Додека не се среди средината и таа ебана лева бековска позиција нејкам очи на напаѓач да видам,па макар и Меси да бил.мислам дека е потребен уште еден добар напаѓач . !
што мислите вие ?
Па сега зависи кој ќе остани во тимот, пошто има шпекулации дека Макси нема да се откупи, а Робињо дека ќе оди на позајмица во Сантош тогаш ќе треба да се купува нов оти не можеме да се потприме само на Ибра, Касано не верувам дека и наредна сезона ќе може да изигра цели 90 минути заради болеста, за Пато не е сигурно дали ќе биде фит цела сезона а Фараонов е уште млад. Ако е ваква ситоацијава ќе земат некој сигурно од Тевез Џеко, ма да моја желба е Ван Перси, али има време уште сме мај не чека добро лето како што кажа Галијани (вероватно мислеше на времето ).мислам дека е потребен уште еден добар напаѓач . !
што мислите вие ?
Зошто да не се потпреме само на Ибра? Дур е он туе он е лидер се знае тоа... таке да фрлање паре на напаѓачи е глупости! И да заминат Макси и Робињо пак имамо напаѓачи... Ибра, Касано, Пато и Шарави, и според мене доволно се, таман ќе добива повеќе минутажа Шарави.. а може и евентуално враќање на Палоски ако има проблеми со повредите...Па сега зависи кој ќе остани во тимот, пошто има шпекулации дека Макси нема да се откупи, а Робињо дека ќе оди на позајмица во Сантош тогаш ќе треба да се купува нов оти не можеме да се потприме само на Ибра,
Ако можи Касано цели 90 минути да изигра и Пато да е фит цела сезона ОК ќе се тие 4-ца и + Палоски да го вратат ама што ако не извисат како оваа сезона ќе останеме само на Ибра и Шарави, иначе се слагам дека прво треба срединава да се среди а нападот ни е добар вака ако остани без никој да си замини.Зошто да не се потпреме само на Ибра? Дур е он туе он е лидер се знае тоа... таке да фрлање паре на напаѓачи е глупости! И да заминат Макси и Робињо пак имамо напаѓачи... Ибра, Касано, Пато и Шарави, и според мене доволно се, таман ќе добива повеќе минутажа Шарави.. а може и евентуално враќање на Палоски ако има проблеми со повредите...
Се знае главна цел што е, да се донесат играчи у средината и одбраната, другото све е океј, може да пројде
Е ова е тоа што ме нервира,попрво би земале некој стар 30+ годишен напаѓач од некој послаб тим во Серија А него да им дадеме шанса на младинци од Примаверата.Треба да му се даде шанса на Коми растура во примавера читам нешто ќе го даделе на позајмица во Торино.
Тој е млад, треба да игра, а не да седи на клупа. Како ќе се развие во добар фудбалер ако влезе само во прво коло од купот?Е ова е тоа што ме нервира,попрво би земале некој стар 30+ годишен напаѓач од некој послаб тим во Серија А него да им дадеме шанса на младинци од Примаверата.
Како за 5ти напаѓач Коми може да биде корисен,но ќе видиме како ке бидат работите.
Со оглед на тоа дека тие што ги праќаме на позајмица се повредуваат,кршат глави,нозе и слично а Примаверата не е начин да се крене нивото на играчот тогаш подобра опција ми е мене да земе и да учи од еден Ибрахимович на тренинг...но и ти си во право,но што да се праи коа не може да си регистрираат талијаниве нивни тим во пониските лиги?Тој е млад, треба да игра, а не да седи на клупа. Како ќе се развие во добар фудбалер ако влезе само во прво коло од купот?
Од то шо го имам гледано Дидак ова сезона (не многу пати) можам да кажам дека е доста подобар од Анте и Емануелсон. Од овие напаѓачи шо ги кажа, можи да се паднат во ЛШ во елиминационите утакмици. Во Италија нема таков напаѓач од нивни калибар така да мислам дека е одлично решение за наредната сезона.Дидак лев бек? Да игра против Роналдо, Меси, Дрогба, Робен и играчи од нивниот тип? Будали сте? Неможеме да се потппреме на него, нека не изведува многу Галијани и нека земе лев бек, или Емануелсон нека го наместат таму.
епа ајде размисли малце.Зошто да не се потпреме само на Ибра? Дур е он туе он е лидер се знае тоа... таке да фрлање паре на напаѓачи е глупости! И да заминат Макси и Робињо пак имамо напаѓачи... Ибра, Касано, Пато и Шарави, и според мене доволно се, таман ќе добива повеќе минутажа Шарави.. а може и евентуално враќање на Палоски ако има проблеми со повредите...
Се знае главна цел што е, да се донесат играчи у средината и одбраната, другото све е океј, може да пројде
2007 кога освоивме лига на шампиони кои шпицови ги имавме????? ИНЗАГИ И ГИЛАРДИЊО само...така да не е проблем нападот нас ни треба средина....Касано е пола човек, Пато е стаклен човек.. ако иде Робињо остануваат само Ибра и Шарави... така да ке биде потребен напаѓач...
Највеќе се плашам да не попуштат за Тиаго Силва и да им го дадат на овие... јас и за Меси не би го мењал Тиаго..