Zdravo jas imam eden problem ne taka golem no sepak mi prestavuva problem da funkcioniram
imam devojka koja sto idam nekolku godini no isto taka do sea imam ideno so dosta devojcinja dodeka sum bil so nea
no se probelmot e edno devojce so koe sto se gledam 6 meseci saka da i bidam decko
a jas nemozam da raskinam so devojkata zatoa sto mi znaci i ja sakam
no sepak mi znaci i devojcevo so koe sto se gledam ...i sea probelmot e sto dobiv ultimatum deka ili ke se fatam so nea ili ona ke si fati decko...
pocna da se gleda so eden mene mi e se samo seedno ne mi e..
zatoa i si se zaprasuvam sebesi dali moze da mi znacat dve licnosti so koj sto nemozam da prestanam da se gledam
jas seuste se gledam so devojcevo znaci me saka saka da se gledame i site tie raboti
dokolku mi kazaete turi i pepelot cuvaj si ja devojkati koja sto si ja imas nekolku godini ke recam DA TAKA E no nemozam navistina nemozam
da prestanam da mislam na nea mi znaci mnogu zatoa sto ne samo sto spodeluvam so nea neznosti tuku ona mi e dobra drugarka so koja sto mozam da razgovaram za se
naavistina nemam nekoj drug podobar prijatel na koj sto bi mu go kazal ova zatoa go kazuvam ova tuka so nadez deka ke mi olesni i ke dobijam nekoj sovet
kako ponataka