Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кога нашиѓав дека Нгог не го бива вие ми се смеевте.Сега дојдовме на моето.Нгог нема ни на тренинг извадено удар каков што извади Бабле синоќа и со Лион пред два месеца.Која е идејата на Бенитез незнам.Имавме игра имавме се.Да почневме со Бабел ќе беше друга ствар.Штета што поради Бенитез играме со 10 играчи на утакмица.Нгог не е играч

Член од
5 јуни 2009
Мислења
185
Поени од реакции
2
Нгог е тапа фудбалер.Таман се израдував оваа сезона дека Ел Жар нема да добива шанса овој бенитез ми го скина филмот.
Незнам каде му беше паметот вчера прва измена Карагер-Деген :zid: па кога беше во најслаба форма Кара не беше мењаван па сега... Втора измена Лукас-Бабел :kesa:тука се става Аквилани а ако толку сакаше да го игра Бабел можеше да го извади Нгог или Макси кој досега ништо не покажа.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Како прво да му го ебам племето на Фабрегас,првен топката ја поместува после ја фаќа со рака и педерскиот судија се прави невин дека не видел.
Второ Нгог па кој е тој човек од кој тим ми дојде тука на курот ПСЖ кој таму имал само бедни 18 настапи и само 1 гол во 2 години а кај нас 31 настап и 6 гага голчиња во 2 години па ајде да правиме споредма помеѓу Ливерпул и ПСЖ.:tapp:
Исто така и Деген и Лукас не заслужуваат да бидат Ливепул.
Трето Бабел го упропасти детето Бенитез а сака да се покаже али простакот не му дава шанса.
Исто како Џерард, кога Фабрегас шутираше слободен во 90 минута, на Енфилд во ЛШ....Тој судија ви поклони многу победи, и лани ви помогна со црвениот картон на Адебајор, кој доби втор жолт картон, заради провокација од страна на ваш играч, кој подоцна јавно призна дека не тоа не било за втор жолт....Така да...:baeh:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Исто како Џерард, кога Фабрегас шутираше слободен во 90 минута, на Енфилд во ЛШ....Тој судија ви поклони многу победи, и лани ви помогна со црвениот картон на Адебајор, кој доби втор жолт картон, заради провокација од страна на ваш играч, кој подоцна јавно призна дека не тоа не било за втор жолт....Така да...:baeh:
Така да тоа што го кажа не менува дека Фабрегас е лигуш не виден.Педерче невидено е.Ќе осетите и вие одгодина (ако си фан на Арсенал) :smir:

Y

Young J

Гостин
Нгог е тапа фудбалер.Таман се израдував оваа сезона дека Ел Жар нема да добива шанса овој бенитез ми го скина филмот.
Незнам каде му беше паметот вчера прва измена Карагер-Деген :zid: па кога беше во најслаба форма Кара не беше мењаван па сега... Втора измена Лукас-Бабел :kesa:тука се става Аквилани а ако толку сакаше да го игра Бабел можеше да го извади Нгог или Макси кој досега ништо не покажа.
Абе шупак Карагер го извади зошо осетил болки, и за Лукас не сери многу зошо после Џерард и Кајт он најмногу се труди и се глеа дека не си глеал Маскерано коа беше суспендиран, Лукас не го поминаа ни еднаш. А за Макси и Нгог се согласувам, Риера лево и Бабел у напад барем додека не се врати Ел нињо. ајт позз

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Абе шупак Карагер го извади зошо осетил болки, и за Лукас не сери многу зошо после Џерард и Кајт он најмногу се труди и се глеа дека не си глеал Маскерано коа беше суспендиран, Лукас не го поминаа ни еднаш. А за Макси и Нгог се согласувам, Риера лево и Бабел у напад барем додека не се врати Ел нињо. ајт позз
Прво ако си фан на Ливерпул вториот збор не ти е доличен да му се обраќаш на фан на твојот клуб.Второ никаде во постот ВГЛиверпул не напиша дека Карагер и Лукас биле слаби.Читајте убаво и после коментирајте.
Мое лично мислење е дека деструктивец во тимот имаме во Маскерано.Втор не ни треба а очигледно Лукас е солиден деструктивец.Но не е дозволиво во модерен и амбициозен тим да има двајца деструктивци на сметка на креативци.Средниот ред треба да има многу повеќе креативци а во Маскерано и Лукас креативност многу нема...Банитез секогаш бил таков своеглав.Евентуално сега ако го стави Бабел прва постава втоматски би значело признавање на вината заради досегашното форсирање и затоа ќе си го игра до крај.Додека не се врати Торес

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Торес се очекува да се врати за мечот со Манчестер Сити!zabava

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Торес се очекува да се врати за мечот со Манчестер Сити!zabava

Шо зборујш?Супер ако е така.Значи Нгог нема да го гелдам веќе.Ауу олеснење.Тој натпревар со Сити за нас е меч на сезоната.Доколку изгубиме мислам дека ќе биде предоцна да се надеваме на 4 то место.Имаме ист број бодови но Сити има две утакмици помалку.Ова англискава лига затоа ме нрвира многу.Тие заостанатите утакмици ги влечат до немај каде

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Шо зборујш?Супер ако е така.Значи Нгог нема да го гелдам веќе.Ауу олеснење.Тој натпревар со Сити за нас е меч на сезоната.Доколку изгубиме мислам дека ќе биде предоцна да се надеваме на 4 то место.Имаме ист број бодови но Сити има две утакмици помалку.Ова англискава лига затоа ме нрвира многу.Тие заостанатите утакмици ги влечат до немај каде
Веста е од Гоал.цом, така да не е за верување многу, но убаво звучи!sram

Y

Young J

Гостин
Прво ако си фан на Ливерпул вториот збор не ти е доличен да му се обраќаш на фан на твојот клуб.Второ никаде во постот ВГЛиверпул не напиша дека Карагер и Лукас биле слаби.Читајте убаво и после коментирајте.
Мое лично мислење е дека деструктивец во тимот имаме во Маскерано.Втор не ни треба а очигледно Лукас е солиден деструктивец.Но не е дозволиво во модерен и амбициозен тим да има двајца деструктивци на сметка на креативци.Средниот ред треба да има многу повеќе креативци а во Маскерано и Лукас креативност многу нема...Банитез секогаш бил таков своеглав.Евентуално сега ако го стави Бабел прва постава втоматски би значело признавање на вината заради досегашното форсирање и затоа ќе си го игра до крај.Додека не се врати Торес
Е да и тоа што викаш, не ни треба друг деструктивец ама по незнам кој пат пак погреши Рафа со Аквилани што не го игра. Е сеа ке надевам Красич да дојде и ке биде топ:vozbud:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Е да и тоа што викаш, не ни треба друг деструктивец ама по незнам кој пат пак погреши Рафа со Аквилани што не го игра. Е сеа ке надевам Красич да дојде и ке биде топ:vozbud:
Ако Красич го спомеуваш во контекст со позицијата на Аквилани или Лукас тогаш грешиш.
Красич е крилен играч!:toe:

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ако е точно тоа на трач.ком, дека самиот изјавил оти ливерпул неможе да си дозволи србин кој игра во цска москва веќе ми стана поодвратен од Ибрахимович.

Така да подобро да не иде, не ми треба некој надуен себичњак.

Башка и не сакам никакви трансфери пред летото, да се реши ситуацијата со овие индијциве или што и да се што сакаат да го купат тимот, и да видиме дали случајно рафа ќе си оди, па тогаш да се купуваат играчи ... ако воопшто ќе може да се купи.

А за Јовановиќ, честито уште еден промашен играч.

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Ако е точно тоа на трач.ком, дека самиот изјавил оти ливерпул неможе да си дозволи србин кој игра во цска москва веќе ми стана поодвратен од Ибрахимович.

Така да подобро да не иде, не ми треба некој надуен себичњак.

Башка и не сакам никакви трансфери пред летото, да се реши ситуацијата со овие индијциве или што и да се што сакаат да го купат тимот, и да видиме дали случајно рафа ќе си оди, па тогаш да се купуваат играчи ... ако воопшто ќе може да се купи.

А за Јовановиќ, честито уште еден промашен играч.
Не готово ниту со Јовановиќ!

За трансфери и јас сум за тоа да не се пазарува сега, исто така и Џилет така кажа дека нема да има никакви измени во врска со составот или менаџерот, за тоа ке се размислувало на Лето!

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Aloo experti !!! Dosta kukate , preku takov veke zimi se . Ako planirate vo postovite da rugate igraci i menajeri na Liverpool a se deklarirate kako navivaci na Liverpool ve molam uopste nisto ne pisuvajte...

Sme izgubile od ARsenal ko da sme izgubile od K.F Flamurtari na ANfield ja napraivte rabotava . Ostanuva da se fokusirame na duelot so SHITY( koi ni se pacienti ) i da se nadevame na 4toto mesto. Znam deka sezonava utnavme rabota, ama klub se saka i koga e na vrvot i koga e na dnoto .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom