superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Не се забевајте бре, шо ке и вракаме ли на Манчестер за Овен!:uvo:
Поарано Пандев да си го земеме одколку ова дрвото шо не допрел топка 2 години како шо треба!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се забевајте бре, шо ке и вракаме ли на Манчестер за Овен!:uvo:
Поарано Пандев да си го земеме одколку ова дрвото шо не допрел топка 2 години како шо треба!![]()
за да им вратиме за Овен, треба да го зееме Бекам, мада мислам дека ни тој не им значи(значеше) на нив како Овен на нас...или бар на мене
Реално ако кажеме, ни Бекам ниту па НиШтерјо не бил приближно до Овен.
Но батали тие муабети, како шо кажа Центарец, гаде ми се дури и коа го слушам неговото име а не па да биде во нашиот тим!
Сеуште навивам за Пандев да дојде во Ливерпул!
Без разлика шо во моментот тие шанси се реално многу мали!taga
Не сум сигурен дека Ливерпул сеуште се заинтересирани за пандев ама ако можете да си го земете супер ке ви дојде.Ина4е имам верба во ливерпул ке се изборите за добро место на крај на сезона се кладам.После Јувентус ливерпул ми е у срце хехе.Сега и двата се во криза ама што да се прави ке се извадиме од кашава..
Unirea Urziceni... Требаше по казна Juve или некои други потешки да ни паднат :smir: ...
Да победиме утре и да влеземе у форма веќе, за Униреа има време.![]()
Доста кукање, критики и слични работи, од предходново коло и денешново Ливерпул ќе заличи на тоа што навикнавме лани да го гледаме. И ќе сакам сите да ве читам после како ќе ги величите работите што предходно ѓи пцујавте до немајкаде ...
А за Нистелрој ... иако и јас сериозно го мразам, не би било воопшто лошо да дојде барем на позајмица. Колку и да сме го плукале на времето, тоа било од што е квалитетен Инѕаги-like напаѓач. (или шо би рекле англичаните: poacher):smir: