Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
LFC annonces new chairman

Имало Господ, добро е...:se_ molam
абе чудо големо....дури не дојдат некои арапи или индијци не ме радува ништо друго......сега за сега не чини работата....барем за мене...роден песимист сум така да и не очекувам нешто да се смени на подобро...само да ги дадат тие 60 милиони па да ја видам онаа шпанска глава на што ке ги потроши...да видиме дали било до тренерот или до парите.... инаку ме интересира дали во скопје има од сегашниве дресови од ливерпул ,од кои играчи,и колку чинат....има некакви овде во битола но знам дека може и подобро

F

fantomX

Гостин
За која ложа на Стемфорд Бриџ е сезонската карта на прецедников нов ваш? :icon_mrgr

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Abe toa e dobro so ke doe ama losata stvar e da ne zaebe rabota da ne pocne da gi prodava igracite...........

Член од
9 февруари 2010
Мислења
315
Поени од реакции
910
ako go prodadete tores gadno ce se zaebete sto gledav pred edna nedela od koso kakov gol dade auuu od koso toa go ne moze ni na kompjuter

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Epa niso od losata vest.........sea samo sto citav i noviov direktor so ke ni doe dal izjava deka nema nikoj da sitka i deka saka da go vrati stariot Liverpool so mn dobri novi igraci

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
дефинитивно мора да се проба да се земе оној gareth bale од тотенхем....или тој или taye taiwo од марсеј...потоа simon kjaer...и или eljero elia или arda turan....значи:bale/taiwo......kjaer.......turan/elia

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
дефинитивно мора да се проба да се земе оној gareth bale од тотенхем....или тој или taye taiwo од марсеј...потоа simon kjaer...и или eljero elia или arda turan....значи:bale/taiwo......kjaer.......turan/elia
Ливерпул кога требаше да гоо земе него за 5 мил евра не го зема.Сега цената на момчето му е над 20 мил сигурно.Да ги имаме него и Џонсон по бековските позиции ќе биде закон.Но ако Тотенхем игра ЛШ тешко дека ќе ги пушта главните играчи.А за Бејл во конкуренција се многу тимови

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
И сега што решивте, ке ја пуштате со Челзи или Манчестер повеќе титули од вас да има ?

haha

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Ливерпул кога требаше да гоо земе него за 5 мил евра не го зема.Сега цената на момчето му е над 20 мил сигурно.Да ги имаме него и Џонсон по бековските позиции ќе биде закон.Но ако Тотенхем игра ЛШ тешко дека ќе ги пушта главните играчи.А за Бејл во конкуренција се многу тимови
so pari se se moze.....uste da gi imavme....ama ako....tuka e drugata varijanta...

И сега што решивте, ке ја пуштате со Челзи или Манчестер повеќе титули од вас да има ?

haha
koj da ima poveke tituli od nas?????

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Пааа да почниме да преговараме..???!!
хахахаххаха ја згреав атмосферата во фан клубот на курајтед до максиум хаххаххахахаха се надевам дека нема да спијат до натпреварот со челзи :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

http://www.goal.com/en/news/9/england/2010/04/17/1883417/liverpool-owner-tom-hicks-wants-800-million-for-the-club

Абе овие нормални ли се??????? Племето нивно американско :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
Liverpool will most likely sign Brazilian goalkeeper Nelson Dida for free when his contract with AC Milan expires at the end of the season. The Reds are already in talks with the 36-year-old and his agent. Dida would replace Diego Cavalieri as Jose' Manuel "Pepe" Reina's reserve.

изгледа бенитез ке отвара пензионерски клуб на енфилд :nesvest:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Torres set to miss rest of the season - and the World Cup

извор

...се надевам дека ќе испадне дека не е толку сериозно од коа ќе го провери специјалист, иначе нека иде се у курац :(

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Torres set to miss rest of the season - and the World Cup

извор

...се надевам дека ќе испадне дека не е толку сериозно од коа ќе го провери специјалист, иначе нека иде се у курац :(
Ке го трпиме детето на Бенитез кој очајно се обидува да го направи фудбалер!

Жално е ова веке за Торес...... ова веке станува сериозно со повредите, ги има премногу!

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ауу што уште нема да прочиташ човече.Како бе ќе градиме тим вака?Според шпекулациите што се вртат и профилот играчи за кои постои муабет дека ќе дојдат на Енфилд не ни се пишува добро.Најновата е Гери Кејхил од Болтон и тоа не за безпари него за 15 мил...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom