Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Ќе биде и офцилијано почекајте уште 2-3 недели :P

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Овој не е*е у здрав мозок :icon_lol: like a boss :cool:
Шо лошо ќе ни се сторит ако си ги зејме Кагава и Гаитан?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171

--- надополнето: 21 мај 2012 во 15:29 ---
Се знае кој е највреден фудбалски светски бренд :cool:

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Една работа ме чуди. До сега очигледно е дека сме заинтересирани и за Хазард и за Гаитан, тоа не се само шпекулации. Зарем до толку Сити го потресе Ферги, бек ап трансфери да има. Претежно сме биле заинтересирани за еден конкретен играч, се преговара уште од Јануари и готово. А ова излегува дека кој било да дојде од двајцава ќе бидеме задоволни. Уште па и двата се крило, што мислите да им правите на Валенсиа, Нани и Јанг ? Некои немаат едно асално крило, а вие сакате по 2 светски класи на двете страни (плус Парк). И тоа сите млади, сите со желба за играње. Како Ферги да осеќа дека на циганчето ќе му пркне да бега за брзо време, па си се покрива навреме. Лично, не ме занимаат многу овие двајца, само што побрзо да го украдеме Кагава. Сколс нема да е главен наредна сезона, и да игра тоа ќе биде многу поназад. Ни треба нова енергија што ќе може да истрча до противнички шеснаесетник и веднаш да има сила да се врати и да мава. Сето тоа го имаме во Кагава. Па во комбинација со Клеверли, и искуството на Сколс и Керик...и можен Флетчер.. бонбона.

Сето ова ми има логика, единствено ако менуваме формација. Нешто налик 4-2-3-1, со Руни напаѓач, а Јанг(Кагава) полушпиц.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Искрено многу ми е нелогично да ги земеме и Кагава и Гаитан и Хазард, од друга страна пак по натписиве читам дека Гаитан и Кагава се речиси договорени, се чека само на Хазард.. хм.. со ова фактички правиме ремонт на крилните позиции, стварно ми е нелогично и чудно ова, затоа и пишав претходно дека можно е Нани да биде жртвуван ако се купат горенаведените..

Две работи ми се вртат по глава, или е Ферги огорчен од настаните кои се случија годинава и несреќното губење на титулата, или пак е решен да стави крај на тренерската работа за година или две, па сака да склопи јак тим за да му ја олесни работата на неговиот наследник.. :unsure:

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Леле кој мајдфак е удрен со оваа фејк веста аууу.. Гледам по фејсбукот сите се напалија.. :pos:

Edit: Иначе, на денешен ден, пред 4 години освоивме ЛШ во Москва против Челзи... :P
Кажи ја побитната работа дека на Квинтон Фортјун му е роденден. :icon_lol:

-------------------------Керик-------------------

------------Клеверли------------Кагава-------------

----Јанг/Валенсија-----------------------Руни--------

----------------------Велбек---------------------

И ја да си напраам бајрам на умот малку...

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Значи они прават напори да ги добијат сите тројца како согласност, па потоа ќе одберат кој/и од нив да го/ги потпишат.......... барем јас така гледам на работиве!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.767
^ Ауу, само немој Руни лево крило.. Клај го шпиц место Велбек, Валенсија сигурен десно, лево нека трчат Нани и Јанг.. :D

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
http://www.goalsarena.org/video/france-ligue-1/20-05-2012-lille-nancy_en.html
Ѕверче е малиот :)
--- надополнето: 21 мај 2012 во 19:33 ---
^ Ауу, само немој Руни лево крило.. Клај го шпиц место Велбек, Валенсија сигурен десно, лево нека трчат Нани и Јанг.. :D
за таму има највисок рејтинг на про еволушн, затоа така му останало навика:pos:

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Не верувам дека ќе отстапуваме од „4-4-2" формацијата

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Искрено многу ми е нелогично да ги земеме и Кагава и Гаитан и Хазард, од друга страна пак по натписиве читам дека Гаитан и Кагава се речиси договорени, се чека само на Хазард.. хм.. со ова фактички правиме ремонт на крилните позиции, стварно ми е нелогично и чудно ова, затоа и пишав претходно дека можно е Нани да биде жртвуван ако се купат горенаведените..
Сите тројца да ги земеме нема шанси, прво немаме толку пари зошто треба да се мисли и на нападот и на лев бек, а само тие тројца играчи чинат цело богатство. Второ, не ни се потребни сите тројца. Да се жртвува Нани заради Гаитан е еднакво на лудило, освен ако самиот Нани изјави дека сака да си оди, ама зошто во тек се преговори со него за подобрен договор тоа нема да се случи. Знам дека сме најоптимистички фан клуб и дека голем дел од вас стварно веруваат дека сите тројца ќе дојдат, јас ќе ви кажам бидете среќни ако само Кагава дојде, а не сите тие.

Сакале да признаете или не, веќе не сме толку посакувани како дестинација за играчите како порано. На денешните играчи, поготово тие што доаѓаат од страна апсолутно не им е важна историјата, вредностите и традицијата на клубот. Ќе оди во Сити или Челзи и око нема да му трепне. Не одби Бензема, не одби Озил, не одби Роналдињо, не одби Робен итн. За Хазард мое лично мислење е дека не користи како ние сме му негов прв избор само за да извлече повеќе пари од Сити и Челзи. Не се надевајте многу зошто големите очекувања понекогаш носат и големи разочарувања. Треба да учиме од грешките, се надевавме на финале со Барса во ЛШ оваа сезона, а потфрливме мизерно, за Сити викавме дека уште 10 години нема да освојат титула, па во последното коло бевме во агонија.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.537
Поени од реакции
4.171
Јас би бил задоволен да дојде и само Кагава ако се бира еден од тројцата би го одбрал него пред Хазард и Гаитан. Како што кажа и Rooney's Temper треба да се земе и еден лев бек (Сисоко или Бејнс) ама треба и еден играч од средината со подефанзивни карактеристики да се земе пример Стротман или Хави Гарсија и со овие трансфер би имале екстра тимче ќ за следната сезона.:)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Aма рече Фергусон дека таков играч (од средината со подефанзивни карактеристики) не ни треба, нема да земаме. Кај што бил Ферги околу нив ќе се врти трансфер летото. Кагава и др :D

Kajgana Shop

На врв Bottom