Фан Клуб: Вардар

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
http://kurir.mk/sport/fudbal/71746-Partizan-mozen-protivnik-na-Vardar-vo-LS

Вардарци , можно ли е да го наполниме стадионот Филип Втори , а башка и много србомани ќе има ( ако се падне партизан )
Можеби ќе се наполни арената доколку се падне на пример Партизан, или Динамо Загреб кој да речеме се до некаде атрактивни противници, но сепак за нас многу подобро е да посакуваме полесен противник на ждрепката, за да можеме да одиме понатаму, пример Екранас или Вентспилс за мене се по мерка.
А за полнење на стадионот ако имаме среќа и влеземе во групна фаза од Лига Европа ќе се полни многу повеќе отколку со Партизан, и тоа повеќе пати, немајте гајле за тоа ;)

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Не се вознемирувајте Македонци , немаше никаков земјотрес , Комити правеа генерална проба за во среда...
--- надополнето: 22 мај 2012 во 15:08 ---
Момци за вечер, да направите некој добар клип ! Сакам да видам како ќе излезе најавата(караванот), ајде и убав провод вечер :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
Земјотрес таков убав :D

офтопик:Ова може да ми се случи само мене,да ми го преместат колоквиумот утре од 2 за во 5ипол:facepalm:
Јас си го одредив кај мене, им реков или во 8 сабајле или не полагаме! :icon_mrgr:
И би 8 сабајле... :icon_mrgr:

Збирајте се вечер за сите нас што неможеме да дојдеме ради колоквиумиве :icon_mrgr:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Земјотрес таков убав :D

офтопик:Ова може да ми се случи само мене,да ми го преместат колоквиумот утре од 2 за во 5ипол:facepalm:
Аааааа и ти ќе отидеш на колоквиум верувам :pos:
--- надополнето: 22 мај 2012 во 15:16 ---
http://kurir.mk/sport/fudbal/71746-Partizan-mozen-protivnik-na-Vardar-vo-LS

Вардарци , можно ли е да го наполниме стадионот Филип Втори , а башка и много србомани ќе има ( ако се падне партизан )
ПА како пишале ко боже Реал ни е можен противник да им ебам тоа клошарите ај да пишеа за Базел да ги разберам ама за Пазртизан вака да пишат, што толку свршуваат сите на тие српски клубови незнам

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
--- надополнето: 22 мај 2012 во 15:16 ---

ПА како пишале ко боже Реал ни е можен противник да им ебам тоа клошарите ај да пишеа за Базел да ги разберам ама за Пазртизан вака да пишат, што толку свршуваат сите на тие српски клубови незнам
Добро бе од кај виде дека свршувам на српски клубови , ако сум од куманово не значи дека сам србоман бе ;) Одсекогаш и да игра 11 -ти Октомври против некој српски тим пак ќе си навивам за 11 - ти Октомври ( или било која екипа ) Кога играше Шкендија против Партизан пак навивав за Шкендија и ме прави ли балистет , а? Јас сам македонац и неможе некој да ми кажуе што сам ..... другпат памет во глава и не трескај зелени ( можеби и јас ќе отидам на Филип II ) да го гледам ВАРДАР !!!

Член од
31 мај 2009
Мислења
1.255
Поени од реакции
2.590
^ Веојатно сакаше да каже за медиумот кој го објавил тоа, не за тебе. Иначе секако добредојден е секој ВАРДАРЕЦ и утре на прославата и било кога и било каде.
И така најверојатно за неколку месеци Комити ќе ја започнат програмата за враќање на другите градови на трибини со организиран превоз за секој меч.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Добро бе од кај виде дека свршувам на српски клубови , ако сум од куманово не значи дека сам србоман бе ;) Одсекогаш и да игра 11 -ти Октомври против некој српски тим пак ќе си навивам за 11 - ти Октомври ( или било која екипа ) Кога играше Шкендија против Партизан пак навивав за Шкендија и ме прави ли балистет , а? Јас сам македонац и неможе некој да ми кажуе што сам ..... другпат памет во глава и не трескај зелени ( можеби и јас ќе отидам на Филип II ) да го гледам ВАРДАР !!!
ХАхахахах не ме разбра бе брат пишав за овие од курир не дека си ти србоман ;)

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Ајдее уште малце и почнува лудилото,вечер во 19 часот сите со коли во Лисиче,да најавиме како што ни наликува,сите нека слушнат за Вардар и Комити,Скопје да гори :)

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Најверојатно утре ќе се појават и ракометарите на Вардар само не се знае каде дали на школка или на стадион :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.970
Поени од реакции
73.961
На крај на школка ќе дојдат ракометарите а фудбалерите ќе ги нема :D

П.с. се надевам дека времево ќе не послужи утре...

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.975
Не ми се смеј,само тој го спремав ке експлодирам од нервоза,ни можам да учам ни ништо
Прво требаше од 9,па вчера го преместија од 2 викам ајде таман директно ке идам,и денес коа видов и 5ипол ми се стемни

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.321
Поени од реакции
15.576
Лудница е низ НЛ - Аеродром, кој може нека излезе!
--- надополнето: 22 мај 2012 во 19:44 ---
Лудница е низ НЛ - Аеродром, кој може нека излезе!

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Дефинитивно сега ми кажаа дека на школка ќе дојдат ракометарите.

Kajgana Shop

На врв Bottom