NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Дај нека не се заебаваат Мајами, нејќам да гледам Индиана-Бостон или не дај боже Индиана-Филаделфија:cenzura:
Во финале ќе играат тие што играле тимски и што заслужиле,не тие ти шо сакаш да ги гледаш

Член од
14 мај 2012
Мислења
29
Поени од реакции
19
едвај чекаат човеците на форумов да изгуби Леброн и Мајами и да се јаде корнфлекс !

Wade ја изигра убедливо најслабата партија во неговаата понова плејоф кариера а можеби и генерално, што по број на поени но пред се по грешките кои ги направи, со лопата да ги ринеш, на секој крај !

Пропадна во вода и несекојдневниот учинок на Чалмерс, многу битен во ситуација кога го нема Бош, за џабе, ама тоа е кога се игра со 2-3 играчи се знае дека не може да бидат последователни вечери сите со одлична ефикасност!

Се е на плеките на Леброн, нема дилема тука а и Вејд у регуларниот дел имаше многу флуктуации во играта и неконстантност...........како капак и шутот за 3 кај Мајами пак тиква.......................СТРАШНО !

а и непотребно ВЕЈД испадна ептен селанец (ко да не го знаеме што его е) да му се смеаат у Идијана со инцидентот со тренерот Сепостра, во ситуација кога немаше ни еден поен во прво полувреме и многу загубени топки не знам за зошто ржеше на суво, а и во вториов дел од утакмицава ја ДУПНА, па како продолжи да им поклонува топки на Индијана .......

Проработи кај Индијана шутчето за 3, доста ефикасно за нивни стандарди и нема што тука да бараат Мајами. Првата четвртина само би им замерил на Индијана, истата песна =кога направија солидна предност и ја прокоцкаа за 2 -3 мин со избрзаната игра и грешки непотребни, АКО ИНДИЈАНА ЈА ЗАГУБАТ ОВАА СЕРИЈА ТОА КЕ БИДЕ ЗАТОА ШТО САМИТЕ ЌЕ СИ СЕ ТЕПААТ СО СОПСТВЕНИТЕ ГРЕШКИ !

а и Гранџер ептен шутрак испадна со Леброн кога го влечеше (Леброн е многу снажен играч, ама сепак треба да има малце снег на подлогата :pos: ) , па дури и му се врати, ке го тепал ..............АЈ

ќе оди ваа серија, многу интересна ќе биде

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.326
Поени од реакции
34.927
Па искрено колку и да се плука по ЛеБрон, 4/4 и такви срања сезонава е тотално сам. Вејд е премногу лош и незаинтересиран, Бош и Чалмерс до некаде ама не е тоа тоа... Плус клупата. :facepalm:
Вејд е момакот со мадињата во Мајами, не Бош, не другата ситна боранија и сигурно не крал-ицата.

Се е ок тоа бутањето статистики у првите три четвртини, ама во последната четвртина кога страњето станува густо... тогаш треба некој со мадиња.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Во финале ќе играат тие што играле тимски и што заслужиле,не тие ти шо сакаш да ги гледаш
You dont say?

Ок, јасно ми е дека ги хејтате Мајами. Само они ќе пружат поголема атракција од Индиана, а јас во НБА барам тоа, а не добра дефанзива, кај што паѓаат по 150 коша. Видете на Западот како е, освен последната Оклахома-Лејкерс, секогаш паѓаат 190+ коша.

Член од
14 мај 2012
Мислења
29
Поени од реакции
19
Вејд е момакот со мадињата во Мајами, не Бош, не другата ситна боранија и сигурно не крал-ицата.

Се е ок тоа бутањето статистики у првите три четвртини, ама во последната четвртина кога страњето станува густо... тогаш треба некој со мадиња.
за да се курчи со Споелстра, ДА, има мадиња, а за да решава утакмици одамна е кастриран !

може Леброн да му донира едно маде

се е ок , јади си ти корнфлекс

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
You dont say?

Ок, јасно ми е дека ги хејтате Мајами. Само они ќе пружат поголема атракција од Индиана, а јас во НБА барам тоа, а не добра дефанзива, кај што паѓаат по 150 коша. Видете на Западот како е, освен последната Оклахома-Лејкерс, секогаш паѓаат 190+ коша.
па ете и сега имаш атракција,Вејд си прај будала од сам себеси,Сполстра го клава Декстер Питман за центар во прва постава (овај чоек не знам 10 минути до тогаш дали имаше изиграно цела сезона) Батие не можи кош да дај па животот од тоа да му зависи,и Леброн во кој шо цел тим се крсти,промашва две слободни на минута до крај.
сакаш да прајме муабет за офанзива?
Мајами во 3 утакмици има 5 од 41 за тројка
во трите утакмици Индијана има по 10 скока поќе

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ок, тогаш имаме различни мислења за атракција(y)

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Уф каков фикс ќе биди Мајами следна утакмица

Се шо имате клавајте!!!

Член од
14 мај 2012
Мислења
29
Поени од реакции
19

:pos:

Lakers' Blake, wife receive threatening messages via Twitter

NEW YORK (AP) -- Lakers guard Steve Blake and his wife have been attacked online since he missed a possible game-winning 3-pointer against the Oklahoma City Thunder in Game 2 of their Western Conference semifinal.
The Twitter accounts of Blake and his wife, Kristen, were deluged with a range of criticism after the loss Wednesday night.
"I hope your family gets murdered" read one post that Kristen Blake re-tweeted with the comment, "Wow."
Kobe Bryant took to Twitter early Friday to chastise those attacking the Blakes, saying "Lakers fans who said bad things to Blake and his wife on twitter - you should be ashamed of yourself."
Bryant said that Blake was a big reason the Lakers beat the Nuggets in the first round.
Kristen Blake tweeted that she blocked 500 people from viewing her account.
http://www.nba.com/2012/news/05/18/los-angeles-lakers-steve-blake-twitter-threats.ap/index.html?ls=iref:nbahpt2
==================================================================================================
After the game, both theTwitter feeds of Blake andhis wife, Kristen, were inundated with criticism ranging from curse word-laden rants to threats.
"I hope your family gets murdered," read one tweet that Kristen Blake re-tweeted along with a single comment: "Wow."
=====================================================================================
ДОБРО БЕ, ЧОВЕКОВ Е НАЈЗАСЛУЖЕН ШТО ГО МИНАА ДЕНВЕР, СО НАЈДОБРАТА ПАРТИЈА ВО КАРИЕРАТА И ВИДИ КОИ ТОРТУРИ сега МУ ГИ ПРААТ = LA FANS МЕ РАЗБИРАШ, АКО МЕ РАЗБИРАШ :свиркам:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
а јас па, си викам од првите 2-3 минути, да не е вујко ми Дарко Соколов :vozbud: го викнале од пепси :LOL: и го направиле црнец да не го познаеме :confused:
Aма во последната минута сфати дека е чичко ти Бо :D

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Иначе Бостон ќе ја има на Спортклуб, да не се мачите со стримови ако ја фаќате.

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Очекувам победа на Бостон... ! Некаде од 7 до 14 разлика!

Kajgana Shop

На врв Bottom