Каде може да најдам? (Општи прашања)

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Одбојкарски топки (оригинални/квалитетни сеедно) ...негде низ ГТЦ,Рамстор.Отприлика која цена се ? :)
--- надополнето: 10 мај 2012 во 21:47 ---
Одбојкарски топки (оригинални/квалитетни сеедно) ...негде низ ГТЦ,Рамстор.Отприлика која цена се ? :)
Anyone ? :) Итно ми е !

Член од
22 мај 2010
Мислења
630
Поени од реакции
109
кај може да најдам алумински профили од типот за ногарки за маса не оние за прозори ?

Член од
1 јуни 2011
Мислења
38
Поени од реакции
1
Kazete mi kade moze da stavam na upaljac nesto kao nalepnica- natpis na pr. i love bla bla ,,, takvi stvari xD fala

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Дечки ај ако може помош малце .. значи татко ми пред 20 години го купил воа апаратче

Но пред неколку години му се скинала тоа горе мрежичката кај жилетите и сеа цел град го пребара нема никаде .. да не знае некој кај може да има ваква мрежичка .. или па да се напраи ?

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Купи си ново, наједноставно решение :)

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Штампање на маици ? каде ? и што пари ? и дали може слика да ти испринта на маицата ?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Ако сеуште бараш, во Лептокарија, кај флуид.
Доцна е сега, не ми треба веќе, фала сепак :)
Иначе каде точно кај флуид? Немам никаде приметено да има менувачница таму....

К

командо

Гостин
Доцна е сега, не ми треба веќе, фала сепак :)
Иначе каде точно кај флуид? Немам никаде приметено да има менувачница таму....
Тргни од партизанска накај флуид, тука во пролазот клупички кај што има. Од лева страна е менувачницата/

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Дечки ај ако може помош малце .. значи татко ми пред 20 години го купил воа апаратче

Но пред неколку години му се скинала тоа горе мрежичката кај жилетите и сеа цел град го пребара нема никаде .. да не знае некој кај може да има ваква мрежичка .. или па да се напраи ?
И јас имам едно исто вакво. Мрежичка тешко да најдеш. Мене кога ми кажаа од прилика што пари е се откажав.
Поедноставно купи си ново, како што ти кажа еден член погоре.

Г

Гучи

Гостин
Има кај нас по маркетиве вакви колачиња? :)

Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
Каде во куманово можам да најдам да се продаваат џебни, или било какви ножеви (Не тие за домашна употреба што се) Фала:)

Член од
17 април 2012
Мислења
38
Поени од реакции
24
Дали знае некој каде можам да најдам длабока порцеланска чинија за корнфлекс, средна големина?

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Дечки, во кои продавници во Скопје можам да најдам оригинални машки купачи, т.е на литературно - гаќи за капење. На пример Speedo, Nike и остало...
Купачи од марката speedo имаш во Т.Ц буњаковец доле вероватно му доаѓа приземје. Нема шанси да ја утнеш продавницата. А во ГТЦ во converse продавницата имаш купачи од марката Arena

Kajgana Shop

На врв Bottom