomalce dade poveke goloovi od nego!!!!....za johnson....edno logicko prasanje.....Ke se otkazea li celsi od nego ako e dobar igrac??????? od onaa ekipa sto ja gradese murinjo znaete kolku luge ostanaa...ama johnoson ne...plus go pominuvaat kako sakaat baska e posto ne gi pratev liverpool samo vo tie nekolku meca ja so pratev
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
))a bea mnogu
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
)) on bese direkten vinovnik za golovite so sme gi primile....
Брат ако треба да си одат сите тие играчи ко шо викаш ти, треба да останеме без играчи ние. Нам и така ни фалат играчи на клупа а и во првиот состав па и ако продаваме ќе бидеме како годинава а може полошо, а плус немаме (сеа за сеа, а може и никад) ни денар за нови да купуваме нови.
Lucas колку и да е добар или недобар ќе го биде за на клупа има искуство во ПЛ, ако не друго барем според статистиките имаше најмногу прецизни додавања од сите играчи во PL. A ако се повреди пример Masch кој ќе го ставиме Spearing ??? Детето може е добро ама нема искуство во ПЛ.
Johnson за мене е супер играч, нашиот Maicon или D.Alves, јас сум голем негов фан и ми се свиѓа неговиот стил на игра, и незнам зашто мислиш така за него головите што ги примавме се кривица на целата одбрана посебно на Carra. Carra e тој што не е веќе истиот, годините го газат веќе.
Insua не е крив што мораше цела сезона да ја изигра во отсуство на Aurelio, и респект за него до скоро имаше најмногу асистенции од сите во LFC годинава а му е прва цела сезона. Може правеше грешки во одбрана и беше најслаба алка но затоа пак беше солиден во напад, сепак сеуште е млад има само 21 година.
Skrtel беше купен како за резерва, но бидејќи лани Agger беше скоро цела сезона повреден Skrtel си ја искористи шансата изигра сосема солидно лани (имавме само 2 пораза и најмалце примени голови во PL) и си ја зацементира позицијата во стартните 11. Но напочетокот на оваа сезона некако не беше истиот играч т.е. цела одбрана беше нестабилна, Agger и Kyrgiakos беа тие што воспоставиа ред во одбраната некаде после нова година до пред тоа бевме катастрофа со одбраната. Зборот ми беше, ако е способен Skrtel да игра солидно како лани, ја би го чувал во тимот па дури и би му дал шанса да играат заедно со Agger, зошто неможеме да очекуваме дека Carra ќе биде веќе стариот што беше.
И не треба да продаваме играчи (со некој ислучок Degen, Riera итн) и така ни фалат. Ако веќе добиеме некој денар за купување, ни требаат најпрво напаѓач, 1 лев и 1 централен бек, и ако остане нешто за средината за лево крилио или сл.
за Џонсон не си у право ама ич пошо беше прогласен за најболи десен бек у англиска репрезентација а и он самиот сакаше да дое у Ливерпул пошо челзи го шитнаа претходно и се заебаа
Johnson дојде кај нас затоа што Portsmouth ни должеа 7 до 9 милиони за Crouch и неможеа да ни ги исплатат па наместо да ни ги враќаат доплативме и си го земавме Johnson, и според мене направивме супер зделка.
P.S. Ова е од официјалната страна на LFC, видео во кое го прашуваат Martin Broughton прашања поставени од фанови. Прашањата се во врска со продажбата на клубот, дали има потенцијални купувачи, дали треба да се продадат Steve G и Torres, дали ќе добиеме трансфер буџет и сл. Треба да го видете:
http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Features/Martin-Broughto-18786.php3
а ова се дел од одговорите (не сите) на кратко:
- Owners willing to sell only 100% of club
- Not forced by the banks
- sale to happen within "months"
- business as usual in the meantime in terms of player contracts etc
- no specific money for transfer has been allotted but this will depend on club's needs (in his first interview he'd said there was money available now he's saying it depends on club's needs)
- Torres and Gerrard do not have to be sold; club does not want to sell them; Rafa does not want to sell them;
- Broughton did not want to give details re postponement of meeting with Rafa - only said meetings were 'constructive'
- no info to be given to fans before sale
- new owners would have to be good for the owners and the club (stadium, investment, ethos)
- no fixed price set
- all previously interested parties and others are to be approached by Broughton in view of a possible sale