Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Леле толку сме фрустрирани што сакаме да пукаме сеир на нејзин грб.Немате попаметна работа па пљукате луѓе.На форум сте големи газди во живо сте големи ништожници.Мене не ми се свиѓа но ако нејзе тоа ја прави среќна нека си го фура филмот.Ако не ви се свиѓа немора воопшто да го гледате.Плус вие ја дигате популарноста ако не сакате да биде популарна не го гледајте.П.С не ми треба стројници за било која работа во мојот живот,ако сакам сам ќе си се запознаам.
Ја го ја и дечко и бране ја...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
А

Анноун

Гостин
Ацид , молим те забрани на Аватар да се носи слика од самиот себе , Емотивно Луда ме спречува во нормално користење на форумов. Фала однапред.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.460
Да те прашам нешто, сосема неповрзано со темата, дали си навлечен на ,,,,,, ,,,,,,,?
:icon_mrgr:
,,,,,majkati neka ti stavi od ovie,,,a sledniot pat koga ke sakash da mi replicirash ,,,ke mora da dobiesh dozvola i da me prashash dali smeesh,,,,:icon_mrgr::ROFLMAO::sneaky:

M

Macedonian-Sun

Гостин
Але Але Але приџи слободно не уједам само гребем по мало
до сад још се нико није жалио :)
ајде лека ноќ сеирџии :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.711
Поени од реакции
13.392
Мене ми е дебилно па коа некој мрси муда како нема веќе на форумов хумор, терање сеир и слично а при тоа самиот не е свесен дека нема појма од истото.
Разбирам некој да сака да се праи џомба и да соли памет на новодојденци како се тера сеир и хумор, ама истиот тој треба да дае/е добар пример како се фаќа сеир. Не?
Зашо вака само ми доаѓа смешно карањето од твоја страна дека не знаат да тераат деца сеир, не знаат шо е хумор, а искрено ја на ниеден твој пост не сум се насмеала.
Боље заеби ти фаќање сеир, премини на поезија ;)
Ох не... Неам више коментари.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Кој талент човече.Па со какви само емоции ја испеа песната.Прекрасно пееш.Голема поддршка од мене.Остави ги другите нека јадат гомна.Ти љубоморат.Нема секој талент.Неможе секој да се издели од општеството и да биде уникатен.Терај си го сонот и да не ти е гајле.Со ваков талент далеку ќе стигнеш.Си размислувала за снимање на спот?Можеби дует со Гулабица,Драганче Митрески и останати други ѕвезди?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Абе само мене ли ми личи на Сара Леши?

Kajgana Shop

На врв Bottom