kade imase vakva atmosfera porano vo nashata liga?Ти тоа озбилен ?
aj daj nekoja snimka i da vidimo.
kade imase vakva atmosfera porano vo nashata liga?Ти тоа озбилен ?
Ти не си прател фудбал во 90те така да не си уопште компетентен да зборуваш дали некогаш имало ваква атмосфера. Па уште на клипот укуцале 16 илјади Балисти... кого праите будали само сакам да знам.kade imase vakva atmosfera porano vo nashata liga?
aj daj nekoja snimka i da vidimo.
snimki ?Ти не си прател фудбал во 90те така да не си уопште компетентен да зборуваш дали некогаш имало ваква атмосфера. Па уште на клипот укуцале 16 илјади Балисти... кого праите будали само сакам да знам.
ја не рипам како вас да се фалам...вие скокате се фалите а сликава друго кажува..da be vie kolku ste ? 200 sekoja utakmica
UFFFFFFF pozz mali
ova ne moze da se sluci nigde samo u TETOVO !
Не си компетентен да збориш како прво, а како второ. Тие карши вашата трибина да бидат истепани ќе кажете не се балисти, а сеа на клипов сите балисти а? Дај ти се молам, ова нигде ако го немало тогаш си немаш поим од навивањето нашеsnimki ?
Рекордна посетеност на стадионот во Тетово од 18 000 луѓе е на натпреварите Вардар-Партизан и Вардар-Динамо (З) во сезоната 1984/1985 кога Вардар бил казнет 2 утакмици надвор од Скопје поради инцидентите на утакмицата со Звезда. Ако сте од стари тетовски фамилии, а не косовари дојдени 99та прашајте си ги татковците сигурно ги памтат тие 2 утакмици на Вардар.da be vie kolku ste ? 200 sekoja utakmica
UFFFFFFF pozz mali
ova ne moze da se sluci nigde samo u TETOVO !
Рекордна посетеност на стадионот во Тетово од 18 000 луѓе е на натпреварите Вардар-Партизан и Вардар-Динамо (З) во сезоната 1984/1985 кога Вардар бил казнет 2 утакмици надвор од Скопје поради инцидентите на утакмицата со Звезда. Ако сте од стари тетовски фамилии, а не косовари дојдени 99та прашајте си ги татковците сигурно ги памтат тие 2 утакмици на Вардар.
ало тогаш немаше столчињаSegaa 18 000 sobiraa stadionot a ? Do vcera bese 12 000.
Od togas ne si bil vise ?
Shkendija - Fortuna kolku imal? i togas nemashe stolcinja ?ало тогаш немаше столчиња
Маракана исто собираше порано прку 100 000 но денеска одвај 60 000
23 750,сега задоволен си?Shkendija - Fortuna kolku imal? i togas nemashe stolcinja ?
hehe da fala, Dobri ste vo ova svaka cast. Koga nemate sto da kazete, najdete nesto ironicno . cao.23 750,сега задоволен си?