Фан Клуб: Вардар

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.059
Како тура со другари ќе идам, а за мене тоа ќе биде графити тура. Па сакав, ако некој сака да даде налепници слободно нека ми даде ќе лепам по Рим и други Итаљански градови и плус поминувам по Балканот. Ќе лепам со сигурност нешто, дали мој стикери, дали за Вардар, дали ваши за Вардар, битно ќе лепам. Ќе ви донесам и слики, плус другарче има и добра камера со ефекти би излегле топ слики со стикерите :)
А постерите со Накова може ли само ќе треба со салотејп нив да ги лепиш :pos:

Ф

Флеш

Гостин
Како тура со другари ќе идам, а за мене тоа ќе биде графити тура. Па сакав, ако некој сака да даде налепници слободно нека ми даде ќе лепам по Рим и други Итаљански градови и плус поминувам по Балканот. Ќе лепам со сигурност нешто, дали мој стикери, дали за Вардар, дали ваши за Вардар, битно ќе лепам. Ќе ви донесам и слики, плус другарче има и добра камера со ефекти би излегле топ слики со стикерите :)
Одлична идеја ти е :)
Мора да ги направите некако атрактивни,знаеш на око да им се фати :)
Ве подржувам ....

А да, Вардаре те молам врати го Христијан Кировски во Вардар ....
Сега имате шанса на слободно да го земете,раскина со Аполон
На 22 натпревари има 7 гола и 4 асистенции .....
Добар напаѓач би бил ;)

http://macedonianfootball.com/index.php?option=com_content&view=article&id=4591:hristijan-kirovski-left-apollon&catid=33:international&Itemid=223

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Пошто знам дека на на овој форум има многу Чкембарчиња, да им го честитам влегувањето во Прва Лига со клипот:

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
^Тоа е тоа брат со душа се чека дербито ВАРДАР-палистер
Дај боже да биде отварање на сезоната на домашен терен на Филип II
Мислам дека ќе се превртува цело Скопје :pos:

Член од
7 декември 2011
Мислења
68
Поени од реакции
148
Маде ин Бит Пазар
Оригин фром Бугарска :)
Другар овие штотуку долетаа од Италија. Доста беше со тие срања од бугарија итн. Оваа сезона користиме квалитетна пиротехника.

Член од
24 октомври 2011
Мислења
222
Поени од реакции
224
Како мали раснеа со Вардар, навива,се дичеа со тоа што се Комити, им бевме дом и се што бара... Порасна, стана " мажи " влегоа во политички води(лижат газ на оние со повисока функција) и се откажа од тоа што за многу од нив беше ДОМ,СЕМЕЈСТВО! Но идат нови генераци, млади момци, секако има дел од постарите од кој многу работи сме научиле и ќе учиме.. Црвено-Црно Семејство сме сите ние, за Вардар живеме и за него ќе умреме!

Член од
7 август 2011
Мислења
4.941
Поени од реакции
15.042
за прославата слушнав некој неверојатни бројки * на бакљи. Ако е вистина ќе го запалиме цело ѓорче :D

500

Ф

Флеш

Гостин
Само што ми јавија од вркушката ФФМ дека ке има
Лајфстрим на ФФМ Тв:
23.5.2012 година 17:00

ВАРДАР - МЕТАЛУРГ

КОЈ НЕ МОЖЕ ВО ЃОРЧЕ,може дома да си гледа :)
Но во мој случај одам на Кокта бидејќи у близина ми е :)

Член од
24 јануари 2011
Мислења
523
Поени од реакции
148
Само што ми јавија од вркушката ФФМ дека ке има
Лајфстрим на ФФМ Тв:
23.5.2012 година 17:00

ВАРДАР - МЕТАЛУРГ

КОЈ НЕ МОЖЕ ВО ЃОРЧЕ,може дома да си гледа :)
Но во мој случај одам на Кокта бидејќи у близина ми е :)
Брат жално е од дома да се гледа моментот што со години го чекавме :D:icon_mrgr:
Има пепел да биде

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Decki gledam se spremate za slavje.
No sto se slucuva na igracki plan ke nostat nekoi asolni zasiluvjna ili samo ke bide edno kolo vo evropa.Ima li nekoj tracevi okolu zasiluvajne.

Kajgana Shop

На врв Bottom