Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 мај 2012
Мислења
2
Поени од реакции
3
Zdravo jas imam eden problem ne taka golem no sepak mi prestavuva problem da funkcioniram
imam devojka koja sto idam nekolku godini no isto taka do sea imam ideno so dosta devojcinja dodeka sum bil so nea
no se probelmot e edno devojce so koe sto se gledam 6 meseci saka da i bidam decko:)
a jas nemozam da raskinam so devojkata zatoa sto mi znaci i ja sakam
no sepak mi znaci i devojcevo so koe sto se gledam ...i sea probelmot e sto dobiv ultimatum deka ili ke se fatam so nea ili ona ke si fati decko...
pocna da se gleda so eden mene mi e se samo seedno ne mi e..
zatoa i si se zaprasuvam sebesi dali moze da mi znacat dve licnosti so koj sto nemozam da prestanam da se gledam
jas seuste se gledam so devojcevo znaci me saka saka da se gledame i site tie raboti
dokolku mi kazaete turi i pepelot cuvaj si ja devojkati koja sto si ja imas nekolku godini ke recam DA TAKA E no nemozam navistina nemozam
da prestanam da mislam na nea mi znaci mnogu zatoa sto ne samo sto spodeluvam so nea neznosti tuku ona mi e dobra drugarka so koja sto mozam da razgovaram za se
naavistina nemam nekoj drug podobar prijatel na koj sto bi mu go kazal ova zatoa go kazuvam ova tuka so nadez deka ke mi olesni i ke dobijam nekoj sovet
kako ponataka :)
Nikoj ne moze da znae sto da pravis osven ti samiot..nemoj da go sledis razumot tuku srceto toa najubavo ke ti kaze..Razmisli sto sve si pominal so novoto devojce i zasto toa devojce te stavilo na misla sto voopsto treba da pravis! Izgleda premnogu ti znaci cim baras pomos od drugi?! a cim mislis na nekoja druga, a ne na tvojata devojka so koja si bil dolgo vreme toa e poveke od dovolen znak deka nema potreba poveke da bides so nejze!!!

• Војник •

БОРБА ТЕ ЧЕКА!
Член од
6 април 2011
Мислења
457
Поени од реакции
1.263
Нејќам проблемот да си го кажувам овде... Може ли некој приватно да го прашам овде? Ако имате интереса, да ми пишете. Само да не ме заебавате, оти е многу тежок проблемот.

Благодарам однапред.

:))

Член од
17 мај 2012
Мислења
7
Поени од реакции
11
Zdravo jas imam eden problem ne taka golem no sepak mi prestavuva problem da funkcioniram
imam devojka koja sto idam nekolku godini no isto taka do sea imam ideno so dosta devojcinja dodeka sum bil so nea
no se probelmot e edno devojce so koe sto se gledam 6 meseci saka da i bidam decko:)
no sepak mi znaci i devojcevo so koe sto se gledam ...i sea probelmot e sto dobiv ultimatum deka ili ke se fatam so nea ili ona ke si fati decko...
zatoa i si se zaprasuvam sebesi dali moze da mi znacat dve licnosti so koj sto nemozam da prestanam da se gledam
jas seuste se gledam so devojcevo znaci me saka saka da se gledame i site tie raboti
dokolku mi kazaete turi i pepelot cuvaj si ja devojkati koja sto si ja imas nekolku godini ke recam DA TAKA E no nemozam navistina nemozam
da prestanam da mislam na nea mi znaci mnogu zatoa sto ne samo sto spodeluvam so nea neznosti tuku ona mi e dobra drugarka so koja sto mozam da razgovaram za se
naavistina nemam nekoj drug podobar prijatel na koj sto bi mu go kazal ova zatoa go kazuvam ova tuka so nadez deka ke mi olesni i ke dobijam nekoj sovet
--- надополнето: 17 мај 2012 во 21:51 ---
Znachi vaka.. Prvo i najvazno nikoj ne moze da ti kaze koja devojka treba da ja odberesh. Sam si se upletkal vo vakov jazol sam treba da se otpletkash.. Od edna strana imas devojka so koja idesh nekolku godini i so koja si pominal seshto a od druga strana imash prijatel.. Pred nekoe vreme mojot najdobar drugar mi stana dechko.. Veruvaj mi toa beshe prekrasna vrska, bez tajni, bez sram.. Ustvari takvi i treba vrskite da bidat, da imash ljubovnik i prijatel istovremeno :)). Inache jas sum ubedena deka ne mozesh da sakash dve lichnosti, da ti se svigaat da no ne i da gi sakash.. Sum sakala i ne sum poglednuvala drugi.. Ti chim si ja varal devojka ti i toa poveke pati toa e seriozen znak deka neshto ne e vo red so vashata vrska.. Dali chuvstvata izcheznale, se stanalo navika ili neshto drugo neznam.. Neznam, probaj otidi negde, trgni se od dvete bez nikakva komunikacija i vidi koja ti nedostasuva poveke.. Razmisli ubavo i konechno odluchi se koja ti znachi poveke, so koja ti e poubavo i koja te pravi posreken zashto vaka veke stvarno ne moze.. Im go gubis vremeto i na dvete devojki.. Za ova vreme za koe ti ne znaesh shto da pravish oni mozat da si najdat tip koj shto nema da se dvoumi ni moment dali saka da bide so niv ili so druga.. Pozdrav i sreknjo :))
--- надополнето: 17 мај 2012 во 21:59 ---
Не сум женско, ама еве ти совет: пробај си ја среќата, да не се каеш после. Пољуби ја. Малку да и се допаѓаш, ќе ти даде шанса. Твое е после што ќе направиш.

Излезете. Немој ти да плаќаш, платете пола пола, вие вашето, они нивното. Сепак прв пат се гледате. Во зависност како ќе помине излегувањето, повикај ја повторно на кафе, ама само вие двајца. Ако процениш дека ти се допаѓа, премини во акција. Ако се поставиш пријателски и ако премногу чекаш, ќе бидеш ставен во другарска зона. Така да, првиот пат биди онака кул (друштво сте, ама не биди па ептен како да си им другарка), ама вториот пат покажи иницијатива.
Se soglasuvam vo celost.. Ako premnogu chekash ke izchezne iskrata megu vas i ke ostanete just friends a isto taka i devojcheto moze da si pomisli deka ne ti se dopaga i ke izgubi nadez za neshto poveke :) I prviot pat moze so drugari da, ama vtoriot pat nikako.. Ke si pomisli deka nemash samodoverba i deka nemozesh bez drugarot nishto da napravish..

Член од
27 февруари 2011
Мислења
66
Поени од реакции
30
Ми треба ИТНА помош од вас во врска со бременост.дали може да се случи да и доцни 2 недели во трети месец , а пред тоа да имала нормална менструација ? или пак тоа доцнење се дешава на почеток односно во првиот месец ?
Ве молам итно е

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Ми треба ИТНА помош од вас во врска со бременост.дали може да се случи да и доцни 2 недели во трети месец , а пред тоа да имала нормална менструација ? или пак тоа доцнење се дешава на почеток односно во првиот месец ?
Ве молам итно е
Ај биди малце по јасен.
Си ја рокнал пред 3 месеци, два пати добила а сеа касни?
Или малата има 13 па пред 3 месеци првпат добила, па си ја рокнал и сеа и касни?
Ај малце...

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Ќе си седниш и ќе си размислиш со која ти е поубо и која те прај среќен и ќе си се одлучиш за една .. зошто на крај можи и сам да останиш ...
Јас мислам најубо ќе ти е да ја остајш сегашнава девојка и да си се фатиш со другото девојче зошто ако дознај девојкати дека си ја варал таја тебе ќе те остај (освен ако веќе знајт и ти простуват) :))
--- надополнето: 18 мај 2012 во 03:41 ---
Ве молам итно е
Ако ти треба помош напиши поразбирливо .

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Вечерва ни е матура,да ја извлечам надвор на сред журка и некој муабет па да ја излапам..да изиграм така?Фала.

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Ве молам итно е
Гадни ствари се ова .... Нејќам ни да помислам

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Ве молам итно е
Ако затруднела, немало да добива два месеца по ред, нормално.

:))

Член од
17 мај 2012
Мислења
7
Поени од реакции
11
Има ретки случаи каде што момата иако е трудна, и иде. Еден до два месеци. Така да нека не ја исклучува и оваа можност. Just for the paranoia.
da da, postoi moznost da e trudna i da dobiva ama mnogu poslabo od obichno.. barem denes ima mnogu sredstva so koi moze da se proveri dali e trudna ili ne e.. ne se machete, kupete test i proverete ili posetete ginekolog.. ednostavno e!

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Има ретки случаи каде што момата иако е трудна, и иде. Еден до два месеци. Така да нека не ја исклучува и оваа можност. Just for the paranoia.
Има мали шанси, ама дечкото вика дека крварењето и е нормално :)
Во такви случаи, додека е девојката трудна, крварењето е помало за разлика од обичен циклус :)
(најчесто)
Сеа, може и да е некоја многу посебна девојка ((((:)

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Ако може совет немам исксутво никогаш не сум имал девојка а и немам некој голем круг на женско друштво.

Запознав една девојка 2 години помала од мене преку интернет и деновиве сакам да излеземе на кафе. Бидејќи сум срамежлив незгодно ми е да бидам сам со неа па сакам да бидам со другар а и таа ќе викне нејзина другарка па онака пријателски да помуабетиме.

Сакам да ве прашам дали е ок ова? И дали треба да се понудам јас да платам :D?
Дали ќе бидеме пријатели или нешто повеќе ќе видиме понатака засега сакам пријателски да се поставам.
Добар ти е планов, излезете на кафе ти и другар ти, таја и другарка и, ако сакаш да сте пријатели нека си плати сама кафе, а ако сакаш да сте нешто повеќе плати и ти. Јас мислам кога веќе си ја викнал, би требало и кафе да и платиш и тоа е другарски .
--- надополнето: 19 мај 2012 во 01:44 ---
Вечерва ни е матура,да ја извлечам надвор на сред журка и некој муабет па да ја излапам..да изиграм така?Фала.
Прво ќе видиш како ќе се понаша со тебе, за да не ти удри шамар, ако мислиш дека ќе сака смувај ја :)) p.s. држам среќа да биднит нешто :))

lilith87

Почетниче
Член од
29 февруари 2012
Мислења
14
Поени од реакции
6
одам со дечко веќе 7 месеци, и сеуште не сме имале односи. јас додуше до сега не сум ни имала, а имам 25 години. он не напиња многу, прави муабет за тоа, али као ме пушта додека ми треба време... не знам дали местото на прашањево му е тука, ама проблемот ми е што искрено многу се плашам, особено од тоа колку крв е во прашање првиот пат?

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
одам со дечко веќе 7 месеци, и сеуште не сме имале односи. јас додуше до сега не сум ни имала, а имам 25 години. он не напиња многу, прави муабет за тоа, али као ме пушта додека ми треба време... не знам дали местото на прашањево му е тука, ама проблемот ми е што искрено многу се плашам, особено од тоа колку крв е во прашање првиот пат?
Се плашиш од количеството на крв? Прв пат слушам. Обично девојките се плашат од непознатото чувство или од болката при првиот пат, но добро.
Крв не тече секогаш и на секоја девојка исто. Може да е малку, а може да е многу и да потрае некој ден. Не е тоа воопшто страшно, само имај си влошка со тебе кога ќе се решиш на тоа, за да не се најдеш неспремна и крвава да си заминеш дома.:icon_lol:
Значи ако е само за тоа, не треба да ти е. А и болката... веројатно и таа е различна, но ако е внимателен дечкото, ќе поминеш лесно.
Треба само да си сигурна дали сакаш да го направиш тоа со него, а друго не треба да те спречува. Не затоа што има голема значење тоа што би ти било прв пат, туку дека секогаш би требало тоа да ни е најважно, поради илјада и една причина.:)
На страна тие сомнежи и стравови, сигурно треба што поскоро да се решиш на тоа. Колку повозрасна - толку потешко ќе ти е.

Kajgana Shop

На врв Bottom