Fiend
смут џезер
- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 1.074
Батали ја другар,и јас сум бил во ваква ситуација да не кажам идентична, мене ми се врати на некое време,пробав да направам се што можам,ја молев и ред други работи,таа само си ја дигаше цената,потоа ме заеба со истиот на кој сумљав.Верувај нема да згрешиш ако ја баталиш,знам тешко е али ќе помине знаеш како викаат "времето лечи се" Така да фокусирај се на некоја друга и на неа нема да и е сеедно и на тебе али барем нема да се замараш за џабе како мене.Да се надоврзам,и претходно има вака раскинувано,али не беше вака убедена,и тоа траеше само 12 саати,еве веќе 3 дена поминаа,и звонам не се јавува,и ми вика за 2-3 месеца да праиме муабет. Незнам,мене ми е многу тешко и никако неможам да се помирам.Од секогаш сме биле заедно,и секогаш е имало некоја искра мегу нас.А за еден дечко шо и се свиѓа одамна почна да ме лаже,као демек не си пишуваат,и влегов кај неа на ФБ и гледам како со другарките си пишува "ПА КАДЕ ЕЕЕЕ,НЕКА СЕ ВКЛУЧИИ".И со него ја брише историјата,и ме лаже у очи.Одговор на ова?
Поздрав.