Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .
Најмногу ме бендиса на Лампард пеналот тројца да стоеа немаше да ја фатат. :cuc:
Ама дрогба беше нај јак мислев дека ќе промаши

И Давид Луиз изведе пенал со муда...

Лампард цел живот шутира по средина пенал, Ноер тука требаше да си има напишано домашна :)
Да, ама обично ги шутира над гол :D
Многу беше силен шутот, не се фаќаше.

"Money, money, money,Nothing funny, it's a rich ..
oilman's football world..."

Честитки до фановите на Челзи. После толку години успејаа да слават во ЛШ. Ќејф ми е за Чех, Дрогба, Лампард и жал ми беше за Бане шо не играше. Моментот на мечот = голот на Дрогба 5 минути пред крајот. После тоа би рекол, таква била судбината. Не искористија Баерн неколку шанси и пеналот, не знам кој е помалерозен од Робен стварно...Ди Матео лајк а бос на крајот, конечно овие момци го скршија малерот и тоа во година кога најмногу им требаше + и се реваншираа на Барса. Торес и Раул можат да се пофалат зошто преминаа во Челзи :). Честито уште еднаш!

Лампард цел живот шутира по средина пенал, Ноер тука требаше да си има напишано домашна :)
Лампард почесто ги шутирал долу десно на голманот...

лампард секогаш кога игра на небитна утакмица шутира лево, сум го заприметил во 2004 против португалија ја шутираше по земја насредина, се чудев како не ја фати рикардо тогаш, аи финалето против Јунатед така лошо ја шутна, оваа беше бомба :)

Лампард почесто ги шутирал долу десно на голманот...

Можеби, повеќе знаеш од мене, сепак кажав од тоа што имам гледано од пеналите на Лампард досега :)

И едно не ми е јасно зошто торес не го ставаат прва веќе .Се гледа дека игра перфектно ,ама и никој не го прати во акција.

Да, ама обично ги шутира над гол :D
Многу беше силен шутот, не се фаќаше.
Не, обично ги шутира подолу, баш на средина, да погодеше и вечерва така, ќе одбранеше Ноер.
За среќа, погоди погоре и влезе.

"Money, money, money,Nothing funny, it's a rich ..
oilman's football world..."

Во Баерн и другите тимови не играат за пари, таму се за синдикално сирење и одмор у камп ’Партизан’ во Охрид.

Башка, вечерва се виде што е срце, сите пари што ги заработиле во Челзи ќе ги дадеа за да освојат ЛШ!

ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
КАКВА ЗАБАВА БЕШЕ ВАУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
ГО ДОЧЕКАВ МОМЕНТОВ ЧЕЛЗИ ОСВОИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ЛИГА НА ШАМПИОНИ ААААААААААААААААААААААААААААААААА !! ЕЈЈЈЈ КЕ СИ УДРАМ КЛОЦА УШТЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА !! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Абе иди слави матура :D

Ќе бидам сведок т.е сведок сум на НАШАТА ИСТОРИЈА, а со тоа и првата титула во Европа :vozbud::vozbud:

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Кога го утна Робен пеналот во продолжение,со сите се кладев дека Челзи ке освои бидејки секад среќата ги прати храбрите! Иначе пред утакмицата Баерн ми беше фаворит,ја играв и сингл али јбг се заебав,честитки за Челзи !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom