Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Ироничен си?
Да, освен голот против Манчестер ништо друго немам видено, никаков придонес кон играта, НИШТО. А и што ке ни е уште едно крило???? Малце ли се Кајт, Бабел, Макси, Jованович, Бенајун....

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Да, освен голот против Манчестер ништо друго немам видено, никаков придонес кон играта, НИШТО. А и што ке ни е уште едно крило???? Малце ли се Кајт, Бабел, Макси, Jованович, Бенајун....
Доколку Бенајун и Кујт си отидат оваа сезона (а има големи шпекулации околу тоа) тогаш и те како ке ни треба Џо Кол!

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Доколку Бенајун и Кујт си отидат оваа сезона (а има големи шпекулации околу тоа) тогаш и те како ке ни треба Џо Кол!
Па незнам дали знаеш дека бара 120 000 неделно, толку зима Џерард...

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Играч во нова средина тешко дека ке зима толку....башка веке и цената му паага со тоа што беше повреден скоро цела сезона и плус со тоа што Абрамович го пуди од тимот!

Така да во новиот клуб кој и да е тој (освен Сити) нема шанса да му биде толкава плата!:toe:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Паа нормално си е да бара толку.Тоа е цената што одбиваше нови договри со Челзи.Ако го потпишеше а ја сменеше средината парите кои во овој случај ќе ги земе за плата новиот клуб ќе требаше да ги даде за трансфер оштетата а вака му се вкалкулирано во платата...Да не заборавиме тој е слободен играч и доаѓа за без пари.Значи може да оде каде сака...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Да не заборавиме тој е слободен играч и доаѓа за без пари.Значи може да оде каде сака...
Епа веќе кога собираме играчи за без пари (Maxi, Jovanovic) зошто да не. Јас неам ништо против него, уствари и ми се свиѓаше многу како играч порано (пред да се повреди сега послединот пат). Ако сака да дојде кај нас ќе биде од голема корист, но проблемот е зошто би дошол кај нас кога може например да оди во клуб каде што играат ЛШ.

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Незнам што толку фановиве на манчестер ги боли дали сме им пуштиле или не ...а да ги прашам ја исто нешто....во поглед на фрустрацијата нели мислат дека Шрек(Руни) на натпревар кој не одлучува ништо за јунатед искочи сам пред гол а јунајтед играат со некоја бош екипа.....и ако од тој постигнат гол што треба да го даде шрек зависи дали ливерпоол ке биде првак или не зар они мислат дека Шрек ке даде гол????????? ма немој .... ке се сврти и ке потрча назад само да си даде авто гол......за да му влоши на Ливерпул....згора на тоа знаат лифановите на Гејчестер колку тоа само тренери има во премиер лига кои умираат од желба вда му попуштат на јунајтед само затоа што некогаш биле негови играчи да ги набројувам ли??????????? Стив Брус.....Марк Хјус....Па имаше оној Робсон на ВБА....па не ми текнува уште кој све не ....менаџер спремен да умре како менаџер коа игра против јунајтед а само да изгуби.....така да и да е пуштен мечот нема што да се бунат....ја сум фан на ливерпул и саакав ливерпул да изгуби...аи да бев играч ке си дадев автогол ако требаше!!!!

Што се однесува до проеминте.....во аут: Лукас, Ел жар, Нгог, Деген, Кирјакос, ШкартЕл,Инсуа, Џонсон.....и уште многу други
од сегашните да си останата Бенајун, Кајт, Торес, Маскерано,Џерард, Карагер, Агер, Аквилани, Реина, Бабел, Ајала, Кели
за купување треба уште еден дефназивец но од светска класа ...како и играч од среден ред од светска класа и напагч од светска класа....тоа подразбира некои докажани а не некои идни таленти!!!!
За тренер сум за Рој Хоџсон, О нил, Мурињо....

све ова напоменувам е само мое мислење!!!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Незнам што толку фановиве на манчестер ги боли дали сме им пуштиле или не ...а да ги прашам ја исто нешто....во поглед на фрустрацијата нели мислат дека Шрек(Руни) на натпревар кој не одлучува ништо за јунатед искочи сам пред гол а јунајтед играат со некоја бош екипа.....и ако од тој постигнат гол што треба да го даде шрек зависи дали ливерпоол ке биде првак или не зар они мислат дека Шрек ке даде гол????????? ма немој .... ке се сврти и ке потрча назад само да си даде авто гол......за да му влоши на Ливерпул....згора на тоа знаат лифановите на Гејчестер колку тоа само тренери има во премиер лига кои умираат од желба вда му попуштат на јунајтед само затоа што некогаш биле негови играчи да ги набројувам ли??????????? Стив Брус.....Марк Хјус....Па имаше оној Робсон на ВБА....па не ми текнува уште кој све не ....менаџер спремен да умре како менаџер коа игра против јунајтед а само да изгуби.....така да и да е пуштен мечот нема што да се бунат....ја сум фан на ливерпул и саакав ливерпул да изгуби...аи да бев играч ке си дадев автогол ако требаше!!!!

Што се однесува до проеминте.....во аут: Лукас, Ел жар, Нгог, Деген, Кирјакос, ШкартЕл,Инсуа, Џонсон.....и уште многу други
од сегашните да си останата Бенајун, Кајт, Торес, Маскерано,Џерард, Карагер, Агер, Аквилани, Реина, Бабел, Ајала, Кели
за купување треба уште еден дефназивец но од светска класа ...како и играч од среден ред од светска класа и напагч од светска класа....тоа подразбира некои докажани а не некои идни таленти!!!!
За тренер сум за Рој Хоџсон, О нил, Мурињо....

све ова напоменувам е само мое мислење!!!

Што збориш бе дечко Лукас,Шкртел,Инсуа,Џонсон и Нгог да си идат ти...........Ги пратеше ли сезонава Ливерпул па да пишуваш дека треба да си идат.Па да не беа они цела сезона кој ке ни играше бе,a пишуваш да останат Ајала и Кели коа не беа ни на клупа цела сезона и како можеме да донесеме дефанзивец,играч од средината и напагач од светцка класа коа ке мора некој од подобрите играчите да ги шитнеме за да не пропаднеме.

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Што збориш бе дечко Лукас,Шкртел,Инсуа,Џонсон и Нгог да си идат ти...........Ги пратеше ли сезонава Ливерпул па да пишуваш дека треба да си идат.Па да не беа они цела сезона кој ке ни играше бе,a пишуваш да останат Ајала и Кели коа не беа ни на клупа цела сезона и како можеме да донесеме дефанзивец,играч од средината и напагач од светцка класа коа ке мора некој од подобрите играчите да ги шитнеме за да не пропаднеме.

Си пиша дечкото, тоа е само негово мислење, не значи и дека стварно ќе се оствари тоа... :smir:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8

aj ziti se potseti me posto stvarno ne gi pratam liverpool kolku toa meca izigra ovaa sezona Skrtel???????? jas go pisuvam Skrtel da si odi od lani....uste koa liverpool igraa zverski i skrtel bese vo prva postava i igrase na site mecovi.......a posto ne sum gi pratel bas ovaa seozna ke te molam potseti me kolku meca izigra Skrtel......i daj potseti me na nekoj gol na lucas vo premier liga ....i nekoja asitencija......mislam stvarno ne pratev....daj potseti me na ovie nekolku prasanja....Ngog....rezervern napagac ni bese....aj da se slozam so tebe igraase cela sezona tocno....ama aj potseti me na tolku igranje....kolku gola dade Ngog??????
Za Keli i Ajala (poveke bi rekol deka e Keli toa) eden od niv vo najmala raka e idniot karager vo liverpool....ama za ova ke pravime muabet za nekoja godina da bideme zivi i zdravi

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Момци со оглед на ситуацијата во која се наоѓаме јас најпрво како поскромна изјава би бил задоволен и со тоа да останеме со овој кадар.Сваќам како е.Торес и Џерард колку и да го сакаат Ливерпул ги јаде психа дека губат една година не играјќи во ЛШ.Плус Џерард е во години во кои фаќа паника дека ќе се остане без титула.Џерард не изигра ништо сезонава но убаво знаеме кој е.Знаеме дека ако се консолидира знае да биде еден од тројцата најдобри на неговата позиција.Торес да ги среди повредите.Ние имаме добар состав кој сезонава покрај тренерот ги јаде и пехови со повреди.Торес и кога играше се плашеше да не биде повреден и не му се влегуваше во дуел.Тој е со срце играч да е некој педер нема да игра за репрезентацијата со цел да биде спремен за онаму каде што дават пари.Но овој не е таков.Зборот ми беше за Ливерпул можеби е најдобро да не настапи за Шпанија но тој едноставно тоа нема да го дозволе.Џерард мислам и осеќам дека ќе експолдира на светското.Да се средат работите во тимот прво со ново тренерче и со неколку засилувања ете на пак на врвот.КАтастрофа сезона.Сезона која беше мизерна но сезона која не научи и не натера да си го сакаме клубот уште повеќе.Ја осетивме вистинската љубов за еден тим.Љубов која јунајтедовци и челзовци можат само да ја сонуваат.Подобро да не ни играме во ЛЕ.Едноставно да одмориме.

Еве ги моите желби за засилувања секако во рамките на нашите можности...Кога би бил тренер на Ливерпул во моментот а да ми дадат 50 мил за трошење би го направил следниов избор...Најпрво би ги продал Риера (7 мил) подоцна би направил еден радикален потег.Да се пордаде играч од првата постава.За Дирк верувам дека би ни дале 20 мил бидејќи го ценат на пазарот.Со 50 мил + 30 мил = 80 мил.Формација 4-4-2.Фрлам половина од парите значи 40 милиона на страшен голгетер кој со Торес би правеле каша.Во средината Џерард,Маскерано и по страна Бабел и Макси.Останатите 40 мил за Рафаел ( 10 мил),лев бек(10 мил) и солиден среден играч...
Со тоа имаме постава:Реина,Карагер,Агер,Инсуа,Џонсон.Џерард,Маскерано,Макси,Бабел,Торес,Виља
И страшна клупа...Аквилани,Лукас,Бенајун,Рафаел ВВ,новиот среден,новото бекче...

Ама штета што не сум.И уште една забелешка.Како ќе купуваме класа играчи?Тие не идат за да играат ЛЕ.Тоа ќе е главниот проблем
ова е за респект...само што сакав да пишам ама гледам си напишал

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/05/06/1911288/tom-hicks-warns-it-could-take-two-years-to-sell-liverpool

овие не ќе да се со сите......уште тоа фали....

Еве ги моите желби за засилувања секако во рамките на нашите можности...Кога би бил тренер на Ливерпул во моментот а да ми дадат 50 мил за трошење би го направил следниов избор...Најпрво би ги продал Риера (7 мил) подоцна би направил еден радикален потег.Да се пордаде играч од првата постава.За Дирк верувам дека би ни дале 20 мил бидејќи го ценат на пазарот.Со 50 мил + 30 мил = 80 мил.Формација 4-4-2.Фрлам половина од парите значи 40 милиона на страшен голгетер кој со Торес би правеле каша.Во средината Џерард,Маскерано и по страна Бабел и Макси.Останатите 40 мил за Рафаел ( 10 мил),лев бек(10 мил) и солиден среден играч...
Со тоа имаме постава:Реина,Карагер,Агер,Инсуа,Џонсон.Џерард,Маскерано,Макси,Бабел,Торес,Виља
И страшна клупа...Аквилани,Лукас,Бенајун,Рафаел ВВ,новиот среден,новото бекче...

Ама штета што не сум.И уште една забелешка.Како ќе купуваме класа играчи?Тие не идат за да играат ЛЕ.Тоа ќе е главниот проблем
А како Сити ги купи Адебајор,Тевез,Бери, и компанија?????? Со пари.....значи нас ни требаат само пари....и како на пример Јувентус ке купува со тие 80 милиони???? И тие ке играат ЛЕ....Значи ако некој сака да дојде во Ливерпул ќе дојде без разлика каде игра Ливерпул....Впрочем новите играчи би дошле за да помогнат клубот да не биде таму каде
што е а не само на готово да играат ЛШ ,да лежат и да земаат пари за џабе........Арда Туран,Симон Кјаер,Рафиња изразија желба за во Ливерпул

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
aj ziti se potseti me posto stvarno ne gi pratam liverpool kolku toa meca izigra ovaa sezona Skrtel???????? jas go pisuvam Skrtel da si odi od lani....uste koa liverpool igraa zverski i skrtel bese vo prva postava i igrase na site mecovi.......a posto ne sum gi pratel bas ovaa seozna ke te molam potseti me kolku meca izigra Skrtel......i daj potseti me na nekoj gol na lucas vo premier liga ....i nekoja asitencija......mislam stvarno ne pratev....daj potseti me na ovie nekolku prasanja....Ngog....rezervern napagac ni bese....aj da se slozam so tebe igraase cela sezona tocno....ama aj potseti me na tolku igranje....kolku gola dade Ngog??????
Za Keli i Ajala (poveke bi rekol deka e Keli toa) eden od niv vo najmala raka e idniot karager vo liverpool....ama za ova ke pravime muabet za nekoja godina da bideme zivi i zdravi

http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team/player/24-david-n-gog
http://www.liverpoolfc.tv/team/first-team/player/21-lucas-leiva

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Се убаво, ама коа читам оти Инсуа и Џонсон требало да си одат се ежам.
Инсуа е ѕвер ипол. Ќе стане еден од најдобрите бекови за некоја сезона, јас се плашам дали ќе можеме да го задржиме. Со вакви „успеси“ тешко.
Џонсон исто изигра многу одлични натпревари. Да, направи неколку пехови, ама не читам ништо за тоа дека Карагер или Реина, па дури и Џерард треба да си одат, затоа што сите имаат направено гадни грешки. Ама општо гледано, многу корисни играчи за Ливерпул.

Поздрави и честитки.

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Се убаво, ама коа читам оти Инсуа и Џонсон требало да си одат се ежам.
Инсуа е ѕвер ипол. Ќе стане еден од најдобрите бекови за некоја сезона, јас се плашам дали ќе можеме да го задржиме. Со вакви „успеси“ тешко.
Џонсон исто изигра многу одлични натпревари. Да, направи неколку пехови, ама не читам ништо за тоа дека Карагер или Реина, па дури и Џерард треба да си одат, затоа што сите имаат направено гадни грешки. Ама општо гледано, многу корисни играчи за Ливерпул.

Поздрави и честитки.

Епа ја шо зборам и Лукас уше една сезона да биде игран ке стане звер

http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-and-arsenal-track-french-star
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/agent-liverpool-interested-in-gala-playmaker
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/liverpool-target-ajax-hotshot
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-chase-chelsea-star
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/cahill-open-to-summer-switch
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-target-shock-move-for-algerian-star
ЈАКО!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom