Си можел да го копираш и потоа пак да го ставиш.....јас обично така правам кога ке ми падне конекција.....сега да се навратам на Ливерпул...било што било уште една утакмица и крај....потоа ке видиме што ке биде.....веројатно нов менаџер нови сопственици(дај боже) и нови играчи....по којзнае кој пат ке ги напишам своите желби.....Balotelli (30 милиони) Kjaer (20 милиони) Taiwo (15 милиони).....би било добро да се земат овие и по можност по помала цена(оваа што јас ја напишав беше максималната цена што би ја понудиле) и да остане некое милионче еве на пример за Van der Vaart.....или некој сличен....се на се околу 60-70 милиони.....газдите нека дадат 50 а другите од продажба.....така би можеле да практикуваме и 4-3-3 (Реина,Џонсон,Агер,Кјаер,Таиво,Маскерано,Џерард,Аквилани,Балотели,Торес,Бабел) а Кајт,Банајун и Макси би биле златни резерви....или пак 4-4-2(Реина,Џонсон,Агер,Кјаер,Таиво,Маскерано,Аквилани,Џерард,Ван дер Варт,Балотели,Торес)......со овие 4ца наведени играчи би имале и 4-4-2 и 4-4-3...и Тевез би завршил работа не мора да е Балотели(мада мене ми е омилен).....и ќе си имаме златни резерви како Кајт,Бенајун,Макси,Инсуа,Карагер,па потоа Пачеко,Кели,Ајала,Дарби итн...се на се квалитетен тим