Морав да пишам,ни сум фан на двете екипи ниту на јунајтед ниту на ливерпул ниту на челзи но го следев натпреварот.Очигледно беше,Џерард асистент на Дрогба а овој Реина си стои ко дрво:nesvest:
А кој ако сакаш да ме потсетиш им пуштил голови на Јунајтед?
Ова не е провокација![]()
Ова неутралец/ка не го пишува !!! Само исфрустрирана персонаAјде суредете ги пичкиве во Недела.YNWA
Ова не ми е јасно зашто се радуваат ваши фанови на ваш пораз:pos2::pos2: Ова не сум го видел до сеа еј. Го дава Лампард вториот гол и позади голот еден фан на Ливерпул ги крева рацете горе од радост и се смее таков, пука целиот од среќа. :pos2: Не сте арни вие бе.
Го забележав истото и јас:pos2::pos2: Ова не сум го видел до сеа еј. Го дава Лампард вториот гол и позади голот еден фан на Ливерпул ги крева рацете горе од радост и се смее таков, пука целиот од среќа. :pos2: Не сте арни вие бе.
Целта ги оправдува средствата :wink:Ова не ми е јасно зашто се радуваат ваши фанови на ваш пораз?
Зошто ако изгубиме ќе бидиме седми со 68 бода, а вака ќе бидиме седми со 65 бода и сеуште ќе останиме први по бројот на титули.Ова не ми е јасно зашто се радуваат ваши фанови на ваш пораз?
Затоа што останува истиот скор:Ова не ми е јасно зашто се радуваат ваши фанови на ваш пораз?
Неутралец:smir:Ова неутралец/ка не го пишува !!! Само исфрустрирана персона
...
Кој признае пола му се опростува :smir:
Немој бе така:nesum:Еднаш беа голем клуб .. но денес покажаа дека нема никогаш повеќе да бидат![]()
Расплака ме да си ибеш веко!tagaЕднаш беа голем клуб .. но денес покажаа дека нема никогаш повеќе да бидат![]()
некој е исфрустрирааааааннн!!!!!!Еднаш беа голем клуб .. но денес покажаа дека нема никогаш повеќе да бидат![]()
некоја идеја за идниот ни шеф???? мислам шпекулација?????Расплака ме да си ибеш веко!taga
Уште еден меч и гудбај Бенитез!zabava
некоја идеја за идниот ни шеф???? мислам шпекулација?????
Така си е .. годинава завршивте 7ми , догодина со буџет од 1милион ...денари .. ќе завршите на 14 .. а тек следната година можда и први ама во втора лига .некој е исфрустрирааааааннн!!!!!!
некоја идеја за идниот ни шеф???? мислам шпекулација?????