Ивица ЈМК
Forza Juve Per Sempre!!!!
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 270
Брат му досуди два пати по две т.е. 4 го исклучи.Коа губевме 20-17 и напраивме 5-0 за 22-20.Му тргнав еднаш на тоа џуџето чокрев,ама ме вратија тие редарите мамицата да им ја ебам.ШТО ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЌЕ!!!!
ШАМПИОНЕ ШАМПИОНЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Ми го продолживте животот за десет години момци. Вакво нешто не се гледа секогаш. Вака педерска екипа, вештачки навивачи, радост без емоции, судиска помош до максиму, притисоци од управата во секое време, заслужи само да го испуши патлаков.
Го собраа гневот на цела сала, на цел тим и едноставно ги отворивме.
Ова е за сите ЦРВЕНО-ЦРНИ МОМЦИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.
Прво да го поздравам мистер пируета ака Манасков, што не беше храбар денес да сврти некоја пируета? Го изеде жив Милиќ, го посра!
Втор поздрав иде до Мистер ДО КОГА ЌЕ ТИ РАСТАТ УШИТЕ кој знае само против Вардар да игра. Го стигна повредта и толку курчење не е на арно. Се надсевам нема никогаш во животот повеќе да заигра
Трет поздрав иде до Козлина. Абе баце кај ќе бегаш идна година во Кале кога ќе се вратиме на трибини. Браво каков професионалец, дојде и ни покажуваше кур БРАВО БРАВО
Четврт поздрав до Нарко Маниќ. Ќе се курчи и он пре3д утакмица каде бе дечкоооо беее хахахаха
Го собра гневот на цела сала, ечеше НАРКОМАНЕЕЕЕ!
На крај се виде и неговата големина кога одбиваше да го прими трофејот. Изгледса сакаше една црта бело да му направат да зашмрка, што ќе му е трофеј ебате
ПЕТИОТ И НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ до судиите и до Чокрев. Ова беше срамота човече. Вакво нешто во животот не сум видел. Вакво судење е СРАМ за целото раководство на Металург, којзнае колку пари фрлиле денеска. Мизерија лелеле
Милион пасивни напади, милион пенали, смешни исклучувањња, невидени пробивања, мајко мила
Малку фалеше цела трибина да влезе на терен кога цела екипа се пушти да го тепа Битолското копиле.
Пази Стоилов дава ЧИСТ гол, овој суди фауил во напад и две минути за Столе хахахахахахаха
Сега ќе се јават неутралците ои душа даваат за Металург и ќе речат добро беше судењето.
СЕГА ЈАСНО ВИ Е КОЈ Е ГРОБАР НА МАКЕДОНСКИОТ РАКОМЕТ?
А Чокрев седеше позади голот. И цело време си збореѓе со судијата, до фаца му доаѓаше.
Педерите џандарски само на нс не ни даваа да стоиме до ограда, а овие можеа и да му го задудслаат на судијата. Па кога видоа дека ќе тепаме, требаше цела екипа колективно да ја исклучт. Па како ти се молам смее они да изгубат?
Пиратчиња... хахахаха
Си собраа знамињата на полувреме, си седнаа гревоите, беа надвикани од обична публика хахахаха
Не им се слушна ГЛАС!
Поздрав до пеачот, ете сега нека искомпонира една симфонија со наслов ДО КОГА ЌЕ ГО ПУШИШ МЕТАЛУРГГГГГГГГ МЕТАЛУРГ МЕТАЛЧУРГГГГГГГ!!!
Ја па Металург, МИНЧОЛУРГ бе, ќе скине конци копилето ќе престанат да постојат.
Поздрав и до маж и на Арнаудова. Па нека нескока толку бе, изгледа слабо му дава малава, вишок енергија има.
ВИДОВТЕ ШТО Е РАДОСТ? ШТО Е ПРАВА РАДОСТ? НАВИВАЊЕ СО СРЦЕ А НЕ ЗА ПАРИ?
Учете пички, уште многу треба да јадете да се мерите и со НЕОРГАНУИЗИРАНИТЕ Комити, а камоли да навивбаме организирано.
Комбат им извсдија една парола ги измрдаа од лежиште хахаха
Ауууу закоп брате, нека не се појават веќе на трибина.
АУУУУУ КОЛКУ СУМ РИПАЛ, лелеле
Фала ви момци, и со судии, и против цела федерација и против шиптарскта полиција, ФАЛА ВИ ЗА ОВАА РАДОСТ!
Ги отворивме со срце, со муда. Милиќ ги еба. Му фаќа пенал на ушлето, топкава се одбива кај него и пак му ја фаќа хахаха
Петриќ им даде лекција во крајни минути. Марковиќ стандарден. БРАВО МАЈСТОРИ!
Дури и Додер беше на ниво!
Ќе си касне од јајцвата што не шитна за да го облече нивниот педерски дрес. Му се гледаше на Алуш во погледот дека срце му се кине. Само на него му дадов аплауз. И на него би му вило срам да игра во ваква екипа, во вакво срамотно првенство, со срамотно СУДЕЊЕ.
Ојлески се лукаше во дресот, кај знакчето. Те молам немој никогаш да ги облечеш нивните бои!
За Кукоски сум сигурен, за Марковиќ исто! НИКОГАШ КАЈ ПЕДЕРИТЕ!
А ќе ги видам идна сезона без Нарко Маниќ
Нека ни се множат титулите.
КУПОТ НАШ КУРОТ ВАШ!
ВЕ ПОСРАВМЕ ПЕДЕРИ И НА ТЕРЕН И НА ТРИБИНИ!
Којзнае да имавме дфер судење сег ќе имавме +10 од автокоманда, а не -9...
Криво ми е шо не се договоривме добро да се видиме,ај за следен викенд на кале ќе се договориме поубаво.