Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Како прво немам ништо кажано за Тевез на темава зошто не сум ја отворил неколку дена, а ако сакаш мое мислење да и двајцата се имбецили надвор од теренот, задоволен?
Абај шотебам,не туку ми се курчи овде со муабети за мали деца.
Кој те смеша тебе па да ме цитираш,да ми ги прајш цитрони од вчера? :facepalm:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Nobody at Liverpool were available to comment on the Martinez news. I mean, literally nobody as they are either in America or have been sacked.

Хаха :))

H

HoT IcE

Гостин
Гледам никој не спомнува, дури ни фановиве на Јунајтед. Слоскјер е пред враќање во ПЛ, но како тренер на Астон Вила.
Би сакал да го видам човеков назад во ПЛ, интересен лик ми е, плус ме интересира како се снаоѓа како тренер.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Гледам никој не спомнува, дури ни фановиве на Јунајтед. Слоскјер е пред враќање во ПЛ, но како тренер на Астон Вила.
Би сакал да го видам човеков назад во ПЛ, интересен лик ми е, плус ме интересира како се снаоѓа како тренер.
У фан клуб скоро цела страница испишана за Солскер :pos:.
Па што знам како тренер ете во Молде ја освои лигата колку што знам....Баш ме интересира како ќе се снајде во ПЛ.

6 бода унапред пишани за Манчестер Јунајтед :нинџ:

H

HoT IcE

Гостин
У фан клуб скоро цела страница испишана за Солскер :pos:.
Па што знам како тренер ете во Молде ја освои лигата колку што знам....Баш ме интересира како ќе се снајде во ПЛ.

6 бода унапред пишани за Манчестер Јунајтед :нинџ:
Добро де, не го пратам вашиот фан клуб, но чудно ми е како овде сеуште не е пишано.
Да бе, како не ми текна, унапред 6 бода за Јунајтед..ехее..:icon_lol:

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Абај шотебам,не туку ми се курчи овде со муабети за мали деца.
Кој те смеша тебе па да ме цитираш,да ми ги прајш цитрони од вчера? :facepalm:
неко је мало нервозан :mad: , а и со право кога браниш нешто што не се брани :tapp:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
неко је мало нервозан :mad: , а и со право кога браниш нешто што не се брани :tapp:
Не, туку секогаш овде на форум ги вртите муабетите,а знаеш дека не сум од оние членови што пребаруваат мислења,па да цитирам ова она,ако не ти,друг некој член од кај вас го рече тоа (а сигурен сум дека и ти за Руни).
Па што направи помалце Тевез,за ние да не го хејтаме? o_O

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Не, туку секогаш овде на форум ги вртите муабетите,а знаеш дека не сум од оние членови што пребаруваат мислења,па да цитирам ова она,ако не ти,друг некој член од кај вас го рече тоа (а сигурен сум дека и ти за Руни).
Па што направи помалце Тевез,за ние да не го хејтаме? o_O
не ме разбираш, и Тевез направи голем идиотски потег со постерот за Ферги, а исто и Руни со твитот за Арсенал, тоа цело време сакам да ти докажам дека двајцата се без мозок

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
не ме разбираш, и Тевез направи голем идиотски потег со постерот за Ферги, а исто и Руни со твитот за Арсенал, тоа цело време сакам да ти докажам дека двајцата се без мозок
Само ти мене не ме сфати што му реков него,али ајт, за џабе коментираме... :icon_mrgr:
Он вика у смисла де бе де , што направи толку Тевез за да го хејтате...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Само ти мене не ме сфати што му реков него,али ајт, за џабе коментираме... :icon_mrgr:
Он вика у смисла де бе де , што направи толку Тевез за да го хејтате...
ок тогаш, не сме се разбрале;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ја видовте сликата на Насри во соблекувалната, сите со шампањско тој со кока кола :pos: Сеа ќе ми кажете муслиман е бла бла, знам, муслиман е за тоа а не е муслиман за шврљање со жени :icon_mrgr:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Arsene Wenger on Manchester City's winning the title-

" How can you say that it was a successful campaign for them ? They behaved like a small club whole season, At first the TEVEZ tragedy then BALLISTIC .etc , they fought with each other the whole season. They might dominated the PL , but lost against Bayern and Napoli in the UCL . They lost in the group stages . And the main point is, they celebrated like a small club too. Their fans came into the field as they've promoted to next level . That banner is showing that how much disgrace Tevez is ! And their CHAMPI0NS 12 kit is also another major fact of being a retard . If they won the league in 2001 then , they would've written CHAMPI0NS 3 . That's enough "

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom