Пет бројчиња(пет телефони) 250 денари претплата.

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Оваа опција порано ја имаше само за армијата и полицијата подоцна за судот сега и за други државни институции. Се работи за понуда од T mobile пет бројчиња плус пет телефони со претплата на една сметка од 250 денари и бесплатни разговори во рамките на тие бројчиња плус сродните на нив (се мисли на сите што имаат земено таква опција). Наринаа луѓево и ми џитнаа еден телефон мене и сега како Воки-Токи ебате беља кај си што правиш и два саати треба муабет да правиш и да се објаснуваш за некои тривијални работи. Ајде тема за опцијата да ти ебам ако веќе нема :icon_lol:.
--- надополнето: 19 мај 2012 во 20:31 ---
П.С. Телефоните не се нешто посебно Алкател најобични со ФМ радио и ламбиче за светнување ако бараш нешто во темната ноќ.

Дали е достапна понудата за обични граѓани?

Дали е достапна понудата за обични граѓани?

Само на име и презиме на вработен во армија полиција итн....

Викаат дека е најдобра понуда за рак на мозок добивање :icon_lol:, ама обичен граѓанин не му следува таа опција.

Само на име и презиме на вработен во армија полиција итн....

Викаат дека е најдобра понуда за рак на мозок добивање :icon_lol:, ама обичен граѓанин не му следува таа опција.

А по која заслуга им следува на на арм и мвр таа привилегија.

И така се на терет на стопанството стопанството па морало и дополнително да се оптерети стопанството.

Да ти е*ам буџетарите

Заради таа привилегија што ја дадоа на арм и мвр ги откачив мобимак(ти-дебиле)

А по која заслуга им следува на на арм и мвр таа привилегија.

Е ајде за што служи армијата и полицијата и зошто им треба координација?

Јас имам од судот број веќе 2 години. Имено на пријател кој работи во судот (чувар) му дадоја 5 броја со кој можеш бесплатно да збориш со сите што имаат такви броеви (од судот, полицијата, војската и уште некои други) и човеков ми даде 2 броја и сеа си зборам со таткоми по цели денови за без пари. А претплатата е 60 денари.А и помеѓу обичните броеви е доста ефтино.Таткоми збори многу од тој број на обични броеви и пак досега повеќе од 300ден не дошла сметка..

Е ајде за што служи армијата и полицијата и зошто им треба координација?
И ДВАЈЦАТА ИМААТ ТОКИ ВОКИ СО ЗАЕДНИЧКА ФРЕКФЕНЦИЈА.

А за координацијата зимаат пари од сметките,казните,даноците....... на граѓаните и стопанството.

Мобилките и сметките се на товар на ти-дебиле а крајниот исход го плаќаат корисниците.

Епа нема да плаќам за некој да се чатали!

Јас имам од судот број веќе 2 години. Имено на пријател кој работи во судот (чувар) му дадоја 5 броја со кој можеш бесплатно да збориш со сите што имаат такви броеви (од судот, полицијата, војската и уште некои други) и човеков ми даде 2 броја и сеа си зборам со таткоми по цели денови за без пари. А претплатата е 60 денари.А и помеѓу обичните броеви е доста ефтино.Таткоми збори по цели денови од тој број на обични броеви и пак досега повеќе од 300ден не дошла сметка..
ти со нас мајтап си играш,прочитај се..

ок бе, така е зборов... Веќе е изменето :)

,,,,,,a telefonite se so makedonsko ili anglisko meni,,,,,,,,,,dobro shto na obichniov narod ne mu davat ,,,barem go esapat za taka taka,,,,,

,,,,,,a telefonite se so makedonsko ili anglisko meni,,,,,,,,,,dobro shto na obichniov narod ne mu davat ,,,barem go esapat za taka taka,,,,,

Со македонско мени,,,,

И оваа опција постои од 2007-08 година.

Па што има врска телефонот бројот стави си го на друг.
Јас имам од полицијата вакви 4 броеви и не ги ни користам ги откажав оти се на T-Mobile а во денешно време сите се на Вип и така да од тој број можев само да се јавувам на моите дома. (n)
Сите државни институции го имаат ова само некои се од ОНЕ некои од Т-Mobile претплатата на сите им е 53 ден за еден број плус она што ќе потрошат каде што тарифите им се исти како на сите нема никаков попуст.

Имам телефон со договор од МВР, и зборам гратис со 4 броја секој месец. Претплата ми е 50 денари.
На страна имам и друг телефон со пост пејд понуда од Т-Мобајл и месечната максимална сметка од 2та договори заедно ми е 650 денари, а се убивам од зборење.

Е штом нема и за нас обичните тогаш ништо од бизнисот(n)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom