Фан клуб - РК Вардар

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
ШТО ДА СЕ КАЖЕ ПОВЕЌЕ!!!!

ШАМПИОНЕ ШАМПИОНЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ВАРДАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

Ми го продолживте животот за десет години момци. Вакво нешто не се гледа секогаш. Вака педерска екипа, вештачки навивачи, радост без емоции, судиска помош до максиму, притисоци од управата во секое време, заслужи само да го испуши патлаков.
Го собраа гневот на цела сала, на цел тим и едноставно ги отворивме.
Ова е за сите ЦРВЕНО-ЦРНИ МОМЦИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА.

Прво да го поздравам мистер пируета ака Манасков, што не беше храбар денес да сврти некоја пируета? Го изеде жив Милиќ, го посра!
Втор поздрав иде до Мистер ДО КОГА ЌЕ ТИ РАСТАТ УШИТЕ кој знае само против Вардар да игра. Го стигна повредта и толку курчење не е на арно. Се надсевам нема никогаш во животот повеќе да заигра :giggle:
Трет поздрав иде до Козлина. Абе баце кај ќе бегаш идна година во Кале кога ќе се вратиме на трибини. Браво каков професионалец, дојде и ни покажуваше кур БРАВО БРАВО
Четврт поздрав до Нарко Маниќ. Ќе се курчи и он пре3д утакмица каде бе дечкоооо беее хахахаха
Го собра гневот на цела сала, ечеше НАРКОМАНЕЕЕЕ!
На крај се виде и неговата големина кога одбиваше да го прими трофејот. Изгледса сакаше една црта бело да му направат да зашмрка, што ќе му е трофеј ебате :pos:
ПЕТИОТ И НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ до судиите и до Чокрев. Ова беше срамота човече. Вакво нешто во животот не сум видел. Вакво судење е СРАМ за целото раководство на Металург, којзнае колку пари фрлиле денеска. Мизерија лелеле
Милион пасивни напади, милион пенали, смешни исклучувањња, невидени пробивања, мајко мила :facepalm:
Малку фалеше цела трибина да влезе на терен кога цела екипа се пушти да го тепа Битолското копиле.
Пази Стоилов дава ЧИСТ гол, овој суди фауил во напад и две минути за Столе хахахахахахаха
Сега ќе се јават неутралците ои душа даваат за Металург и ќе речат добро беше судењето.
СЕГА ЈАСНО ВИ Е КОЈ Е ГРОБАР НА МАКЕДОНСКИОТ РАКОМЕТ?
А Чокрев седеше позади голот. И цело време си збореѓе со судијата, до фаца му доаѓаше.
Педерите џандарски само на нс не ни даваа да стоиме до ограда, а овие можеа и да му го задудслаат на судијата. Па кога видоа дека ќе тепаме, требаше цела екипа колективно да ја исклучт. Па како ти се молам смее они да изгубат?

Пиратчиња... хахахаха
Си собраа знамињата на полувреме, си седнаа гревоите, беа надвикани од обична публика хахахаха
Не им се слушна ГЛАС!
Поздрав до пеачот, ете сега нека искомпонира една симфонија со наслов ДО КОГА ЌЕ ГО ПУШИШ МЕТАЛУРГГГГГГГГ МЕТАЛУРГ МЕТАЛЧУРГГГГГГГ!!!
Ја па Металург, МИНЧОЛУРГ бе, ќе скине конци копилето ќе престанат да постојат.
Поздрав и до маж и на Арнаудова. Па нека нескока толку бе, изгледа слабо му дава малава, вишок енергија има.

ВИДОВТЕ ШТО Е РАДОСТ? ШТО Е ПРАВА РАДОСТ? НАВИВАЊЕ СО СРЦЕ А НЕ ЗА ПАРИ?
Учете пички, уште многу треба да јадете да се мерите и со НЕОРГАНУИЗИРАНИТЕ Комити, а камоли да навивбаме организирано.

Комбат им извсдија една парола ги измрдаа од лежиште хахаха
Ауууу закоп брате, нека не се појават веќе на трибина.

АУУУУУ КОЛКУ СУМ РИПАЛ, лелеле :vozbud:
Фала ви момци, и со судии, и против цела федерација и против шиптарскта полиција, ФАЛА ВИ ЗА ОВАА РАДОСТ!

Ги отворивме со срце, со муда. Милиќ ги еба. Му фаќа пенал на ушлето, топкава се одбива кај него и пак му ја фаќа хахаха
Петриќ им даде лекција во крајни минути. Марковиќ стандарден. БРАВО МАЈСТОРИ!
Дури и Додер беше на ниво!
Ќе си касне од јајцвата што не шитна за да го облече нивниот педерски дрес. Му се гледаше на Алуш во погледот дека срце му се кине. Само на него му дадов аплауз. И на него би му вило срам да игра во ваква екипа, во вакво срамотно првенство, со срамотно СУДЕЊЕ.
Ојлески се лукаше во дресот, кај знакчето. Те молам немој никогаш да ги облечеш нивните бои!
За Кукоски сум сигурен, за Марковиќ исто! НИКОГАШ КАЈ ПЕДЕРИТЕ!
А ќе ги видам идна сезона без Нарко Маниќ :D
Нека ни се множат титулите.
КУПОТ НАШ КУРОТ ВАШ!

ВЕ ПОСРАВМЕ ПЕДЕРИ И НА ТЕРЕН И НА ТРИБИНИ!

Којзнае да имавме дфер судење сег ќе имавме +10 од автокоманда, а не -9...
Брат му досуди два пати по две т.е. 4 го исклучи.Коа губевме 20-17 и напраивме 5-0 за 22-20.Му тргнав еднаш на тоа џуџето чокрев,ама ме вратија тие редарите мамицата да им ја ебам.
Криво ми е шо не се договоривме добро да се видиме,ај за следен викенд на кале ќе се договориме поубаво. ;)

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Зашто мислите дека е неправедна одлуката за неподржување ?

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.832
Поени од реакции
6.386
Зашто мислите дека е неправедна одлуката за неподржување ?
А зашто РК Вардар да нема поддршка на трибини од Комити ?
Зашто да ни доаѓаат Пирати/Кумани/Чкембари на Кале и да нема кој да ги пречека ? Да ни пеат мајмуниве не постоите,да мора цела публика на нозе да стане за да не бидат погласни во сред Скопје на утакмица на Вардар ?
На ракомет има потенцијал за уште 4-5 јаки изданија на Комити (Металург,Пелистер,куп) во сезоната и плус да се соберат по 40-50 души на помалите утакмици(на Кале богами не мора ни повеќе да се,и 20 души се слушаат кога пеат таму).Не мора да бидеме секоја утакмица по 200 души,за на Кале на една обична утакмица во СЕХА доволно е и 40-50 души да се соберат и да има добра атмосфера (само овие Комбат што идат на ракомет се веќе 20 души,сигурно може уште 20-30 да имаме што ќе доаѓаат почесто на ракомет).И кога ќе дојде некое дерби или финале на куп може да се соберат повеќе луѓе и да се има одлично издание.
Зарем најуспешниот наш клуб да не заслужува никаква поддршка (Комбат секоја чест за трудот,али не е тоа тоа.......) ?

Член од
2 март 2005
Мислења
287
Поени од реакции
149
Абе сето тоа е убаво ама ние имавме големи причини што направивме таков потег. Ќе видиме дали бил правилен или неправилен потег.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кој анализираше виде дека Вардар повторно го надмудри Металург со поголемата ротација и свежина на играчите и со тоа поголемите комбинирања во напад. А Металург сам се врза тука во чвор. Одлична игра во одбрана иако Металург диктираше темпо во второ веќе немаа здив за пресврт. А и тие исклучувања го вратија Вардар. Симович дрво кај Вардар другите одлични.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Абе сето тоа е убаво ама ние имавме големи причини што направивме таков потег. Ќе видиме дали бил правилен или неправилен потег.
Која е причината... ова испадна голем минус директно го избегнуваш најголемиот ривал од навивачки аспект... крај краева и да се работи за несогласување со управа несмееш да го наведеш како причина... глеј го Пелистер низ што поминува и од што ти е повеќе страв од таков Вардар или од несогласување со управа?

Сигурен сум дека доколку годинава Комити го подржуваа Вардар играчиве ќе имаа за 30% подобри изданија и во Автокоманда ќе се случеше нешто слично како БТ вчера ќе им се дадеше ветар у грб на играчите.

За мене е лоша одлука зошто догодина ќе имаме пак утакмици во Европа па сети се како беше лани со Романците... а башка тоа што догодина платеницине ќе бидат полоа екипа без Станич и може да му го спопикаме на Минчо еднаш засекогаш...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Дали некој по весници прочита негде изјава на червар или на некој играч од металург за вчерашното финале? Јас нигде не можам да најдам ниту честитки ниту некој коментар, изгледа бесни се како рисови и се скриле во некоја дупка и не излагаат.

Ќе биде жустро во недела на првенство кога пак играат меѓу себе, и ќе бидат во голема предност зашто таа лутина и бес ќе им биде мотив за победа, а кај вардар после освоен трофеј логички е да има опуштање.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
честито нека ви е титулата во купот додека во лигата не очекував толку висок пораз како што беше и тоа ќе беше екстра меч вака многу е голема разликата да има некое изненадување..и со судии кретени шо појма немаат или не сакаат да имаат пак победи Вардар имаа поголем мотив за игра додека Металург беше некако многу опуштен иако имаше добар дел од натпреварот водство.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Во недела е последното коло или во сабота?

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Во недела е последното коло или во сабота?
Дај боже да е во сабота да можам да идам да ја гелдам пошо у недела на свадба сум и нема да можам да идам

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Уште нешто заборавив да пишам. Откако заврши мечот и нашиве го дигнаа трофејот, играчиве на Вардар му пееа на Милиќ СВИЊО ДЕБЕЛА :pos::pos::pos:
Мило ми е што сите се заебанти (предничат Столе, Фичо и Марковиќ :D), не се замараат многу со такви навреди, за разлика од овие озбилниве од другава страна...

Z

ziko bt

Гостин
Уште нешто заборавив да пишам. Откако заврши мечот и нашиве го дигнаа трофејот, играчиве на Вардар му пееа на Милиќ СВИЊО ДЕБЕЛА :pos::pos::pos:
Мило ми е што сите се заебанти (предничат Столе, Фичо и Марковиќ :D), не се замараат многу со такви навреди, за разлика од овие озбилниве од другава страна...
Од Битола крадено му е :D
Ај честито купо :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.050
Од Битола крадено му е :D
Ај честито купо :)
И овие во 10-те минути во кои навиваа му пееа плус на Вујо му ја пцуеа жена му.
И во Автокоманда го вреѓаа Милиќ, али ваљда он кога ќе му го испеат тоа, се надивува и дава се од себе :D
На крај кога му пееа играчиве, скокаше и се смееше :D

Z

ziko bt

Гостин
И овие во 10-те минути во кои навиваа му пееа плус на Вујо му ја пцуеа жена му.
И во Автокоманда го вреѓаа Милиќ, али ваљда он кога ќе му го испеат тоа, се надивува и дава се од себе :D
На крај кога му пееа играчиве, скокаше и се смееше :D
Шознам Битола ко му го пееја то се обидваше да се смеј,ама ми делуваше дека не му е свеедно,а и ако не се лажам ради то прекин напраја судите на утакмицата. :D
Во секој случај колку и да ми е антипатичен,дечково спрема голманите шо ги имате моментално е класа...

Kajgana Shop

На врв Bottom