Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Очекувај у Четврток да играе Бенитес со тандемот Нгог и Ел жАр
Н’гог е повреден.....тешко дека ке игра. Затоа изгледа Бенитез скоро цело полувреме одигра со Бабел во нападот!

Аква-мен ЅВЕР!!!!:vozbud:

Ајала го има потенцијалот за стариот ни Карагер!:smir:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
dobro ne trup....mislav deka neznae da dade gol.....se iznapromasi prethodnive utakmici....a benitez i ponatamu neka go 4uva aquilani na klupa
btw da ne znaes kolku pari ima ovoj kinezot sto saka da ne kupi??? Kenneth Huang mislam se vikase.....ne mozam da najdam nikako kolkav kapital ima.....slusam sega nekoi sranja so vonbra4no dete na gerrard sto voopsto ne veruvam deka e vistina no slusam i tevez sakal da si odi od city....bi mozele da go sobereme a?????
http://www.forbes.com/lists/2010/10/billionaires-2010_Huang-Rulun_QSSY.html

Дали конечно Бенитез ќе почне да го игра Аквилани во првиот тим:jaj:
Инаку мислам дека немаме шанси за четврто место успеавме да уништиме многу подобри шанси од ова. Има некои шпекулации дека Бенитез ќе си оди или ке остане уште:uvo:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363

Инаку мислам дека немаме шанси за четврто место успеавме да уништиме многу подобри шанси од ова. Има некои шпекулации дека Бенитез ќе си оди или ке остане уште:uvo:
Измачил си се да го најдеш.

Инаку што се однесува до шпекулациите околу овој Косоокиот тој пак сакал да остане Бенитез......така да мислете му ја !:wink:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Измачил си се да го најдеш.

Инаку што се однесува до шпекулациите околу овој Косоокиот тој пак сакал да остане Бенитез......така да мислете му ја !:wink:
Незнам што да мислам.И да замине Бенитез кој ќе дојде???Ако гледаме така порано нека си остане.Јас лично не го бендисувам но тие пари што ќе ги даваме за тренер да ги дадеме за играч.Така е најдобро.Ако има салам играчи може и Рафа ќе биде посалам.Најарно ќе биде Јувентус да ни плати оштета за Бенитез и за тие пари да си најдиме тренер...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161

prvo fala....vtoro ovoj nemal skrsen denar......treto izgleda benitez ke ostane.....ako ne go viknat real.....4etvrto nema sansa da go igra aquilani prva.....toa e dokazano

Незнам што да мислам.И да замине Бенитез кој ќе дојде???Ако гледаме така порано нека си остане.Јас лично не го бендисувам но тие пари што ќе ги даваме за тренер да ги дадеме за играч.Така е најдобро.Ако има салам играчи може и Рафа ќе биде посалам.Најарно ќе биде Јувентус да ни плати оштета за Бенитез и за тие пари да си најдиме тренер...
pa i do negde si vo pravo

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
слушам аквилани почнува да ви се исплаќа? :) имам едно прашање дали во моментов имате најмногу премиер лига освоено или сте на рамниште со манчестер?

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
слушам аквилани почнува да ви се исплаќа? :) имам едно прашање дали во моментов имате најмногу премиер лига освоено или сте на рамниште со манчестер?
18:18

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Треба да работи уште многу за да се исплати.....но за тоа треба некој да му даде шанса!:toe:

I

Intex

Гостин
Одамна не бев пишувал на темава, ама еве се ближи крајот на сезоната, па ќе напишам мое мислење за моменталната ситуација:

Ливерпул се наоѓа помеѓу два пата. Ако го победи Челзи, Јунајтед ја добива титулата, а они го земаат 6-тото место кое води во Европа. Ако Челзи ги победи, Јунајтед ја губи титулата, ама Ливерпул останува во „мракот“. Мое мислење е дека повеќе ни одговара да ја изгубиме Европа, отколку да го изгубиме епитетот „најтрофеен клуб во Англија“.:smir:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Абе не ни се пишува добро ако дојде кинезов.....па тој сиромав бил....и овие америте толку имаат па нема резултати....подобро да дојде оној индиецот четврт најбогат на светот што е Мукеш Амбани...ако дојде тој ветувам дека во негова чест ке изгледам дури една епизода од оној проклет бандини-најглупавиот филм на сите времиња.....
http://www.forbes.com/lists/2010/10/billionaires-2010_Mukesh-Ambani_NY3A.html

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Абе не ни се пишува добро ако дојде кинезов.....па тој сиромав бил....и овие америте толку имаат па нема резултати....подобро да дојде оној индиецот четврт најбогат на светот што е Мукеш Амбани...ако дојде тој ветувам дека во негова чест ке изгледам дури една епизода од оној проклет бандини-најглупавиот филм на сите времиња.....
http://www.forbes.com/lists/2010/10/billionaires-2010_Mukesh-Ambani_NY3A.html
Не му ја сеќирај и ти толку, остај ги луѓето предвидени за тоа да си ја вршат работата. Знам дека си главен тука, ама нема шо да се замарш ти со тоа, ти само треба да си уживаш у фудбалот :pos2:. Мала шала се надевам нема да се љутиш :smir:. Тоа со кинезот беше само шпекулација како и многу други, излезе еднаш во весник и ете веќе го снема ни трага ни глас од тоа. Затоа не верувај додека не биде нешто официјално. :)

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Aqua set for free role
27th Apr 2010 - Latest News
29 CommentsEmailPrintShare With News Archive
Alberto Aquilani could be deployed in a more advanced role in future, Rafa Benitez has revealed.

Video: Why was Pepe snubbed?>>
The Italian claimed three assists when asked to operate just behind Dirk Kuyt against Burnley on Sunday.

Two of those were for Steven Gerrard, who was pushed back alongside Javier Mascherano to give Aquilani a free role.

Benitez said: "It is an option. He can play in both positions.

"In the first year, especially because he has been injured for a long time, to manage him and find the right position for him was not easy because the Premier League is very strong and physical.

"But in this position he has freedom and with Gerrard behind him they can pass to each other.

"Aquilani can pass the ball and when the game is open like in the second half (against Burney) he can move and give good assists."

Author: Jimmy Rice

ЕУРЕКА!:vozbud:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Не му ја сеќирај и ти толку, остај ги луѓето предвидени за тоа да си ја вршат работата. Знам дека си главен тука, ама нема шо да се замарш ти со тоа, ти само треба да си уживаш у фудбалот :pos2:. Мала шала се надевам нема да се љутиш :smir:. Тоа со кинезот беше само шпекулација како и многу други, излезе еднаш во весник и ете веќе го снема ни трага ни глас од тоа. Затоа не верувај додека не биде нешто официјално. :)
:pos2::pos2: абре како да си уживам кога ништо не е како што треба.....мора под итно нов сопственик да се најде.....и тоа богат....да не плачеме после по американците......не дојдов ја тука за да уживам туку да средам се па под мое раководство да освоиме некоја титула.....оти гледам со поранешниот ви шеф атанасе ништо не сте направиле хахахаха шала секако ;)

Aqua set for free role
27th Apr 2010 - Latest News
29 CommentsEmailPrintShare With News Archive
Alberto Aquilani could be deployed in a more advanced role in future, Rafa Benitez has revealed.

Video: Why was Pepe snubbed?>>
The Italian claimed three assists when asked to operate just behind Dirk Kuyt against Burnley on Sunday.

Two of those were for Steven Gerrard, who was pushed back alongside Javier Mascherano to give Aquilani a free role.

Benitez said: "It is an option. He can play in both positions.

"In the first year, especially because he has been injured for a long time, to manage him and find the right position for him was not easy because the Premier League is very strong and physical.

"But in this position he has freedom and with Gerrard behind him they can pass to each other.

"Aquilani can pass the ball and when the game is open like in the second half (against Burney) he can move and give good assists."

Author: Jimmy Rice

ЕУРЕКА!:vozbud:
ова се глупости......бенитез цела сезона го зборува ова па пак не игра аквилани

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
ова се глупости......бенитез цела сезона го зборува ова па пак не игра аквилани

Бенитез зборува дека Аква е добар, ама досега никогаш не спомнал дека треба да игра на позицијата на Џерард туку на позицијата на Лукас!

И не те разбирам во кој смисол глупости?:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom