Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Затоа наместо трофеи ќе бакнува камери уште 20 години.

da te prasam neso.........da Shrek (Runi) odi sam kon gol i da e golot prazen....i da treba da dade gol a toj gol na liverpool bi mu vrsel usluga da osovi tutla....mislis deka shrek ke dade gol??????????? vo situacija 18=18 tituli .....mislis deka shrek ke dade gol ako golot e prazen????? ne sigurno!!! garantiram ili ke ja rogne u aut....ili ke se vraka nanazad da si dade avtogol!!!! taka da......

Да бе да,намерно му ја даде на Дрогба.
Педер.:tv:

Ни приближно не очекувам победа, скоро сум сигурен дека намерно ќе ја пуштиме на Челзи, ама ајде може ќе се изненадам :tapp:

и што е финтата со дресовите денеска?

Кинески, јапонски бог знае што пишува :toe: А Џерард...:tapp::kesa:

aj site da ve prasam....neso.........da Shrek (Runi) odi sam kon gol i da e golot prazen....i da treba da dade gol a toj gol na liverpool bi mu vrsel usluga da osovi tutla....mislis deka shrek ke dade gol??????????? Vo situacija 18=18 tituli .....mislis deka shrek ke dade gol ako golot e prazen????? Ne sigurno!!! Garantiram ili ke ja rogne u aut....ili ke se vraka nanazad da si dade avtogol!!!! Taka da......

Нормално беше капитенот капитенски да ја изигра, како секогаш:smir:

Како и да заврши ние сме во еден вид win-win ситуација, само искрено можеше да биде барем подискретно. :)

да ја искористам приликава да го пофалам агер,секоја чест секогаш е максимално ангажиран само што има мака со повредите
чисто злато е човекот:salut:

А вие во шо победивте годинава ?

Во јадење бурек :tapp:.. Незнам само како имаат лице навивачите на Јунајтед баш они да коментираат за пуштање голови.

Чао Бенитез, поздрав, со среќа кај и да одиш по оваа сезона (тешко на твојот нареден клуб со вакви, „добитни“ тактики). Би сакал да речам дека ми е мило што беше дел од Ливерпул, клуб со толку богата историја, и дека во него ќе оставиш не знам каква трага, но не можам, зашто не е така.

Во јадење бурек :tapp:.. Незнам само како имаат лице навивачите на Јунајтед баш они да коментираат за пуштање голови.

Морав да пишам,ни сум фан на двете екипи ниту на јунајтед ниту на ливерпул ниту на челзи но го следев натпреварот.Очигледно беше,Џерард асистент на Дрогба а овој Реина си стои ко дрво:nesvest:
А кој ако сакаш да ме потсетиш им пуштил голови на Јунајтед?

Ова не е провокација :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom