3D анимации!

Член од
18 јануари 2011
Мислења
27
Поени од реакции
1
како или со кој Modifier да ги напраам овие дупчиња како на сликава

ficdogg

221b
Член од
29 септември 2008
Мислења
1.105
Поени од реакции
699
Или со booleans или, ако не е многу блиску до камерата со текстура со transparency.

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
Ако нешто веќе работите во 3д па ствете и звук мислам дека неоди 3д програма без познавање на програма за видео обработка ствете звукче звукот вие пола анимација хахаха поздрав и цекам анимации со звук и ефекти од after effects по можност :)

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
Ај ако може предлог кој рендер да го користам за рендерирање на модели во SolidWorks и некој туторијал ако има не е на одмет.

DarkLord

Невиден малер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
941
Поени од реакции
247
Ајде некој по упатените. МИ треба некоја фирма, каде што се користи 3Д студио макс. Веке со Maya живци искинав, и баш не ми се користи, антипатична е. Максот е многу подобар. Има ли некоја така фирма како фх3х што даваат пракса? и работа

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.642
Луѓе ако има некој од вас поупатените во 3Д слободни 5-10 мин нека ми прати порака да го прашам нешто во врска со 3Д анимација.
Поздрав.

JURAGAANTE

Professional !!!
Член од
4 април 2009
Мислења
411
Поени од реакции
31
Искрено 3д маја веке послабо ја користат јас работам на 3Ds Max и мн сум задоволен
од autodesk повеке го форсираат 3Ds Max и има мн повеке новости сега максот има сирока примена во архитектура ,визуелизација,филмска индустрија,студиска ,реклами телевизија и сл додека 3D maya има намена за сложени анимации и карактери кои можат и во максот да се моделираат значи затоа maya веке губи популарност но сепак ја користат .Во скопје има мн фирми каде што користат макс за различни намени кои ги напоменав незнам мн фирми fx3x бев на разговор и сепак работа во друга фирма каде ми е ок па ви посакувам срекја со 3Ds max мој совет или да го наречам комбинација со која сигурно доагјате до работа е следен
3Ds max +After effects+photoshop поззз

Kajgana Shop

На врв Bottom