Community

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Она што ја прави серијата толку добра е што функционира на принципот на мокументарките. Колку беше добар омажот на Law and Order, се познава дека ептен се трудат околу секоја епизода. Само чудно е што има многу мала гледаност во Америка. Помала од малоумните сит-коми со смеење во позадина.

По предлог на другарка и по предлог на VLJ почнав да ја гледам серијава. За мој вкус има специфичен хумор кој ми лежи ептен. Во тек сум и сеуште се запознавам со ликовите и целиот концепт на серијава. Gillian Jacobs морав да ја наведам, а видам плавуша глава губам типкава ми е фацка. Сега ги сфаќам во друштво зашто ми викаат дека сум бетер од Абед :pos:Ликот е топ, каква психа има дечкото се му е рамно :)
10-ка за тоа што нема принудно смеење во позадина, за други импресии кога ќе догледам па ќе коментирам.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
^ Прва сезона само земаат залет за наредните сезони. Особено пеинтбол епизодите се врв. Јас многу одеднаш ја изгледав и сега си гледам рандом епизоди кога ќе ми текне. А за мене, Алисон Бри повеќе од Џилиен Џејкобс. Уствари, не знам стварно...

alison-brie-lesbian-photo-shoot.jpg

Ја изгледав и јас првата сезона, ме бендиса многу, а ја изгледав за брзо време, па сега втората не ја почнувам одма, ќе одам пополека, мераклиски. :D

Од епизодата во епизода Абед изненадува и се подобар е.

Вчера баш ја гледав епизодата ради релаксација. Таа и омажот на Law and Oder. Претерано добра имитација, секоја чест.

Читав нешто дека Dan Harmon веќе не е дел од серијава. Имал некој конфронтации со Chevy Chase. Што мислите ќе има некој пад серијава или нема ни да се примети неговото отсуство ?

Jas mislam deka nema da se primeti negovoto otsustvo
Ama ne se znae se e mozno ke vidime..
inace prv pat slusam za toa :)

Баш денес ја изгледав Law and Order епизодата, до таму сум.
Многу беше јака епизодата, алал да им е. :cuc:
Супер серија.

Читав нешто дека Dan Harmon веќе не е дел од серијава. Имал некој конфронтации со Chevy Chase. Што мислите ќе има некој пад серијава или нема ни да се примети неговото отсуство ?
Како што читав, Чеви Чејс бил ептен заебан тип, ама одговорните од NBC нормално дека нема да му дадат клоца бидејќи ептен ќе се забележи тоа. Вака промените се позади сцената, и се додека сценаристите останат истите не ми се верува да има некаков пад во квалитетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom