Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Не се треси одма,напиј се лекови.
Со самото тоа што пишал дека Гансо ќе се доведе за 20 милиони е смешен ако се знае дека под 35 милиони не иде никаде Гансо.
Ми се појави сосема случајно на почетна,еден другар ја лајкнал веста и ја стаив тука.
Така да престани да се тресеш,на фан клубов што сакам ќе поставувам.
Ае.
Ако се знае дека Сантос се луди по Робињо и го сакаат назад а со тоа и цената се намалува на 20 мил a 35 мил важат за други клубови кои немаат што да понудат. :P :icon_lol:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Како прво не мора да навредуваш а како второ со твои зборови:
"Не се треси одма,напиј се лекови."
Пијавица.
--- надополнето: 21 мај 2012 во 18:57 ---
Ако се знае дека Сантос се луди по Робињо и го сакаат назад а со тоа и цената се намалува на 20 мил, а 35 мил важат за други клубови кои немаат што да понудат. :P :icon_lol:
Е за ова не сум знаел искрено,ако е точно ова големи се шансите да го доведете,ама во секој случај Сити и милионите ќе се умешаат.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Страма го објави списокот за Индонезија :eek:

Goalkeepers : 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Defenders : 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 13 Maicon, 24 Paolo Hernan Dellafiore, 25 Walter Samuel, 34 Cristiano Biraghi, 42 Jonathan;

Midfielders : 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 29 Coutinho, 48 Lorenzo Crisetig; 53 Luke Tremolada;

Forwards : 7 Giampaolo Pazzini, 22 Diego Milito, 81 Samuel Longo, 96 John Terrani.

Што мајка бара уште Кордоба?
Лусио, Киву и Форлан, ај за нив можно е да си заминат.
Нели Паломбо се враќа назад во Сампдорија?
Го нема Алварез...читав Арсенал и Порто биле заинтересирани за него.
Оби каде е ? Ранокиа исто? Гуарин?
Бираги, Крисетиг и Лонго ги знам...другиве болдирани од каде излегоа ???

Едит: и Снајдер го нема...:confused:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Алварез правеше во скоро време операција на коленото.
Ранокиа ваљда е на подготовки со Италија.
Тремолада и Терани се од младинскиот погон.
За другите немам инфо.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.994
Поени од реакции
16.438
Па Снајдер е на подготовки со Холандија. :)
Башка јака муда пријателските во Индонезија, па да се во комплетен состав.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Neka go zemat Palacio be, sega sleden i brat mu na Zaneti da go zemat kako asistent poradi ogromniot uspeh so u18 timot na Inter...

Eto primerot deka imame glupa uprava, igrachov pred nekoj den go pishav onaka, mislejki deka ne e nash veke i se se oslobodile pred nekolku godini, oni go povikale za Indonezija, Dellafiore :D ej... 50 godini go pushtaat po timovi i ushte uspeale 100% da go drzhat, a Destro... Neka go zemat Juve/Roma Destro, i onaka vo Inter ke bide shesta rezerva.

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Ок за Алварез, Снајдер, Ранокиа, ете и Гуарин можеби има некоја повреда заедно со Оби...ама уште не ми е јасно што бараат Кордоба и Паломбо :confused:

+ Ете и Нагатомо не го видов :)

Член од
29 април 2012
Мислења
364
Поени од реакции
240
Sega za sega transfer politikata e odlicna
Guarin i Poli IN + Coutinho vraten od pozajmica veke 18 milioni se potroseni.

So mislite uste kolku pari ima za davanje Morati a?

Samo i PANDEV nekako da go vratat i se ke bide dobro
JA SEGA SE MOLIM LICIO KIVU STANKOVIC I FORLAN DA SI ZAMINAT

D

draft

Гостин
Eto primerot deka imame glupa uprava, igrachov pred nekoj den go pishav onaka, mislejki deka ne e nash veke i se se oslobodile pred nekolku godini, oni go povikale za Indonezija, Dellafiore :D ej... 50 godini go pushtaat po timovi i ushte uspeale 100% da go drzhat, a Destro... Neka go zemat Juve/Roma Destro, i onaka vo Inter ke bide shesta rezerva.
Не бе, не е наш тој. Сигурно го рентаат само за турава... :pos:

А, шо ми текна.. зошо Паломбо уште е тука не ми е јасно, да не планираат да го откупат? :eek:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Не бе, не е наш тој. Сигурно го рентаат само за турава... :pos:

А, шо ми текна.. зошо Паломбо уште е тука не ми е јасно, да не планираат да го откупат? :eek:
Mozhno e be, tie ushte Poli ne go kupile :D znachi ima shansa druga ekipa da go zema, ne deka idninata na Inter e vo racete (chitaj nozete) na Poli, ama se gleda kolku gi boli be :D

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не ми се верува што се случува моментално со Интер ако ова сето е вистина..не знам секој коментар е излижен и догодина како што реков пак ќе ги гледате Станкович,Камбиасо и Занети(јас нема да ги гледам бидејќи немам повеќе нерви)..ПАЛАСИО?????..господе дали се нормални и Морати и Бранка...море и 40 гола да даде Паласио ако не освоиме нешто зачително(Лига Европа:facepalm:) тури му курот со ништо нема да ја орпавдаат оваа глупост..Милан и Јувентус се засилуваат со Монтоливо,Армеро ..сите подобри играчи од Сериа А си ги присвојуваат а кај нас идат просечни фудбалери од Џенова и Сампдорија:facepalm:..

Па нека излезат Морати и Бранка барем јавно да се изјаснат по медиумите:''Немаме амбиции догодина,се надеваме дека ќе стигниме до 5 место во Сериа А,и до полуфиналето во купот и секако да се стигни до групите во Лига Европа и да ги израдуваме навивачите на клубот:facepalm: ''

D

draft

Гостин
Mozhno e be, tie ushte Poli ne go kupile :D znachi ima shansa druga ekipa da go zema, ne deka idninata na Inter e vo racete (chitaj nozete) na Poli, ama se gleda kolku gi boli be :D
Зошто да го купуваат Поли, премногу е млад за да игра во тим каков што е ИНТЕР (@изјавата на Морати пред некој ден)
Кога Морати рече дека ќе го подмладува тимот, мислеше со фудбалери помлади од Занети. Затоа Паласио е пред доаѓање и можно е да го откупат Паломбо а не Поли.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.679
Поени од реакции
59.807
Кога Морати рече дека ќе го подмладува тимот, мислеше со фудбалери помлади од Занети.
Good One! :)

Единствена логика во оние 11 милиони за Паласио би имало ако овие два клуба матат нешто финансиски, т.е. си имаат некакви земања/давања од порано или некои калкулации за Кучка. Инаку 11 милиони и 4 години договор се надвор од здравиот памет. Паласио би го прифатил како 4-ти напаѓач со мала плата и 2 годишен договор, под услов да го исече тоа репот. Значи ова го викам чисто заради тоа што ни се потребни 3 нови напаѓачи, од кои Дестро би бил третиот а Паласио четвртиот, ама и понатаму ни треба топ напаѓач.

Жална вистина е дека овие го спремаат Паласио за партнер на Милито и јбг, тоа е тоа. Кога ќе размислам подобро, јас сум да го земат Паласио веќе еднаш затоа што ова е трет или четврти преоден рок како не замараат со него. За Снајдер немаше вакви сапуници...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Барем со репот ќе го биди нешто во Милано..да фати врски Морати да го земат во Армани да рекламира фармерки сигурно со репот кога ќе му излези рекламата ќе биди емитувана почесто..дури и на сител и на канал 5 после Езел и Величенствениот..кој знае колку продажба ќе имаат армани џинс

Kajgana Shop

На врв Bottom