Се сеќавате на мене нели?

• Креатор на темата Macedonian-Sun
  • Време на започнување
Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Одлично,одлично.
Новата Ребека Блек.

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.621
Поени од реакции
31.458
,,,:icon_mrgr:,,,, e daj nemojte ,,vaka ,,,nasha chlenka e ,,, ,,kakva e takva e nasha e ,,, i koga ke odi na audicija ,,,site telefonite v raka,,,,,ozbilen sum,,,,i sho ima losho ,,,vo zhivo podobro pee ,,ima tuka malku nesho tehnichki problemi ,,a i amaterska snimka e ,,,,,,:icon_mrgr:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Да не мешаме лончиња. Ајде замисли каков е тој човек кој би се избламирал на ваков начин(прво имаш close up и нос ала Жак Клузо, потоа насмевка како од првородено child of the Corn, па срцепарателна песна од дното на кичерајскиот амбис), за потоа да се смешка злокобно додека сите ја ребраат.
Ич нема смисла.
Дури и да трола со видеово, автоматски не е нормална. Никој нормален не би се снимал, брукал, уништил, себепонижил, самодотолчил...за да "трола".
Не зезај... и лошата реклама сепак е реклама, не?
Башка лошиот глас побрзо се шири .....

Башка, психолошки гледано, нема определена дефиниција за ,,нормално,,. Повеќе приоди има. Кој го користиш ти?
Јас, на пример, сметам дека девојчето е во пубертет (задоцнет).

Сите ние сме правеле нешто за кое денес се смееме. Јас на пример пишував блог. 21 годишната јас и се смее на 15-16-17 годишната јас, но во тој момент, навистина така сум се чувствувала.
Е сега, ние пишувавме дневници, блогови, споменари, лексикони, објавувавме песни во ТАА со псевдоними, изјавувавме љубов преку тајни писменца.... новиве генерации го користат YouTube.

Ќе и помине :) И на неа, и на Стеф, и на уште еден тон деца како нив. Ако имаш 15-16 годишни деца на ФБ, види што пишуваат :) The same story, different medium.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Не зезај... и лошата реклама сепак е реклама, не?
Башка лошиот глас побрзо се шири .....

Башка, психолошки гледано, нема определена дефиниција за ,,нормално,,. Повеќе приоди има. Кој го користиш ти?
Јас, на пример, сметам дека девојчето е во пубертет (задоцнет).

Сите ние сме правеле нешто за кое денес се смееме. Јас на пример пишував блог. 21 годишната јас и се смее на 15-16-17 годишната јас, но во тој момент, навистина така сум се чувствувала.
Е сега, ние пишувавме дневници, блогови, споменари, лексикони, објавувавме песни во ТАА со псевдоними, изјавувавме љубов преку тајни писменца.... новиве генерации го користат YouTube.

Ќе и помине :) И на неа, и на Стеф, и на уште еден тон деца како нив. Ако имаш 15-16 годишни деца на ФБ, види што пишуваат :) The same story, different medium.
Пуме...изгорена си за муабет. :D
Прочитај си го постот, двапати размисли за деловите "психолошки гледано" и "задоцнет пубертет" па направи корелација со мојот пост. Јас се концентрирав на последиците, не на причините. Последиците се тие, за сечие утринско уживање, а за нејзино долгогодишно себеизмачување при секое навраќање на овој блам.

Ти се смееш на глупостите што си ги пишувала кога си имала 16 години, ќе се смееш во иднина и на глупостите сега што ги пишуваш. Девојчево нема да се смее. Ооо колку само нема. Можно е да убие или да се самоубие. Или да стане јеховин сведок...

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Да не мешаме лончиња. Ајде замисли каков е тој човек кој би се избламирал на ваков начин(прво имаш close up и нос ала Жак Клузо, потоа насмевка како од првородено child of the Corn, па срцепарателна песна од дното на кичерајскиот амбис), за потоа да се смешка злокобно додека сите ја ребраат.
Ич нема смисла.
Дури и да трола со видеово, автоматски не е нормална. Никој нормален не би се снимал, брукал, уништил, себепонижил, самодотолчил...за да "трола".
Што е тоа нормално? Општо прифатеното од мнозинството или работи кои спаѓаат во рамките на некои свои принципи? Зашто многу работи денес во светот се (не)нормални па јас не се сложувам со тоа. И јас сум ненормален? Не смета на никој така да остај ја нека си тера работа. Само она си знае која и е целта. Може и помаѓа да се ослободи од стрес, може е attention whore и сака сеа да гледа како луѓе пишуваат за неа и се праи тема од 40 страни, или едноставно нема попаметна работа. Некој би рекол и јас сум ненормален што полемизирам овде со тебе ама ете денес така ми се сака и тоа ме исполнува;)

Стеф дете е? :)
--- надополнето: 21 мај 2012 во 11:44 ---
Ти се смееш на глупостите што си ги пишувала кога си имала 16 години, ќе се смееш во иднина и на глупостите сега што ги пишуваш. Девојчево нема да се смее. Ооо колку само нема. Можно е да убие или да се самоубие. Или да стане јеховин сведок...
После ебење нема каење :P Ама еве вака ние што си коментираме овде само ја потпалуваме повеќе работава

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Пуме...изгорена си за муабет. :D
Прочитај си го постот, двапати размисли за деловите "психолошки гледано" и "задоцнет пубертет" па направи корелација со мојот пост. Јас се концентрирав на последиците, не на причините. Последиците се тие, за сечие утринско уживање, а за нејзино долгогодишно себеизмачување при секое навраќање на овој блам.

Ниту ќе се убие, ниту ќе се самоубие.
Твојата дефиниција за ,,нормално,, , врска нема со она што може или не може да биде ,,нормално,,.
На пример, за Кинезите е нормално да јадат поховано куче. Just saying.
Така што, убаво те прашав, по кој критериум проценуваш нечија ,,нормалност,,?

По тоа што тебе не ти се допаѓа? Што некому сеир фаќаме? Можам и тебе да ти фаќам Разиел, тоа не те прави ,,ненормален,,. Фактот што девојката има потреба од внимание, не ја прави ненормална.
,,Брукањето,, не е причина за самоубиство. И не се убиваат луѓето ради ,,брука,,.
Последиците се ствар на лична перцепција.

Ако твоето/моето исмевање ја натера да се самоубие, значи дека многу предходно имала проблеми со самодоверба.
И не си фактор кој може да каже што е нормално - или образложи на кој начин стигна до заклучокот.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ми се допаѓа.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Ох не. 4та страна.
Знаев дека кај да е ќе се појави "докторот" за терање сеир :pipi:
Сеа чичко Саладин ќе им покаже на младите деца како се тера сеир. Или не?

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Зини земјо голтни не! дебилизам!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Заработка на јутуб ? го има и тоа .. во србија го пуштија .. се очекува и во македонија наскоро да го пуштат па тогаш ке видите што е глупирање .. кога ке почнат да снимаат клипови со се и сешто само да заработат 0.01$ од 1 view ..

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Ниту ќе се убие, ниту ќе се самоубие.
Твојата дефиниција за ,,нормално,, , врска нема со она што може или не може да биде ,,нормално,,.
На пример, за Кинезите е нормално да јадат поховано куче. Just saying.
Така што, убаво те прашав, по кој критериум проценуваш нечија ,,нормалност,,?

По тоа што тебе не ти се допаѓа? Што некому сеир фаќаме? Можам и тебе да ти фаќам Разиел, тоа не те прави ,,ненормален,,. Фактот што девојката има потреба од внимание, не ја прави ненормална.
,,Брукањето,, не е причина за самоубиство. И не се убиваат луѓето ради ,,брука,,.
Последиците се ствар на лична перцепција.

Ако твоето/моето исмевање ја натера да се самоубие, значи дека многу предходно имала проблеми со самодоверба.
И не си фактор кој може да каже што е нормално - или образложи на кој начин стигна до заклучокот.
Добро бе Пуме, добро...ајде, згрешив со терминологија. Избрзав во постот и згрешив. За две минути двапати ме цитираше ебати машината. :D
Требаше да пишам "возрасен пубертетлија кој нема никаков проблем со психата, но како и секој друг човек, има желба да привлече внимание и кај нејзе постои повеќе храброст и одважност за да тоа внимание го добие. Нејзината одлучност не треба да служи за потсмев. Напротив, таа е репер за сите, да се сакаат себеси такви какви што се, да не се срамат од нивната внатрешна и надворешна убавина, да ја експонираат и..."
Ете. Таман е вака? Пhуменце оно спамерско. :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.795
Поени од реакции
8.818
Добро бе Пуме, добро...ајде, згрешив со терминологија. Избрзав во постот и згрешив. За две минути двапати ме цитираше ебати машината. :D
Требаше да пишам "возрасен пубертетлија кој нема никаков проблем со психата, но како и секој друг човек, има желба да привлече внимание и кај нејзе постои повеќе храброст и одважност за да тоа внимание го добие. Нејзината одлучност не треба да служи за потсмев. Напротив, таа е репер за сите, да се сакаат себеси такви какви што се, да не се срамат од нивната внатрешна и надворешна убавина, да ја експонираат и..."
Ете. Таман е вака? Пhуменце оно спамерско. :)
Сакаш да се кладиме дека и ти имаш психички проблеми и сепак си нормален?
Никој не е поштеден од нив ;)

Спам, не спам, не е убав тој муабет :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.779
Поени од реакции
8.235
Сакаш да се кладиме дека и ти имаш психички проблеми и сепак си нормален?
Никој не е поштеден од нив ;)

Спам, не спам, не е убав тој муабет :)
Ако миеш садови со брзината со која реплицираш, за жена би те земал. :D
Ама ако ги миеш на начинот на кој реплицираш, би размислил пред да те земам...

Шега пуме, шега...ај да оставиме да си се смеат луѓево на раат. Може?

Kajgana Shop

На врв Bottom