Фан Клуб: Челзи

G

grande-juve

Гостин
Затоа што не верувам дека ќе играме пресинг, и дека ќе играме со посед на топка, туку дека ќе одиме преку контри, го сакам и очекувам овој состав вечер: Чех, Босингва, Луиз, Кејхил, Кол, Микел, Лампард, Есиен, Калу, Бертран, Дрогба.
Мислам дека Дрогба ќе ни биде човекот на одлука, мислам дека ќе биде најмотивиран за повеќе да не му стои црвен картон покрај името кога играл во финале на ЛШ, туку 2 гола и шампион. Тоа е, пред 4 години беа солзи жалосници, вечер чувствувам дека ќе бидат солзи радосници. Само сконцентрирано и да напишат историја вечер... АЈДЕ ЧЕЛЗИ!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Последен пост од мене пред финалево.
Можам да пишувам долг текст а ла говорот од Гладијатор ама нема потреба.Се се знае. Нема што друго да се каже.
Не сакам да победи подобриот. Сакам да победи Челзи без разлика на последиците.
*инсерт рандом мотиватион сонг хере*

8_88

888
Член од
7 мај 2009
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.610
Може да ми објасни некој за навивачиве на Лацио?
Имено, 1000 навивачи на Лазио стигнале во Минхен и ќе ги бодрат играчите на Челзи заедно со ХедХантерс.
Според некои шпекулации што се вртеа деновиве Еди Реха тренерот на Лацио ќе биде заменет од Матео, па можеби ова е причината.

H

HoT IcE

Гостин
Според некои шпекулации што се вртеа деновиве Еди Реха тренерот на Лацио ќе биде заменет од Матео, па можеби ова е причината.
Се вртат секакви глупости, јас пак прочитав дека од Зола.
Како и да е, ме изненадија позитивно, респект за нив !

Само нека се пушти видеово пред мечот, и идеме со фул мотивација !

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
АЈ СО СРЕЌА И СО ГОСПОД НАПРЕД !! KTBFFH !!

Член од
6 октомври 2009
Мислења
137
Поени од реакции
42
di mateo e car bertrand 1va postava... kakva odluka.. so sreka neka ni e decki da se slavi vecer !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom