Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Како нема усб ? Ти имаш ли кабел ? Не ти се исплати да го отклучуваш телефонов, за декодирање 500 ќе ти земат, телефонов не вреди толку, или преку имеи исто треба да си купиш сериски, само со усб и бокс ако имаш :D
Упс,сега видов дека имал усб кабел,извини :)

Како нема усб ? Ти имаш ли кабел ? Не ти се исплати да го отклучуваш телефонов, за декодирање 500 ќе ти земат, телефонов не вреди толку, или преку имеи исто треба да си купиш сериски, само со усб и бокс ако имаш :D
Има усб телефонот. Ако мислите на она кабелче! има има ...

Здраво. Имам телефон Моторола w377. Купен е од т-мобајл и сега кога го уклучувам ми бара пин за картицата. Кога ќе го ставам пинот вика дека сим-от е отклучен. и потоа ми бара некој код/пасворд.
Каде да го најдам ?

Да не знае некој каде во Скопјево има мобилари за поправка на талефони? поточно за хоум копчето на ајфон 3г

Не не не,скроз погрешно.
Треба преку УСБ кабел,а пошто овој телефон нема УСБ,искрено незнам како би одело :)
Преку портот за слушалки се декодира.

Колку чини замена на флат кабел за Sony Ericson w595?

ZDRAVO.POTREBNA MI INFORMACIJA OKOLU MODELOT NA TELEFON DALI MOZE DA SE DEKODIRA,MISLAM DOKOLKU NEKOJ ZNAE KAKO NEKA PISI.....PZOZDRAV DO SITE......

Секако дека може,во било која мобилара,200-300 денари и за некој саат/ден ќе ти е готов :)

Да бе 100 денари е декодирање за U8 сигурно!

Necrophilia дали ставаш српски/хрватски јазик на телефони (SEW800i), и го дадов на баба ми и мачно и е на жената со англиски :)

Планирам да купувам T-mobile move balance но се плашам дека потоа нема да можам да го декодирам бидејќи сакам да работи на картичка од one.Што мислите вие дали ќе може да се декодира и колку ќе чини?:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom