Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Барем автогол да си дадеше:nesum:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
Затоа наместо трофеи ќе бакнува камери уште 20 години.

da te prasam neso.........da Shrek (Runi) odi sam kon gol i da e golot prazen....i da treba da dade gol a toj gol na liverpool bi mu vrsel usluga da osovi tutla....mislis deka shrek ke dade gol??????????? vo situacija 18=18 tituli .....mislis deka shrek ke dade gol ako golot e prazen????? ne sigurno!!! garantiram ili ke ja rogne u aut....ili ke se vraka nanazad da si dade avtogol!!!! taka da......

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Да бе да,намерно му ја даде на Дрогба.
Педер.:tv:

Член од
12 април 2010
Мислења
491
Поени од реакции
143
Ни приближно не очекувам победа, скоро сум сигурен дека намерно ќе ја пуштиме на Челзи, ама ајде може ќе се изненадам :tapp:

и што е финтата со дресовите денеска?
Кинески, јапонски бог знае што пишува :toe: А Џерард...:tapp::kesa:

Член од
28 мај 2008
Мислења
318
Поени од реакции
8
aj site da ve prasam....neso.........da Shrek (Runi) odi sam kon gol i da e golot prazen....i da treba da dade gol a toj gol na liverpool bi mu vrsel usluga da osovi tutla....mislis deka shrek ke dade gol??????????? Vo situacija 18=18 tituli .....mislis deka shrek ke dade gol ako golot e prazen????? Ne sigurno!!! Garantiram ili ke ja rogne u aut....ili ke se vraka nanazad da si dade avtogol!!!! Taka da......

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Нормално беше капитенот капитенски да ја изигра, како секогаш:smir:

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Како и да заврши ние сме во еден вид win-win ситуација, само искрено можеше да биде барем подискретно. :)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
да ја искористам приликава да го пофалам агер,секоја чест секогаш е максимално ангажиран само што има мака со повредите
чисто злато е човекот:salut:

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.024
Поени од реакции
645
А вие во шо победивте годинава ?

Во јадење бурек :tapp:.. Незнам само како имаат лице навивачите на Јунајтед баш они да коментираат за пуштање голови.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Чао Бенитез, поздрав, со среќа кај и да одиш по оваа сезона (тешко на твојот нареден клуб со вакви, „добитни“ тактики). Би сакал да речам дека ми е мило што беше дел од Ливерпул, клуб со толку богата историја, и дека во него ќе оставиш не знам каква трага, но не можам, зашто не е така.

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Во јадење бурек :tapp:.. Незнам само како имаат лице навивачите на Јунајтед баш они да коментираат за пуштање голови.
Морав да пишам,ни сум фан на двете екипи ниту на јунајтед ниту на ливерпул ниту на челзи но го следев натпреварот.Очигледно беше,Џерард асистент на Дрогба а овој Реина си стои ко дрво:nesvest:
А кој ако сакаш да ме потсетиш им пуштил голови на Јунајтед?

Ова не е провокација :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom