Ф
Фил Ајви
Гостин
LEAVE VESNE ALONEМи личиш на ,,Лив бритни алоууууууун".
LEAVE VESNE ALONEМи личиш на ,,Лив бритни алоууууууун".
Ја го ја и дечко и бране ја...Леле толку сме фрустрирани што сакаме да пукаме сеир на нејзин грб.Немате попаметна работа па пљукате луѓе.На форум сте големи газди во живо сте големи ништожници.Мене не ми се свиѓа но ако нејзе тоа ја прави среќна нека си го фура филмот.Ако не ви се свиѓа немора воопшто да го гледате.Плус вие ја дигате популарноста ако не сакате да биде популарна не го гледајте.П.С не ми треба стројници за било која работа во мојот живот,ако сакам сам ќе си се запознаам.
Ко шо сум се смеел на мислењево во последно време на ништо не сум се смеелЈа спуштив, за секој случај
Да те прашам нешто, сосема неповрзано со темата, дали си навлечен на ,,,,,, ,,,,,,,?
Ох не... Неам више коментари.Мене ми е дебилно па коа некој мрси муда како нема веќе на форумов хумор, терање сеир и слично а при тоа самиот не е свесен дека нема појма од истото.
Разбирам некој да сака да се праи џомба и да соли памет на новодојденци како се тера сеир и хумор, ама истиот тој треба да дае/е добар пример како се фаќа сеир. Не?
Зашо вака само ми доаѓа смешно карањето од твоја страна дека не знаат да тераат деца сеир, не знаат шо е хумор, а искрено ја на ниеден твој пост не сум се насмеала.
Боље заеби ти фаќање сеир, премини на поезија
Ме зезаш нели????Абе само мене ли ми личи на Сара Леши?
НеМе зезаш нели????